Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10126
Sidra Ahmed Rage
Change Wish Language:
 Εύχομαι να εγώ θα ξυπνήσω με ένα μαύρο μοβ βιβλίο με ένα αστέρι χρυσού χρώματος στη μέση στο πρόσωπό μου και μια πένα. Η πέννα ποτέ δεν θα τρέξει μας της inc; ή οτιδήποτε και το βιβλίο ποτέ δεν θα εξαντληθεί από τις σελίδες Όταν γράφω σε μια ευχή με τη χρήση της πένας στο βιβλίο η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα Γράψτε στην ευχή και να πω αυτό Αγαπητέ βιβλίο παρακαλώ να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου δεν θα ξεχάσω ποτέ να προκαλέσει να ξεχάσω τα πράγματα, αλλά αδιανόητο να ξεχάσω ότι αν το βιβλίο κλαπεί θα τηλεμεταφέρει πίσω σε μένα τα επόμενα 5 λεπτά Όταν κάποιος άλλος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το βιβλίο αυτό θα συνηθίσει να εργαστεί Αντί Το βιβλίο θα ρίξει μόνο ένα ξόρκι στο πρόσωπο που προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει Το ξόρκι δεν θα βλάψει αφού το έκανα αυτό το βιβλίο αμέσως τηλεφόρτισε πίσω σε μένα Το βιβλίο δεν μπορεί επίσης ποτέ να καταστραφεί αν κάποιος προσπαθήσει το βιβλίο θα ρίξει επίσης ένα ξόρκι Αλλά δεν θα βλάψει και το βιβλίο θα τηλεμεταφέρει επίσης πίσω σε μένα αμέσως μετά από να ρίχνει το ξόρκι όπως πάντα. Ορκίζομαι ότι θα χρησιμοποιήσω το Magic για καλό και δεν θα ήθελα να θέλω κακά πράγματα. :)


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4673 /8585 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Feb 23 2016  |  Ψήφοι : 24
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10126  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να ήμουν SUPER ευέλικτη θα μπορούσα να κάνω ό, τι θέλω Με την ευελιξία μου. Θα είμαι το πιο ευέλικτο κορίτσι στον κόσμο .. Λοιπόν, μαντεύω αυτό μόνο ..
Feb 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Θα ήθελα να είμαι σε θέση να τραγουδήσω όλα τα κορίτσια τραγούδια PERFECTLY κάθε λεπτομέρεια κάθε ήχο. και θα είμαι καλύτερος στο "Μόνο εάν" τραγούδι. θα γίνω ο καλύτερος τραγουδιστής της ιστορίας! Και πώς θα δω ότι η φωνή μου άλλαξε; το σύμπαν θα μου δώσει άλλη μια ευκαιρία στη ζωή μου. Θα με στείλουν πίσω όταν μόλις γύρισα 3 χρονών. Θα ξέρω ακόμα και θα θυμάμαι όλα όσα γνωρίζω και θυμάμαι τώρα. Και όταν γυρίσω 3 θα ξυπνήσω και θα κάνω έναν εκπληκτικό τόνο τραγουδιού. Το σύστημά μου θα έρθει να βγαίνει στο δωμάτιο μας και θα είναι σαν το "Hvar det deg! Θα πω "Eg trur det" Στη συνέχεια, θα φρικάρει γιατί η φωνή μου είναι όμορφη. Αλλά επίσης θα είμαι ειδικός και physchokenises και biokenises και το νερό κάμψη Γη κάμψη Αιολική κάμψη φωτιά κάμψη και όλα αυτά τα πράγματα. Λυπάμαι αν αυτό είναι πολύ .. Αλλά .. ο λόγος που θέλω αυτό .. Είναι ότι αν το κάνω αυτό .. Τότε ίσως ... "Αυτός" θα μου αρέσει .. (BTW όταν έχω sendt πίσω όλες τις επιθυμίες που ήθελα σε αυτή τη φορά θα γίνει πραγματικότητα όταν ταξιδεύω στο χρόνο ή οτιδήποτε άλλο)
Feb 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου, θα είμαι σε θέση να έχει ένα πατημασιά. Αγόρι ή κορίτσι είναι ωραία μαζί μου. Θα ήταν SOOOOOOOO χαριτωμένο. Θα κοιμόταν στο τέλος του κρεβατιού μου τη νύχτα και θα φώναζε με ενθουσιασμό όταν ήρθα σπίτι και θα μου γλύφω όλο το πρόσωπό μου. Θα το έκανα πολύ καλή προσοχή. Παρακαλώ δώστε σύντομα την επιθυμία μου.
Feb 23 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα να μπορούσα να μιλήσω όλες τις γλώσσες του κόσμου και να γράψω τη γλώσσα εάν είχε περίεργα σύμβολα (όπως ρωσικά, κινέζικα ή ισλανδικά) χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν χρήματα ή να τα μαθαίνω οποιαδήποτε στιγμή. Θα ήθελα ξαφνικά να γνωρίζω κάθε γλώσσα σαν να ήταν η γλώσσα μου όταν έφτασα αρκετές ψήφους. Θα μπορούσα να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε και να καταλάβω κάποιον, ο οποίος θα βοήθησε τρομερά σε αμέτρητους τρόπους. Θα μπορούσα να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε γλώσσα, εξίσου εύκολη, σαν να μιλούσαν αγγλικά.
Feb 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
39
  Θα ήθελα να έχω ένα κολιέ με απεριόριστες ευχές κάτω από το μαξιλάρι μου σε 2 λεπτά. Επίσης, θα ήθελα να πάρω αύριο ένα φάκελο στο ταχυδρομείο με πολλά χρήματα (όπως περίπου 1.000 δολάρια). Και επίσης επιθυμώ για καραμέλα στο ταχυδρομείο πάρα πολύ !!!! Παρακαλώ ψηφίστε παρακαλώ
Feb 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι ότι σε 5 λεπτά θα έχω ένα envolope για μένα στο ταχυδρομείο που έχει ένα κολιέ με απεριόριστες επιθυμίες. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω την επιθυμία μου και να σπάσω τα δάχτυλά μου από ό, τι η επιθυμία μου θα γινόταν αμέσως πραγματικότητα! Και μπορώ να κάνω τις επιθυμίες μου έξω, με ψίθυρο, ή μπορώ να πω ή να φανταστώ την επιθυμία μου στο μυαλό μου !!
Feb 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Επιθυμώ ότι όταν ξυπνήσω αύριο θα έχω κολιέ κάτω από το μαξιλάρι μου. Είναι ένα κολιέ επιθυμίας και θα έχει απεριόριστες επιθυμίες. Πρέπει να πω την επιθυμία μου να σπρώξω τους καρπούς μου τότε τότε θα γίνει πραγματικότητα.
Feb 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι αύριο να έχω ένα κολιέ κάτω από το μαξιλάρι μου με απεριόριστες ευχές. Και πρέπει απλώς να πω "επιθυμώ" (τότε η επιθυμία μου) και θα γινόταν πραγματικότητα σε 2 δευτερόλεπτα.
Feb 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι η Τζεν να επιστρέψει στη Βόρεια Καρολίνα για να μπορέσουμε να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον για να την αφήσουμε να δει ότι είμαι εκείνη που δεν έχει φίλη στο ΜΙ για να είναι και η φίλη της όσο και η δική μου.
Feb 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
  θέλω να γίνω βατόμουρο θα το χρειαστώ γι 'αυτό μπορώ να είμαι χαρούμενος και όχι θλιβερός επίσης μου αρέσει να φουσκώνω μισώ να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα κορίτσια που είναι λιπαρά ................ ..............
Feb 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Πραγματικά επιθυμώ να μπορώ να έχω οποιαδήποτε ικανότητα που θα είχε ένα υπεράνθρωπο. Όταν αυτό συμβαίνει, ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει είναι ότι πρέπει να πω "Εύχομαι ..."
Feb 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Εύχομαι ότι σε 2 λεπτά μετά την επιθυμία μου να δημοσιευθεί αυτή η ευχή θα υπάρξει ένα κολιέ κάτω από το μαξιλάρι μου. Θα είναι ένα επιθυμητό κολιέ για να λειτουργήσει πρέπει να το βάζω στο λαιμό μου και να πω ότι εύχομαι (επιθυμία μου). Τότε θα γίνει αμέσως πραγματικότητα. Με αυτό θα έχω άπειρες ευχές.
Feb 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να επιτύχουμε την επιθυμία μου να γίνω αληθινός, όταν αυτό παίρνει εκατό ψήφους. Θα ήθελα να ξαναγεννηθεί στον κόσμο anime katekyo hitman ξαναγεννηθεί μόνο θυμόμαστε την πλοκή και θα ήθελα επίσης να ελέγξει τη νύχτα φλόγες και φλόγες χιόνι σε αυτόν τον κόσμο επιδέξια. Θα ήθελα επίσης να είμαι έξυπνος, ισχυρός και όμορφος σε αυτόν τον κόσμο. Σας ευχαριστώ αν έχετε ψηφίσει αυτή την επιθυμία. Ξέρω ότι είναι λίγο εγωιστικό αλλά βρίσκω αυτόν τον κόσμο όλο και πιο βαρετό.
Feb 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
70
  Εύχομαι για μένα και την οικογένειά μου να ζουν στην Αργεντινή με μια πισίνα στο κατώφλι μας. Θα έχουμε μια πιστωτική κάρτα και θα βάλουμε 800 $. Θα μιλήσουμε επίσης ισπανικά και θα έχουμε ακόμα τα πράγματα από την Αγγλία.
Feb 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να μπορέσω να πετάξω. Μπορώ να πετάξω χωρίς φτερά, και η φλερτ μου θα με κυνηγήσει και θα πετάξω όχι κάτω. Θα χρησιμοποιήσω το μυαλό μου για να προσγειωθώ και να πετάξω. Όταν δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χρησιμοποιήσω το σώμα, τα χέρια και τα πόδια μου.
Feb 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω σαν όποιος θέλω το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω ότι τα άτομα ονομάζουν μαλακά αρσενικά, θηλυκά ή ρομποτικά, ότι θα χτυπήσω κάθε νότα τέλεια, ώστε κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν μπορώ γιατί έχω βλαφθεί στο παρελθόν για τη φωνή μου, επίσης, όταν τραγουδάω «Feelings», μπορώ να μπορώ να ξεπεράσω τόσο πολύ όσο δεν θέλω να περιορίσω το τι μπορώ να κάνω όταν τραγουδάω τέλεια.
Feb 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Επιθυμώ ότι από τη στιγμή που εγώ και οι συνάδελφοί μου θα μεταφερθούν στο γυμνάσιο, θα έχουν επεκταθεί στην κοινότητα της Lindow (το σχολείο μου), οπότε αντικαθιστά το Wilmslow High ως κοινότητα Lindow. Είναι βασικά μια εκτεταμένη έκδοση του lindow με νηπιαγωγείο, πρωτοβάθμιο, γυμνάσιο, κολλέγιο και πανεπιστήμιο. Αλλά από το Γυμνάσιο και μετά δεν έχετε φόρμες, απλά μαθήματα που χωρίζονται από το ποιο δημοτικό σχολείο πήγατε (αν όχι στο Wilmslow, είναι στο "Άλλο".) Όλοι από το Wilmslow High πηγαίνουν στην κοινότητα Lindow επειδή Wilmslow High (Ruby, Faye Maisy ειδικά) και τελικά φτιάχνω το βάζο που θέλω και το ζωδιακό πράγμα που ήρθα με συμβαίνει. Όποιος ψηφίζει αυτό θα πάρει θέλουν να γίνουν πραγματικότητα αμέσως.
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι να μπορώ να καταλάβω πλήρως και να μιλήσω ρωσικά και έχω ένα άφθαρτο βραχιόλι με ένα πράσινο και κόκκινο διακόπτη που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μιλήσω russian.green σημαίνει ότι μπορώ να μιλήσω και να καταλάβω ότι σημαίνει ότι δεν μπορώ και θα είμαι σε θέση να μιλήσω κανονικά και πάλι κάνοντας αυτή την επιθυμία επειδή έχω ένα ωραίο ρωσικό φίλο και θα τον άρεσε αν μπορώ να μιλήσω μαζί του και να διασκεδάσω. Παρακαλώ βοηθήστε με
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41
  όποτε εμένα και οι φίλοι μου zeke carter και Quinn κοιμούνται θα έχουμε ένα όνειρο όταν ήταν οι πολεμιστές της σειράς από το erin hunter θα είμαι μια ανοιχτό γκρι γάτα με λευκά πόδια και την ουρά της κοιλιάς και θα έχω σκούρα γκρι στίγματα ανεβαίνω τα πόδια και τα γαλάζια στροβιλίσματα θα έχουν μπλε μάτια και μια ουλή στο μάγουλο μου θα εκπαιδευτεί από starclan και ο πολεμιστής μου όνομα θα είναι blizzardfur και θα γίνω ηγέτης και Im γρήγορα ισχυρή και έξυπνη ίδια με zeke και θα με αγαπάς ως γάτα και άνθρωπος και θα είναι μαύρο με κόκκινα μοτίβα και το όνομά του είναι shadowheart και η Quinn θα είναι λευκή και θα έχει μωβ σημάδια κύματος και το όνομά της είναι blossomfur και carter είναι μαύρο με κίτρινα μπαλώματα και το όνομά του είναι patchheart και zeke και carter είναι αδέλφια και Quinn και εγώ είμαστε αδελφές και τη μέρα έχουμε πολύ καλές αισθήσεις και αιχμηρά δόντια και ενεργούμε σαν γάτες μερικές φορές και έχουμε όλοι φτερά στη φυλή μας και μπορούμε να μετατοπίσουμε τις γάτες μας κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν πεθαίνουμε αναγεννιούνται μαζί και η γειτονιά μας είναι το skyclan
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Επιθυμώ να έχω φουσκωτά χρυσά φτερά για να πετάξω στον ουρανό. όταν πηδήσω επάνω fly.i επίσης επιθυμούν μια νεράιδα να έρθει στο σπίτι μου. θα έχει καστανά μαλλιά. οι δυνάμεις της θα ήταν πάγος και μπορεί να δώσει τις επιθυμίες μου. Η τελευταία μου επιθυμία είναι ότι όλοι θα σκεφτούν ότι είμαι δημοφιλής
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι να έχω το τηλέφωνο Huawei p8 Max 64Gb. Χρειάζομαι ένα νέο τηλέφωνο. Ψηφίστε στους φίλους μου. Αυτό είναι το αγαπημένο μου τηλέφωνο. Ψηφίστε και θα ψηφίζω ότι επιθυμείτε καθημερινά. Ευχαριστώ.
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
115
  Εύχομαι ένας τύπος στο σχολείο μου να ονομάζει τον James, σε βαθμό 7 θα με άρεσε. Και εύχομαι ο φίλος μου Elise να μην ήταν τόσο εγωιστικός. Θα ήθελα να πάρω ένα κουτί στο ταχυδρομείο αύριο με ένα κολιέ. Πρόκειται για ένα χρυσό κολιέ με χρυσό αστέρι. Αυτό το κολιέ έχει απεριόριστες επιθυμίες και ποτέ δεν θα χάσει ποτέ τις επιθυμίες. Πρέπει να κρατήσω το αστέρι γυρίσματος και να πω την επιθυμία μου: έξω, ψίθυρο, ή να πω / φανταστείτε την επιθυμία στο κεφάλι μου. Μόλις λέω την ευχή μου, κτυπάω τα δάχτυλά μου και γίνεται πραγματικότητα !!
Feb 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Θα ήθελα να είμαι το πιο έξυπνο άτομο σε ολόκληρο το δημοτικό σχολείο Balfour στο Μπράιτον και ότι είμαι στην υψηλότερη ομάδα μαθηματικών και ότι είμαι το πιο ταλαντούχο κορίτσι στο σχολείο μου και το πιο δημοφιλές και παίρνω πάντα σημαντικό ρόλο όλο το σχολείο μου παίζει ακόμη και στο γυμνάσιο και ότι ό, τι ποτέ γυμνάσιο έχω σε κάθε ένα από τους φίλους μου και όποιος είναι δημοφιλής πηγαίνουν στο σχολείο μου επίσης και ότι παίρνω ένα iPhone 6s δωρεάν και να πάρετε Instagram και να πάρετε τους περισσότερους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο!!!!!!!!!!!! παρακαλώ ψηφίστε παρακαλώ !!!!!!!!!!!!!! θα με έκανε πραγματικά χαρούμενος θα ψηφίσω για κάθε μία από τις επιθυμίες σας !!!!!!!!
Feb 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Ο μπαμπάς μου δεν είναι bealive στο Magic Λέει το ηλίθιο του! Μάλιστα λέει το IM STUPID για το bealiving στο Magic! Είμαι τόσο βαρεμένος από αυτό! Εύχομαι να είχα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το Magic, τα ξόρκια και τα φίλτρα και όλα αυτά! Εύχομαι να είμαι σε θέση να κάνω ό, τι θέλησα! Θέλω να αποδείξω στον μπαμπά μου ότι το Magic EXISTS !! Έτσι, εύχομαι ότι το σύμπαν θα δούλευε για μένα. Αντί μου. Ψηφίστε για την ευχή μου! Είμαι τόσο βαρεμένος από τον μπαμπά μου! Ξέρω ότι η Μαγεία υπάρχει και θέλω να το αποδείξω! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να δω το πρόσωπό του όταν με βλέπει να χρησιμοποιώ ένα ξόρκι .. Λοιπόν, Πριν λάβω 100 ψήφους οι δυνάμεις μου έχουν ήδη δημιουργηθεί και θα μπορέσω να κάνω πολύ πριν από 100 ψήφους. Έτσι, όταν έχω 100 ψήφοι, η ημέρα του NeXT θα πάρει πονοκέφαλο. Και στη συνέχεια στο σχολείο θα "Προσέξω" Χρησιμοποιήστε το Magic για να μάθετε ότι η επιθυμία μου έχει 100 ψήφους.
Feb 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι να χάσω βάρος και να κάνω μυστήριο για να κάνω χαριτωμένο, όμορφο, μυϊκό άνδρα να με ρωτήσει την ημερομηνία ή να με ζητήσω να κάνουμε μαζί του σεξουαλική δραστηριότητα.
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι να μπορώ να έχω το χρώμα μάτι οργής όταν θυμώνω, μπλε χρώμα των ματιών του ωκεανού όταν είμαι λυπημένος και ανοιχτό πράσινο χρώμα ματιών όταν μπερδεύω ή σκέφτομαι. Ψηφίστε υπέρ μου! :ΡΕ
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι στους ανθρώπους που κάνουν προμήθειες για γούνα και ανθρώπινα κόμικς, doujins, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και ταινίες να είναι ελεύθερα για μένα να βάλω τους χαρακτήρες anime και furries σε αυτό, ώστε να μην χρειάζεται να τους πληρώνομαι με cashes ή paypal γιατί οικογένεια είναι midclass και όχι πλούσιο. Ψηφίστε υπέρ μου και πραγματικά χρειάζομαι αυτό !! :(
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι ο BlackWarGreyMon από το Digimon Adventure Season 2 στην αγγλική Dub, ήταν πραγματικός ώστε να μπορεί να είναι ο μελλοντικός μου σύζυγος digimon για να με προστατεύσει από τον κίνδυνο όπως οι εχθροί, οι κακοποιοί, οι haters και άλλοι κακοί. Μην ξεχάσετε να σας αρέσει, παρακαλώ. Εάν ψηφίζετε για μένα, θα κάνω το ίδιο πράγμα για σας επειδή φροντίζω τους ανθρώπους που χρειάζονται εκεί και τις επιθυμίες! :ΡΕ
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18