Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 5372
Emily
Change Wish Language:
 Εύχομαι μεγάλος χρόνος βιασύνη εμφανίστηκε στο βήμα μπροστινή πόρτα μου στον ΠΑΣΧΑ. και ήμουν εκεί παγκοσμίου κοριτσιού στην αριστερή πλευρά της σκηνής στη σειρά 1 σε εκείνο το 2014 καλοκαιρινή διακοπή


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 12 2014  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 5372  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι εγώ και η πρώην φίλη μου να ξανασυναντηθούν μια μέρα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Feb 10 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θέλω να παντρευτώ τον καλύτερό μου φίλο και φίλο που αγαπούσα εδώ και 7 χρόνια. Μακάρι να επιστρέψει σε μένα σήμερα και να με παντρευτεί.
Feb 08 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η συντριβή μου, ο Ραφαήλ θα με αγαπά πολύ και θα συνεχίσει να σκέφτεται για μένα καθημερινά και θα με ρωτήσει σύντομα
Feb 06 2014
Αγάπη
Votes
3
  Τώρα βρίσκω τον ψυχρό μου. Όταν συναντάμε, γνωρίζουμε στις καρδιές μας ότι έχουμε δίκιο για τον εαυτό μας. Ξεκινάμε γρήγορα να χρονολογούμε και πριν να το καταλάβουμε, είμαστε σε μια θαυμάσια μακροπρόθεσμη σχέση με την ίδια. Είναι αληθινή αγάπη!
Feb 05 2014
Αγάπη
Votes
3
  Από τώρα και στο εξής μπορώ να προσελκύσω μόνο τη ζωή μου: καλόκαρδος, τίμιος-πιστός-ελκυστικός-άντρας που με βρίσκει ακαταμάχητο και που με αγαπάει. Είναι πρόθυμοι να είναι σε μια σοβαρή μακροπρόθεσμη σχέση με me.so θα είναι!
Feb 05 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο άνθρωπος που αγαπώ τώρα (εξάνθημα) θα με αγαπήσει με όλη την καρδιά του άνευ όρων και δεν θα κοιτάξει άλλη γυναίκα για να αγαπά αλλά μόνο εγώ, είναι να είσαι πιστός μαζί μου καθώς θα τον αγαπώ και εγώ θα έχουν ζεστό και ικανοποιητικό σεξ και θα προσελκύονται ερωτικά πάντα ο ένας από τον άλλο.
Feb 02 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να έχω μια φίλη εγκαίρως για την ανώτερη μπάλα.
Feb 02 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο Καλβίνος να επανασυνδεθεί μαζί μου πολύ σύντομα στις λίγες ώρες που θα με κάνει μόνο για μένα και θα έχει μια έντονη επιθυμία να με δει!
Jan 31 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο Jake Turner και εγώ να γνωρίσουμε ή να γίνουμε πραγματικά στενοί φίλοι σε αυτό το σχολικό έτος.
Jan 31 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο τύπος που μου αρέσει να πετάξει τη φίλη του και να με ρωτήσει για το χορό
Jan 29 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η συντριβή μου να μου πει ότι με συμπαθεί.
Jan 29 2014
Αγάπη
Votes
4
  συνάντησα εκείνο το άτομο αυτό το 2004 και εκείνη την ώρα i i dint τον κοίταξε ακόμη και τον παντρεύτηκε με κάποιον άλλον .. τώρα είμαι διαζευγμένος και τον συνάντησα και πάλι τυχαία για τύχη ξανά .. δεν ήξερα ποτέ ότι θα επέτρεπε τη ζωή μου και αυτό ήταν ξαφνικά σαν ο θεός ήθελε να είναι μαζί .. τώρα ήξερα ότι είναι ένας παντρεμένος τύπος αλλά απλά πιστεύω ότι έχουμε μόνο μια ζωή και αν κινούμαστε σε χαρτιά u οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η επιθυμία μου είναι περίεργη αλλά παντρεύεται 2 συζύγους είναι λάθος; Νομίζω ότι εάν είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε, μπορεί να μείνει ευτυχισμένος ... πριν από πολλά χρόνια συνηθίζαμε να κρατάμε περισσότερο από 1 σύζυγο .. δεν ήταν ευτυχισμένοι ??? δεν το γνωρίζω καν ... κοιτάζουμε το ένα το άλλο ότι είναι ... και πιστεύουμε ότι αν ο Θεός μας έχει ξανασυνδέσει θα κάνει κάτι ... θέλουμε ότι η οικογένειά του συμφωνεί και ζούμε ευτυχώς μαζί ...
Jan 29 2014
Αγάπη
Votes
3
  θα ήθελα το kona να έρθει στο σπίτι μου τώρα με ένα σκληρό πουλί γεμάτο cum είναι έτοιμο να κάνει σεξ και η μαμά μου θα έρθει στο σπίτι στις 6 ή 6:30 απόψε
Jan 28 2014
Αγάπη
Votes
3
  Μακάρι να ήμουν nickolas commons φίλη και οι δύο είχαν τις δυνάμεις του χιονιού
Jan 28 2014
Αγάπη
Votes
3
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  2 από την επιθυμία του φίλου μου ότι εκεί η γιαγιά επέστρεψε στη ζωή και τα εξέπληξε την ημέρα του Πάσχα που της λείπει τόσο πολύ δεν μπορώ να τα δω να υποφέρουν από τον πόνο
Feb 15 2014
Αγάπη
Votes
3
  Παρακαλώ αφήστε όλα όσα συνέβησαν στο όνειρο του φίλου μου Danielle να γίνουν αύριο αληθινά για μένα.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο τύπος που έχω μια φλερτ για να με αγαπάτε και να γίνετε φίλος μου σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
4
  Υπήρξε ένα νέο κορίτσι στο λύκειο. Τότε ήμουν νευρικός άνθρωπος που δεν μπόρεσε να μιλήσει σε κανέναν. Τώρα είμαι σίγουρος άνθρωπος που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Εύχομαι σε κάποια στιγμή στη νέα μου ζωή να πάρω μια δεύτερη ευκαιρία με αυτό το άτομο.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι ο θεματοφύλακας της ανθρωπότητας, θα ήθελα να είμαι μια όμορφη γοργόνα, το χρώμα των ματιών μου θα πρέπει να είναι ανοιχτό πράσινο, τα μαλλιά μου θα πρέπει να είναι ανοιχτό πράσινο και η φανταχτερή μου όμορφη ουρά ψαριών θα πρέπει επίσης να είναι ανοιχτό πράσινο, όταν είμαι βρεγμένος πρέπει μεταμορφώνομαι σε μια όμορφη γοργόνα όταν είμαι στεγνός ένας άνθρωπος, ΘΕΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Θυμάμαι ότι θα μπορούσα να τραγουδήσω πολύ καλά, θα ήθελα η εμφάνισή μου να ήταν πιο ευχάριστη, θα ήθελα να είμαι θεά της θάλασσας και να έχω το δικό μου βασίλειο υπό τον ειρηνικό ωκεανό
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  Μακάρι να είχα ένα φίλο στο σχολείο που ήταν μυώδες και είχε κιθάκια και ένα πουκάμισο με μακρύ μανίκι και θα ερχόταν σε μένα και θα μου έδινε μια αγκαλιά και ένα φιλί και θα με ρωτούσε "Θέλετε να κάνετε σεξ και να κάνετε έξω με μένα "; και θα έλεγα ναι, και θα ζήσουμε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι του.
Feb 18 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η Monica να μπορεί να πέσει στην αγάπη και να παντρευτεί
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι για την οικογένειά μου αγάπη και ευτυχία
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο φίλος μου να μην μπορεί να σταθεί για μένα και να δείξει στους ανθρώπους ότι αγαπά και φροντίζει για μένα
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Επιθυμώ ο φίλος μου Linda Garcia να με ρωτήσει στο χορό Sadie Hawkins.
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Υπήρχε ένα κορίτσι στο γυμνάσιο. Ήταν όμορφη. Ήμουν σίγουρος ότι τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Ήμουν πολύ ντροπαλός και νευρικός τότε. Τότε δεν είπα τίποτα. Τώρα 4 χρόνια αργότερα και ένα πρόσωπο διαφορά. Ένας σίγουρος άνθρωπος. Αυτά τα παλιά συναισθήματα έχουν επανέλθει. Το μόνο που θέλω είναι ότι στη νέα μου ζωή λαμβάνω μια δεύτερη αλλαγή για να την συναντήσω και να είμαι μαζί της.
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να μπορώ να έχω το αγόρι που πήγα στο houe για να πάω στο σπίτι μου πολύ σύντομα πριν ξεκινήσει το σχολείο!
Feb 20 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να δω τον Γιώργο από την τάξη χημείας μου να περάσει πολύ σύντομα από το σπίτι μου!
Feb 20 2014
Αγάπη
Votes
3
  Ο φίλος μου με αφήνει για εξωτερικό internship στη Σαγκάη για 4 μήνες. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς αυτόν. Παρακαλώ, προσεύχομαι και επιθυμώ να ακυρωθεί το ταξίδι του.
Feb 21 2014
Αγάπη
Votes
3