Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 5474
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο πρόσφατος φίλος μου να εμφανιστεί στην πόρτα μου ή να μου τηλεφωνήσει μέσα στις επόμενες 3 ώρες.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 21 2014  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 5474  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Ο φίλος μου με αφήνει για εξωτερικό internship στη Σαγκάη για 4 μήνες. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς αυτόν. Παρακαλώ, προσεύχομαι και επιθυμώ να ακυρωθεί το ταξίδι του.
Feb 21 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να δω τον Γιώργο από την τάξη χημείας μου να περάσει πολύ σύντομα από το σπίτι μου!
Feb 20 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να μπορώ να έχω το αγόρι που πήγα στο houe για να πάω στο σπίτι μου πολύ σύντομα πριν ξεκινήσει το σχολείο!
Feb 20 2014
Αγάπη
Votes
3
  Υπήρχε ένα κορίτσι στο γυμνάσιο. Ήταν όμορφη. Ήμουν σίγουρος ότι τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Ήμουν πολύ ντροπαλός και νευρικός τότε. Τότε δεν είπα τίποτα. Τώρα 4 χρόνια αργότερα και ένα πρόσωπο διαφορά. Ένας σίγουρος άνθρωπος. Αυτά τα παλιά συναισθήματα έχουν επανέλθει. Το μόνο που θέλω είναι ότι στη νέα μου ζωή λαμβάνω μια δεύτερη αλλαγή για να την συναντήσω και να είμαι μαζί της.
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Επιθυμώ ο φίλος μου Linda Garcia να με ρωτήσει στο χορό Sadie Hawkins.
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο φίλος μου να μην μπορεί να σταθεί για μένα και να δείξει στους ανθρώπους ότι αγαπά και φροντίζει για μένα
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι για την οικογένειά μου αγάπη και ευτυχία
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η Monica να μπορεί να πέσει στην αγάπη και να παντρευτεί
Feb 19 2014
Αγάπη
Votes
3
  Μακάρι να είχα ένα φίλο στο σχολείο που ήταν μυώδες και είχε κιθάκια και ένα πουκάμισο με μακρύ μανίκι και θα ερχόταν σε μένα και θα μου έδινε μια αγκαλιά και ένα φιλί και θα με ρωτούσε "Θέλετε να κάνετε σεξ και να κάνετε έξω με μένα "; και θα έλεγα ναι, και θα ζήσουμε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι του.
Feb 18 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι ο θεματοφύλακας της ανθρωπότητας, θα ήθελα να είμαι μια όμορφη γοργόνα, το χρώμα των ματιών μου θα πρέπει να είναι ανοιχτό πράσινο, τα μαλλιά μου θα πρέπει να είναι ανοιχτό πράσινο και η φανταχτερή μου όμορφη ουρά ψαριών θα πρέπει επίσης να είναι ανοιχτό πράσινο, όταν είμαι βρεγμένος πρέπει μεταμορφώνομαι σε μια όμορφη γοργόνα όταν είμαι στεγνός ένας άνθρωπος, ΘΕΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Θυμάμαι ότι θα μπορούσα να τραγουδήσω πολύ καλά, θα ήθελα η εμφάνισή μου να ήταν πιο ευχάριστη, θα ήθελα να είμαι θεά της θάλασσας και να έχω το δικό μου βασίλειο υπό τον ειρηνικό ωκεανό
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  Υπήρξε ένα νέο κορίτσι στο λύκειο. Τότε ήμουν νευρικός άνθρωπος που δεν μπόρεσε να μιλήσει σε κανέναν. Τώρα είμαι σίγουρος άνθρωπος που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Εύχομαι σε κάποια στιγμή στη νέα μου ζωή να πάρω μια δεύτερη ευκαιρία με αυτό το άτομο.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο τύπος που έχω μια φλερτ για να με αγαπάτε και να γίνετε φίλος μου σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
4
  Παρακαλώ αφήστε όλα όσα συνέβησαν στο όνειρο του φίλου μου Danielle να γίνουν αύριο αληθινά για μένα.
Feb 17 2014
Αγάπη
Votes
3
  2 από την επιθυμία του φίλου μου ότι εκεί η γιαγιά επέστρεψε στη ζωή και τα εξέπληξε την ημέρα του Πάσχα που της λείπει τόσο πολύ δεν μπορώ να τα δω να υποφέρουν από τον πόνο
Feb 15 2014
Αγάπη
Votes
3
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να είμαι ένας Ιάπωνας πολίτης στην 21η χρονιά μου και ευτυχώς παντρεμένος με αυτό το ένα ειδικό πρόσωπο που είναι η πρώτη και τελευταία αγάπη μου και θα ζήσουμε στην Οκινάουα.
Feb 21 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να έχω ένα iPhone 5s τώρα
Feb 22 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να έχω iPod touch 5 στο κρεβάτι μου τώρα
Feb 22 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση και να γίνω ηθοποιός του Χόλιγουντ και να παντρευτώ έναν όμορφο πλούσιο άνδρα και να έχω ένα όμορφο κοριτσάκι.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
4
  Θα ήθελα να συναντήσω ένα κορίτσι με σχήμα κορμάνας κλεψύδρας και στήθος το μέγεθος των μεγάλων κολοκύθες και η πλάτη μπορεί να τα στηρίξει και είναι γεμάτες με γάλα και το μάγουλο μπροστά το μέγεθος των μπάσκετ τα μάτια της ένα σκοτεινό όμορφο μωβ θα φοράει μαύρο πανωφόρι, σκούρο μπλε τζιν, σκούρες μπριγιές μπότες και τα μαλλιά της θα είναι μακρά, μαύρα με κόκκινες λωρίδες και αυτή είναι η πραγματική τρίχα της και τα χείλη της θα είναι παχουλά και μια βαθιά σκιά του κόκκινου και πλούσια, είναι πραγματικό και φυσικό, έχει απεριόριστο χρηματικό ποσό και είναι πολύ ευγενικό, θα μου μιλήσει στο λόφο της Τουρκίας όταν θα ανεβεί για το χαρτί, δεν θα πειράξει επίσης ότι εξακολουθώ να μένω στο σπίτι, θα μου ζητήσει να πάω μαζί της, θα ζήσει επίσης στη Φιλαδέλφεια και θα έχει ένα μεταλλικό πορτοκαλί 2014 ss Chevy Camaro.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα h20 όταν είναι βρεγμένη και ένας άνθρωπος όταν στεγνώσει
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
7
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα h20 όταν υγρό έναν άνθρωπο όταν στεγνώσει ξεκινώντας τώρα plezz
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο Δέσμοντ να δηλώνει την αγάπη του για μένα και να ζούμε ευτυχισμένα στη συνέχεια
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα όταν θα πάρω νερό σε μένα και έναν άνθρωπο όταν θα στεγνώσει και θα έχει τη δύναμη να κάνει ο, τιδήποτε αύριο και τα γενέθλιά μου Θέλω να έχω έναν γαλαξία S4 που είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν τρία! !!!
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι για τους ευτυχισμένους φίλους δέντρων Flippy να μοιάζουν με τον ανθρώπινο εαυτό του και τον θέλω ηλικία μου στο σχολείο μου και έχει όλα τα μαθήματά μου όπως εγώ Θέλω να με αγαπάει όπως τον αρέσει flaky από τους ευτυχισμένους φίλους δέντρων που είναι η αληθινή ευχή μου είναι ό, θέλω παρακαλώ να τον θέλω να είναι πάντα εκεί για μένα.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Επιθυμώ ότι το Flippy από τους Happy Tree Friends ήταν πραγματικός και ένας άνθρωπος που είναι σούπερ σέξι και πάντα να με προστατεύει όταν βλάσκομαι και η φροντίδα είναι τόσο πολύ για μένα, επίσης, να είμαι στο σχολείο μου, τον ίδιο βαθμό, την ηλικία και τις τάξεις επίσης έρχεται αμέσως δίπλα μου Σε κάθε κατηγορία παρακαλώ με βοηθήστε Θέλω να είμαι με το Flippy
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι αύριο Lewis ένα αγόρι στην τάξη μου με ρωτά έξω και να είναι μαζί μαζί του λέω ναι τότε αργότερα εκείνη την ημέρα μετά το χορό Lewis καλεί για μένα και στη συνέχεια καλούμε την Amelia και είναι με Joe και στη συνέχεια όλοι πηγαίνουν πίσω από το διαμερίσματα φιλί Lewis Amelia φιλιά joe
Feb 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  Lewis anhhbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjujjjjujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkLewis με ρωτάει έξω λέω ναι και είμαστε μαζί και εγώ neaver να bulled και πάλι
Feb 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  1) Επιθυμώ να έχω όμορφα μαλλιά emo 2) Επιθυμώ για ένα iPhone 5c με έναν γιατρό Ποιος / Νεκρός ή Ζωντανός Kasumi x Ryu Case3) Επιθυμώ για Ryu Hauabusa από νεκρούς ή ζωντανές για να γίνω πραγματικός (με προστατεύει από κάθε κίνδυνο ή αν 'm Hurt από τους κακούς ανθρώπους στον κόσμο του θέλω να με σώσει όταν το χρειάζομαι και με αγαπάς τόσο πολύ) Σας ευχαριστώ. <3 Πολύ ~
Feb 25 2014
Αγάπη
Votes
3