Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 5530
Bret
Change Wish Language:
 Εύχομαι η Janet Herbstritt να μην συναντήθηκε ποτέ με την CJ welty και ότι ερωτεύτηκε μαζί μου και κινήθηκε μαζί μου και ότι ζούμε μαζί στην αγάπη και εύχομαι ότι όταν ξυπνήσω αύριο τα πάντα θα είναι τα ίδια εκτός από αυτά τα πράγματα


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 25 2014  |  Ψήφοι : 4
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 5530  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να χάσω την παρθενία μου σε ένα πολύ ωραίο και ελκυστικό κορίτσι
Feb 25 2014
Αγάπη
Votes
5
  1) Επιθυμώ να έχω όμορφα μαλλιά emo 2) Επιθυμώ για ένα iPhone 5c με έναν γιατρό Ποιος / Νεκρός ή Ζωντανός Kasumi x Ryu Case3) Επιθυμώ για Ryu Hauabusa από νεκρούς ή ζωντανές για να γίνω πραγματικός (με προστατεύει από κάθε κίνδυνο ή αν 'm Hurt από τους κακούς ανθρώπους στον κόσμο του θέλω να με σώσει όταν το χρειάζομαι και με αγαπάς τόσο πολύ) Σας ευχαριστώ. <3 Πολύ ~
Feb 25 2014
Αγάπη
Votes
3
  Lewis anhhbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjujjjjujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkLewis με ρωτάει έξω λέω ναι και είμαστε μαζί και εγώ neaver να bulled και πάλι
Feb 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι αύριο Lewis ένα αγόρι στην τάξη μου με ρωτά έξω και να είναι μαζί μαζί του λέω ναι τότε αργότερα εκείνη την ημέρα μετά το χορό Lewis καλεί για μένα και στη συνέχεια καλούμε την Amelia και είναι με Joe και στη συνέχεια όλοι πηγαίνουν πίσω από το διαμερίσματα φιλί Lewis Amelia φιλιά joe
Feb 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  Επιθυμώ ότι το Flippy από τους Happy Tree Friends ήταν πραγματικός και ένας άνθρωπος που είναι σούπερ σέξι και πάντα να με προστατεύει όταν βλάσκομαι και η φροντίδα είναι τόσο πολύ για μένα, επίσης, να είμαι στο σχολείο μου, τον ίδιο βαθμό, την ηλικία και τις τάξεις επίσης έρχεται αμέσως δίπλα μου Σε κάθε κατηγορία παρακαλώ με βοηθήστε Θέλω να είμαι με το Flippy
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι για τους ευτυχισμένους φίλους δέντρων Flippy να μοιάζουν με τον ανθρώπινο εαυτό του και τον θέλω ηλικία μου στο σχολείο μου και έχει όλα τα μαθήματά μου όπως εγώ Θέλω να με αγαπάει όπως τον αρέσει flaky από τους ευτυχισμένους φίλους δέντρων που είναι η αληθινή ευχή μου είναι ό, θέλω παρακαλώ να τον θέλω να είναι πάντα εκεί για μένα.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα όταν θα πάρω νερό σε μένα και έναν άνθρωπο όταν θα στεγνώσει και θα έχει τη δύναμη να κάνει ο, τιδήποτε αύριο και τα γενέθλιά μου Θέλω να έχω έναν γαλαξία S4 που είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν τρία! !!!
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ο Δέσμοντ να δηλώνει την αγάπη του για μένα και να ζούμε ευτυχισμένα στη συνέχεια
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα h20 όταν υγρό έναν άνθρωπο όταν στεγνώσει ξεκινώντας τώρα plezz
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι μια γοργόνα h20 όταν είναι βρεγμένη και ένας άνθρωπος όταν στεγνώσει
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
7
  Θα ήθελα να συναντήσω ένα κορίτσι με σχήμα κορμάνας κλεψύδρας και στήθος το μέγεθος των μεγάλων κολοκύθες και η πλάτη μπορεί να τα στηρίξει και είναι γεμάτες με γάλα και το μάγουλο μπροστά το μέγεθος των μπάσκετ τα μάτια της ένα σκοτεινό όμορφο μωβ θα φοράει μαύρο πανωφόρι, σκούρο μπλε τζιν, σκούρες μπριγιές μπότες και τα μαλλιά της θα είναι μακρά, μαύρα με κόκκινες λωρίδες και αυτή είναι η πραγματική τρίχα της και τα χείλη της θα είναι παχουλά και μια βαθιά σκιά του κόκκινου και πλούσια, είναι πραγματικό και φυσικό, έχει απεριόριστο χρηματικό ποσό και είναι πολύ ευγενικό, θα μου μιλήσει στο λόφο της Τουρκίας όταν θα ανεβεί για το χαρτί, δεν θα πειράξει επίσης ότι εξακολουθώ να μένω στο σπίτι, θα μου ζητήσει να πάω μαζί της, θα ζήσει επίσης στη Φιλαδέλφεια και θα έχει ένα μεταλλικό πορτοκαλί 2014 ss Chevy Camaro.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση και να γίνω ηθοποιός του Χόλιγουντ και να παντρευτώ έναν όμορφο πλούσιο άνδρα και να έχω ένα όμορφο κοριτσάκι.
Feb 23 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι να έχω iPod touch 5 στο κρεβάτι μου τώρα
Feb 22 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι να έχω ένα iPhone 5s τώρα
Feb 22 2014
Αγάπη
Votes
3
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θέλω ο φίλος μου Edward Sungyeon Huang, ο οποίος έσπασε μαζί μου σήμερα για να επιστρέψει και να με αγαπάει και πάλι.
Feb 25 2014
Αγάπη
Votes
3
  Ό, τι κι αν είναι ... Εύχομαι ο Ρήτσεσ να με αγαπάει και να με παντρεύει μόνο. Και ότι η πίστη μου στην αγάπη του για μένα και η εμπιστοσύνη μου στη σχέση μας δεν πρέπει να είναι η παραδοχή μου αλλά true.he πρέπει να με αγαπούσε πραγματικά και watevr τους είναι στην αλλαγή του τώρα δεν πρέπει να μείνει. καρδιά. Επιθυμείτε να με αγαπάτε αληθινά τρελά αρκετά βαθιά ώστε να μην με βλάψετε πια και να παντρευτείτε σύντομα και να είστε καλός άνθρωπος και ότι μαζί θα μπορέσουμε να σταματήσουμε και να συγχωρήσουμε την ατυχία μας. Και ότι οι γονείς μας στέκονται μαζί μας πολύ ευτυχώς. πάρτε πίσω τις τελετές μου σύντομα. πολύ σύντομα.σε μερικές ημέρες ..
Mar 03 2014
Αγάπη
Votes
5
  Μακάρι να με αγαπώ και να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.
Mar 03 2014
Αγάπη
Votes
6
  Θα ήθελα να συναντήσω την Emma Watson στο σπίτι μου και να παίξω παιχνίδια διασκέδασης
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  θα ήθελα να συναντήσω την Emma Watson
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο μάστορας του Mason να με ρωτήσει την Παρασκευή
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο Mason Lord να με ρωτήσει την Παρασκευή στο Homeroom ενώ βρίσκονταν σε ντουλάπια! :ΡΕ
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  Ç επιθυμία για μια iPod 5ης γενιάς iPod και μια κάρτα μνήμης į για να αγοράσετε τα πράγματα στο κατάστημα εφαρμογών και το į tunes store
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  Ç επιθυμείτε να έχετε μια iPod touch 5η γενιά και μια κάρτα αποθήκευσης iTunes και app για να αγοράσετε πράγματα
Mar 06 2014
Αγάπη
Votes
5
  Θα ήθελα πραγματικά το τηλέφωνο να χτυπήσει τώρα και να πει WHEATLEY JULIE 7 Απριλίου 2014 παρακαλώ, παρακαλώ παρακαλώ παραχωρήστε αυτή την ευχή.
Mar 07 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο φίλος μου Jenna Jensen να με καλέσει
Mar 08 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ότι εμένα και ο πρώην φίλος μου Montico θα ξανασυναντηθούν. Είμαστε μαζί από τις 18 Ιανουαρίου 2012 και από τότε δεν έχει τίποτε άλλο παρά μια ευλογία για μένα. Ήταν πρώτος και μόνο αγάπη. Δεν θα τον αλλάξω αν μπορούσα. Είναι ο καλύτερος φίλος μου, η ψυχή μου και το άλλο μισό. Πρόσφατα διαλύσαμε γιατί άφησα τον πρώην και καλύτερο φίλο του να μπει ανάμεσα σε εμάς και τώρα είναι σαν να είμαι ατελής.
Mar 09 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι στο συγκεκριμένο κορίτσι ότι έχω βαθιά συναισθήματα για να νιώθω το ίδιο και για μένα. Πρέπει να ανοίξει την καρδιά και το μυαλό της προς το μέρος μου. Επιθυμεί επίσης με τον ίδιο τρόπο που επιθυμώ και τη λαγνεία γι 'αυτήν.
Mar 10 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο Simon Farrugia να με ρωτήσει και να συναντηθώ αύριο το βράδυ στις 20:00 μ.μ. και να επιστρέψω μαζί με τον τρόπο που βρισκόμαστε.
Mar 13 2014
Αγάπη
Votes
4