Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 6531
Tamara Chumbley
Change Wish Language:
 Εύχομαι η πρώην φίλη μου Άννα Νελ να με αγαπάει πάλι, να αρχίσετε να σκέφτεστε για μένα και να επιστρέψετε μαζί μου και να με περάσετε το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς προβλήματα


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : May 27 2014  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 6531  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να συναντήσω τον Ιρλανδό τύπο Niall Horan από το δημοφιλές συγκρότημα One Direction και ότι θα με αγαπά και θα με ζητήσει να είναι φίλη του και θα με συμπεριφερθεί σαν πρίγκιπες. Ποτέ δεν θα καταχραστεί σωματικά ή συναισθηματικά απέναντί ​​μου. Θα είναι γλυκιά και κατανόηση. Θα μου ζητήσει να μετακομίσω στην Αγγλία και να προχωρήσω μαζί του.
May 26 2014
Αγάπη
Votes
3
  Η συντριβή μου θα βγει μαζί μου
May 25 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο πρώην μου αγγελιαφόρος να σκεφτεί για μένα και να με θέλει πίσω
May 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  Θα ήθελα να έχω έναν φίλο της χώρας των ονείρων μου που θα πάει μαζί μου στο ποτάμι και θα σεβαστεί τους γονείς και τον αδερφό μου, όπου θα τον αφήσουν να παντρευτεί και μετά θα έχουμε παιδιά μετά το γάμο και θα είμαι έγκυος αμέσως
May 24 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η Kayla Nixon από το σχολείο να έρθει στο σπίτι μου και να με ρωτήσει
May 24 2014
Αγάπη
Votes
4
  Iwish να είναι στα χέρια Kamruzzaman Rashel με τα χείλη του στη δική μου και σε ένα ευτυχισμένο γάμο μαζί του πριν από το τέλος του 2014
May 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Επιθυμώ να βρεθώ στα όπλα Kamruzzaman σύντομα με τα χείλη μου στη δική μου και σε ένα ευτυχισμένο γάμο μαζί του πριν από το τέλος του 2014.
May 23 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η Kayla Nixon να με καλέσει και να με ρωτήσει αύριο
May 22 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η Kayla Nixon από το σχολείο να με καλέσει και να με ρωτήσει
May 22 2014
Αγάπη
Votes
4
  Μορφή ben laprade μέχρι σήμερα
May 20 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ότι ο kaden θα πέσει μαζί μου (και όχι nila) και αυτό θα συμβεί την Πέμπτη
May 20 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι να βγω έξω με αυτό το αγόρι που ονομάζεται William, ο οποίος είναι δευτεροετής φοιτητής και έχει τιράντες, στο σχολείο μου. όλοι, συμπεριλαμβανομένων των φίλων μας, θα εγκρίνουν και θα αγαπήσουν τη σχέση μας. Θα ήταν το πιο χαριτωμένο ζευγάρι στο σχολείο. Θα ερωτευτούσαμε ο ένας τον άλλον.
May 19 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο Ryan Pike να αναπτύξει μια τεράστια συντριβή για μένα και θα "με ζητήσει έξω" μετά το γεύμα στο ιδιωτικό την Πέμπτη, τον Μάιο του 2014. Αφού λέω ναι θα γίνουμε πραγματικά σπουδαίοι φίλοι. Θα γίνει ο φίλος μου. Ο Ράιαν θα είναι πολύ ευγενικός σε μένα για όλη την ώρα. Θα μελετήσουμε μαζί πέντε φορές. Τρία στην 6η τάξη και ένα ή δύο στην 7η τάξη.
May 18 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι ο Lewis να με ρωτήσει
May 18 2014
Αγάπη
Votes
6
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Για την πρώην Marky μου να επιστρέψει σε μένα και η αγάπη μας να είναι καλύτερη και ισχυρότερη και παθιασμένη
May 27 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι Για τον Στέφαν και εγώ να έχουμε μια υπέροχη, παθιασμένη σχέση!
May 27 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι η κοπέλα που μου αρέσει περισσότερο να με πάει πίσω σύντομα και για να με αγαπάει όπως έκανπε. Για να είναι το πρόσωπο που ήταν όταν ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι. Για να είμαστε ευτυχείς και γεμάτοι αγάπη και εμπιστοσύνη. Για να μετακομίσουμε μαζί, να ενωθούμε, να παντρευτούμε, να έχουμε παιδιά, να μεγαλώνουμε μαζί. Για να μην σπάσουμε ποτέ ξανά και να μεγαλώσουμε μαζί ως ζευγάρι. Για να είμαστε καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Με την ίδια αγάπη, τη φιλία, την εμπιστοσύνη, τη δέσμευση, την ευτυχία. Σ 'αγαπώ στο φεγγάρι και πίσω φορές το άπειρο από το άπειρο.
May 27 2014
Αγάπη
Votes
3
  θα ήθελα να συναντήσω έναν άντρα ακριβώς όπως ο Mahiro Fuwa από το anime zetsuen χωρίς καταιγίδα.Θα ήθελα η προσωπικότητά του να είναι ακριβώς η ίδια και φαίνεται, καλά, θα ήθελα να έχει μαύρα μαλλιά με κοκκινωπό καφέ μάτια και να είναι τουλάχιστον 6 πόδια 6. Ο λόγος για τον οποίο επιθυμώ ήταν πραγματικός και ότι θα τον συνάντησα είναι επειδή, καλά δεν ξέρω πραγματικά να είμαι ειλικρινής. Τέλος πάντων θα ήθελα να τον συναντήσω σε 9-10 ημέρες αν είναι δυνατόν. Έχω πίστη ότι αυτό θα εργαστεί ελπίζω. Βρίσκω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρκετά γι 'αυτόν, ακόμα και για έναν χαρακτήρα anime. Θα ήθελα επίσης να είναι 14 ετών. Είμαι 13 ετών και τα γενέθλιά μου είναι 24 Ιουνίου. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτό θα λειτουργήσει.
May 27 2014
Αγάπη
Votes
5
  Μακάρι να με αγαπάει εντελώς.
May 29 2014
Αγάπη
Votes
4
  Μακάρι να με αγαπάει πάντα και για πάντα και ποτέ δεν με αφήνει και ποτέ δεν δίνω προσοχή σε άλλα κορίτσια να με δεχτούν και να με παντρευτούν και να με φροντίζουν πολύ και ποτέ να μην με παλεύουν και να με αγαπούν από το κάτω μέρος της καρδιάς του.
May 29 2014
Αγάπη
Votes
4
  Για να έχει η συντριβή μου πτώση με πάθος ερωτευμένη μαζί μου, όπως είμαι στην αγάπη με τον !!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ
May 30 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι η κοπέλα που είμαι ερωτευμένη θα ερωτευτεί μαζί μου, ώστε να μπορώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου κάνοντας την δική της τέλεια
May 30 2014
Αγάπη
Votes
4
  Ο νομοσχέδιο να έρθει και να με επισκεφθεί πολύ πολύ σύντομα
May 30 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η επίσημη ημερομηνία μου να με γράψει και να με ρωτήσει για μια ημερομηνία
May 31 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ότι την επόμενη μέρα ο Cheyanne Barkowski θα με οδηγήσει στις 6:00 π.μ. και κανείς δεν θα βρει ποτέ και θα φύγει στις 7:00 π.μ. και θα έρθει στο σπίτι πριν ξυπνήσει κάποιος και δεν θα μείνει έγκυος ούτε κάτι θα συμβεί σε αυτήν ή σε μένα μετά από αυτό που θα συμβεί αύριο.
May 31 2014
Αγάπη
Votes
4
  Θα ήθελα να μετακομίσω στη Δανία και να συναντηθώ με τον benjanim lasnier και θα ήμασταν ερωτευμένοι και θα μας φιλάγαμε πολύ και τίποτα δεν θα μας έσπαζε. και θα με πήγαινε στο σπίτι του και η οικογένειά του θα με αγαπούσε
May 31 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο καθρέφτης να πει να έρθει στην περιπέτεια στη γη της ααα θα πω καλά και ότι θα συναντηθώ με τη Φιόνα και ότι θα γίνουμε καλοί φίλοι και ότι έχει μια συντριβή στον πρίγκιπα φλόγας και ότι αγαπώ τον πριγκηπιστή και το τζουμπαλίκι και ότι και οι δύο με αγαπούν επίσης και ότι το λένε και ότι μπορώ να δώσω και τα δύο.
Jun 01 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο παππούς μου να σταματήσει να έχει καρκίνο, παρακαλώ να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία
Jun 01 2014
Αγάπη
Votes
4