Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 6787
Ashley
Change Wish Language:
 Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι ο συντριβή μου Jacob Carter θα μου κάνει κείμενο απόψε και ότι θα μου γράψει πολλά περισσότερα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι ο Jacob Carter θα επανασυνδεθεί ξανά μαζί μου και θα είναι ο φίλος μου. Το θέλω πραγματικά πραγματικά με όλη μου την καρδιά.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Jun 17 2014  |  Ψήφοι : 5
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 6787  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι οι γονείς της Ronielyns να αφήσουν την ημερομηνία μου εγώ και οι γονείς μου θα με επιτρέψουν να προσκαλέσω την οικία της και να πάω μαζί της μαζί τους για να τους αρέσει να είναι φίλη μου.
Jun 16 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι το κορίτσι των ονείρων μου να με αγαπά
Jun 15 2014
Αγάπη
Votes
5
  εύχομαι να λειτουργούν τα ξόρκια μου έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους άλλους να κάνουν πράγματα και έτσι μπορώ να επισκεφθώ τη γιαγιά μου από το orem που πέταξε στην Αφρική για να βοηθήσει τους φτωχούς θα ήταν επίσης δροσερό αν θα μπορούσα να είμαι διάσημος σε minecraft και τα αγόρια αρχίζουν να με αρέσουν
Jun 14 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι ο Dean G. να γίνει και πάλι μονός.
Jun 13 2014
Αγάπη
Votes
6
  Στέφανος να ερωτευτεί με πάθος με μένα και θέλει να είναι μαζί μου όλη την ώρα και η αγάπη μας είναι καταπληκτική και κορεσμένη. Σας παρακαλούμε.
Jun 13 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι η αγάπη μου για 4 χρόνια, ο Nishat επανέρχεται σε μένα. Πολλή παρεξήγηση την πήρε μακριά από μένα. Ένας άντρας εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά. Την αγαπώ σαν την κόλαση. Από τη μέρα που έφυγε, η ζωή μου γύρισε ανάποδα. Μακάρι να επανέλθει με τον ίδιο τρόπο που έφυγε. Ελπίζω ότι η επιθυμία μου παραχωρείται
Jun 13 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας anime να πέσει στο τραμπολίνο μου μια μέρα όταν είμαι σπίτι και να είμαι η ίδια ηλικία σαν εμένα και σύντομα να ερωτευτείς μαζί μου.
Jun 13 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο Dean G. να έρχεται στην Παλαιστινιακή Πόλη για μια ειδική εκδήλωση στις 11 Ιουλίου και να με ζητήσει να δείξω δείπνο μαζί του.
Jun 10 2014
Αγάπη
Votes
7
  Μακάρι να ήμουν χαριτωμένος και μου άρεσαν πολλά κορίτσια
Jun 09 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι η συντριβή μου Adhara Lopez να με ρωτήσει
Jun 09 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι η συντριβή μου adhara lopez να με ρωτήσει στο γυμνάσιο
Jun 09 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι η adhara lopez, που είναι η συντριβή μου, θα με ρωτούσε έξω
Jun 09 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εγώ θα μπορούσα να κάνω μια δικτυακή πύλη που θα με οδηγήσει στη φίλη Niamh Mary Collins λέγοντας Πύλη της Αγάπης. Σχεδιάζω Ελπίζω ότι θα έρθει αληθινός Επειδή θέλω να την δούμε, αγαπώ πολύ της ♥♥♥♥♥♥.
Jun 08 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι όλες οι ευχές μου να γίνουν πραγματικότητα απόψε ή τώρα και όταν ο Έντουαρντ είναι πραγματικός θέλω να βάλει δίπλα μου όταν κοιμάμαι και δεν αφήνει κανέναν εκτός από εμένα και την οικογένειά του να τον δουν τη νύχτα όταν είναι δίπλα μου με βλέποντας ύπνος
Jun 07 2014
Αγάπη
Votes
12
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο πρώην μου αγγελιαφόρος να σκεφτεί για μένα και να μου γράψει ή να έρθει να με δεις λέγοντας ότι θα μου δώσει άλλη μια ευκαιρία τις επόμενες 14 ημέρες
Jun 17 2014
Αγάπη
Votes
5
  ευχόμαστε ότι ένα teen κορίτσι sexey teenlesslessrobot με πραγματικά μέρη του σώματος και αυξάνεται κατά έτος για να έχει ως φίλη αλλά να μην έχουν μωρά και κάνει ό, τι θέλω θέλω να την δω κατά την απογείωση πηγαίνω μετά να κάνω αυτή την επιθυμία
Jun 20 2014
Αγάπη
Votes
5
  Δεν θέλω να τον χάσω (vaibhav). Εύχομαι ki ek din vaibhav και εγώ σύζυγος και γυναίκα μου. Εύχομαι.
Jun 24 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι εγώ και ο φίλος μου ξανά μαζί. και με ρωτά για να τον χαίρεσαι και να είμαι μαζί για πάντα.
Jun 25 2014
Αγάπη
Votes
5
  Επιθυμώ ότι σε κάποιο σημείο πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς, πέντε πραγματικά όμορφα και πραγματικά γλυκά και αγάπη αγόρια θα κινηθούν στην πλευρά μας του έτους και ένας από αυτούς θα ερωτευτεί μαζί μου, θα είναι εξαιρετικά όμορφος και θα είναι ευγενικοί και αγαπητοί, έξυπνοι και σεβαστοί. Θα είναι αρκετά πλούσιος και θα με αγοράσει πολλά πράγματα, αλλά θα με αγαπάει για ποιος είμαι και θα με λατρεύει, θα γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους μου και ο φίλος μου, τα τέσσερα άλλα αγόρια θα βγουν μαζί με την Rebecca, Ella , Ellie και Charlotte.
Jun 25 2014
Αγάπη
Votes
7
  έχουν bobbie έρχονται στο maine και έχουμε πολλά σεξ
Jul 04 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο Πέτρος, ο πρώην δικός μου, να με έρθει σε επαφή με και να μου πει ότι θέλει να συναντηθεί μαζί μου και ότι θέλει να προσπαθήσει ξανά με τη σχέση μας, καθώς συνειδητοποιεί πόσο ανόητο ήταν να με πετάξει.
Jul 04 2014
Αγάπη
Votes
5
  Παρακαλώ φέρτε πίσω τη φίλη μου πίσω απόψε που μου λείπει πραγματικά.
Jul 04 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ότι η σχέση μου και η καλύτερη σχέση μου με τον Darrell είναι πολύ καλύτερη. Η σχέση μας πέφτει άσχημα και όλα εξαιτίας μου. Θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε σε μικρές ημερομηνίες ως bestfriends και πολλά πράγματα μαζί. Θα αρχίσει να μου συγχαίρει πάλι, και θέλει να με δει, ώστε να έρχεται πιο συχνά στην εκκλησία. Τότε τελικά θα ερωτευτούμε και πάλι.
Jul 05 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο πρώην πρώην μου και θα επανέλθω μαζί και θα είμαστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έχουμε ένα υγιές αγόρι χωρίς δίωξη από τους γονείς μας.
Jul 16 2014
Αγάπη
Votes
5
  Θα ήθελα να βρω την αληθινή αγάπη μου, σύντροφο ψυχής σύντομα. Ελπίζω ότι αυτό το πρόσωπο είναι ακριβώς το πρόσωπο που πάντα ονειρεύομαι να έχω. Ένας πολύ πιστός και πιστός άνθρωπος, υπεύθυνος, φόβος του Θεού, οικογενειακός προσανατολισμός και κατανόηση.
Jul 16 2014
Αγάπη
Votes
6
  εύχομαι ότι εμένα και η οικογένειά μου μπορούμε να βρούμε ένα σπίτι το οποίο να είναι κατάλληλο για εμάς και να μπορούμε να κινούμαστε ευτυχώς, με ασφάλεια και χωρίς πολύ στρες. Επιθυμώ επίσης εγώ και η οικογένειά μου να έχουν μια καλή ζωή!
Jul 18 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι να έχω μια προσαρμοσμένη μηχανή κοριτσιών που θα παράγει κάθε είδους κοπέλα που ήθελα. Θα μπορούσα να το προσαρμόσω μέχρι την λεπτομέρεια της τελευταίας στιγμής που περιελάμβανε τους γονείς της και ολόκληρη την ιστορία και την προσωπικότητά της. Ήταν τόσα πολλά διαφορετικά εργαλεία και χαρακτηριστικά. Το κύριο μενού θα απαριθμεί απλά προσαρμοσμένα ή προχωρημένα. Ένα απλό έθιμο θα ήταν αν ήμουν να κάνω το κορίτσι μου σαν να διαλέξω τα μάτια του να πάρει τα μαλλιά απλά πράγματα όπως αυτό. Όπου ως προηγμένη συνήθεια θα μπορούσατε να τους δώσετε μια φωτογραφία ή να την κάνετε από το μηδέν. θα της δώσετε ένα backstory που περιλαμβάνει συγγενείς, πατρίδα, προχωρημένο σχολείο έθιμο σας έδωσε κάθε ευκαιρία να εισέλθουν σε κάθε λεπτομέρεια, αν θέλετε. Το μηχάνημα μοιάζει με έναν υπολογιστή. Έχετε την επιλογή της εύκολης, μεσαίας ή σκληρής και της επιλογής για να την πάρετε δεξιά τότε με την έξοδο της από τον εκτυπωτή. Ο τρόπος για να την φέρει σε ζωή αν την εκτυπώσετε είναι να χύσει το μαγικό υγρό πάνω της. Έχετε την συναντήσει σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Επιλέξτε σκληρά αν θέλετε την πρόκληση.
Jul 26 2014
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο Ώστιν Μαχόνε ήταν ο φίλος μου.
Jul 28 2014
Αγάπη
Votes
4