Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 7109
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι να συναντηθώ και να είμαι με τη Σαμάντα Εκλαίρ. μια γυναίκα που είναι μόλις νεότερος από εμένα, ο οποίος είναι πολύ όμορφος, έχει φυσικά κόκκινα μαλλιά, έχει ανοιχτό μαύρισμα καθαρό δέρμα, έχει σκούρο μπλε μάτια, έχει σχήμα κλεψύδρας, ζυγίζει περίπου 130 κιλά, είναι περίπου 5 πόδια 7 ίντσες ψηλό, είναι περίπου το μεσαίο πλάτος και είναι πολύ ευγενικό και αφοσιωμένο. Αυτό θα με αγαπάει με όλη της τη δύναμη. Και ότι θα τη συναντήσω αμέσως μετά από αυτή την επιθυμία.


Ημερομηνία : Aug 25 2014  |  Ψήφοι : 104
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 7109  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα να είμαι με τη θεϊκή σύντροφο ψυχής μου, ότι είναι όλα όσα ήθελα και θέλω ποτέ σε μια γυναίκα και ότι είμαι οτιδήποτε θέλει και θέλει πάντα σε έναν άνθρωπο. Αυτό που αγαπάμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλον με όλες μας τις καρδιές και ψυχές μέχρι το τέλος του χρόνου και πέρα, σε τέλεια αγάπη. Ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα πιστοί, ευγενικοί, προσεκτικοί, αφοσιωμένοι, κατανοητοί και ανοιχτοί μεταξύ τους και δεν κρύβουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Εκείνο που η αγάπη και η αφοσίωσή μας θα δείξει ο κόσμος ένα παράδειγμα που θα ακολουθήσει, για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να καταλάβουν τι είναι πραγματικά η αγάπη. Είμαστε πάντα όμορφοι ο ένας στον άλλο. και να είμαστε μαζί σε ό, τι κάνουμε.Αυτό θα παντρευτούμε, θα έχουμε δύο θαυμάσια παιδιά στο μέλλον, ένα ασφαλές σπίτι για να ζήσουμε και μια οικονομική σταθερότητα σε έναν κόσμο ειρήνης. Ότι είμαστε πάντα ο ένας ο καθένας οτιδήποτε, ακόμα και όταν μεγαλώνουμε παλιά μαζί.Αυτό θα είμαι με ένα τέτοιο σύντροφο ψυχή, όταν αυτή η ίδια η επιθυμία είναι ρίχνει.
Aug 24 2014
Αγάπη
Votes
110
  Εύχομαι ο Davon H. με ρώτησε έξω.
Aug 21 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι αυτοί οι τύποι που ονομάζονται rachique σε αυτό το παιχνίδι που ονομάζεται πάρκο petpet να με αγαπάτε για πάντα, ανεξάρτητα από το τι θα φλερτάρει μαζί μου και μου κάνει άσχημα πράγματα όπως βάζοντας τα χέρια του στα παντελόνια μου και πράγματα που θα ερωτευτούν μαζί μου. το όνομά μου είναι its_me_addisonXD στο πάρκο petpet και το rachique δεν θα αγαπήσει γοητευτικό539703 πάλι ... rachique θα ερωτευτεί με its_me_addisonXD
Aug 18 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η φλερτ μου να γίνει φίλη μου αύριο.
Aug 17 2014
Αγάπη
Votes
14
  Κάθε αγόρι που θέλω να έχω μια φρίκη για μένα θα έχει μια φρίκη για μένα.
Aug 16 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο Αλέκ να ερωτευτεί μαζί μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί του και δεν σκέφτομαι ότι με αγαπά πίσω. παρακαλώ, λοξοτομώ να το σκεφτώ πια. θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί του. ευχαριστώ αν ψηφίσετε u.
Aug 12 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο Alec μου να ερωτευτεί μαζί μου, έχω μια τεράστια συντριβή σε αυτόν. παρακαλώ, πραγματικά θέλω να ερωτευτεί μαζί μου. Θέλω να με αρέσει περισσότερο από έναν φίλο. ευχαριστώ αν ψηφίσετε u.
Aug 12 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι να έχω τέλειο φίλο που θα με νοιάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. είναι από την ίδια πόλη με το i, m από και θα ήταν πραγματικά χαριτωμένος, ευγενικός και φιλικός. θα βρούμε ο ένας τον άλλον εντός 4 μηνών
Aug 06 2014
Αγάπη
Votes
4
  θα ήθελα τελικά να έχω ένα τέλειο φίλο που ενδιαφέρεται περισσότερο για μένα τότε τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο.και ότι βρίσκουμε ο ένας τον άλλον μέσα σε 4 μήνες
Aug 05 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι για περισσότερες ευχές, βροχή, καταιγίδες. Επιθυμώ όλες τις επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα οι ψήφοι. Θα ήθελα να μου καλέσετε να με καλέσετε. εργασία, χρήματα. καλή τύχη.
Aug 04 2014
Αγάπη
Votes
6
  η επιθυμία μου είναι να ακούσω από το jerry W, ότι θα καλέσει και θα έρθει στο quincy, άρρωστος, ή να μιλήσει ann ann και να με πάρει μαζί του στο Tremont. χρειάζονται τα χρήματα των τροφίμων, δουλειά. αυτοκίνητο, φύλο σεξ, καλύτερο μέρος για να ζήσεις. πάρει αναπηρία. jerry μου τηλεφωνήστε σύντομα. Χρειάζομαι αυτοκίνητο, χρήματα. πλυντήριο ρούχων. όλα τα ξόρκια και επιθυμούν πραγματικές περισσότερες επιθυμίες. και οι προσευχές απάντησαν. αλλαγή στο πάρει μέρος της γης lincon νόμιμος βοηθός ξεκινήσει το διαζύγιο. μου δουλειά, χρήματα. και πολλά άλλα. tony να δώσει ε 20.00 miracle.rain, καταιγίδες μέσα και γύρω από quincy για τις επόμενες τρεις ημέρες. έντονη βροχή, πλημμύρες
Aug 04 2014
Αγάπη
Votes
5
  Επιθυμώ για τη συντριβή μου Sydney R Για να ερωτευτείς μαζί μου Έχω μια τεράστια συντριβή πάνω της Από τότε που ήμουν νέος πάντα την άρεσε της θέλω να με αγαπάς Ελπίζω αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα Θυμάμαι της και συνήθιζα να να μιλάς όλη την ώρα όταν ήμασταν πολύ νεώτερες Την αγαπώ πραγματικά θέλω να νιώθω τον ίδιο τρόπο όπως της Δεν με παρατηρεί πια Πραγματικά θέλω να είμαι με την ύπαρξή της μαζί της θα είναι το όνειρό μου που έχω χάσει πίστη στα περισσότερα πράγμα που θέλω να με επιθυμήσει και μόνο εγώ πραγματικά την νοιάζω γι 'αυτήν και μισώ τον τρόπο με τον οποίο οι πρώην αδελφές της αντιμετωπίζουν αυτήν και άλλα κορίτσια δεν μου αρέσει όταν παιδιά κακομεταχείριση κορίτσια θέλω αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα για να αποδείξει ότι καλό οι τύποι κερδίζουν στο τέλος Σ 'αγαπώ Σίδνεϋ ΡΙ θέλει να έχει μια οικογένεια μαζί της σε κάποια στιγμή <3 Είμαι άρρωστος ότι είμαι μόνος Θέλω την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα <3 <3 8888888888888888888
Aug 03 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι αδιάψευστη πίστη στο Θεό.
Jul 30 2014
Αγάπη
Votes
13
  Πριν από πολύ καιρό, συνήθιζα να είμαι σε μια ρομαντική σχέση με ένα κορίτσι που ονομάζαμε "Janey-Chan". Αλλά μια μέρα, βρήκα τον εαυτό μου και ξεκινούσε τους ξεχωριστούς τρόπους μας (είχαμε σπάσει). Για μήνες, περίμεναν μια ευκαιρία για να συμφιλιωθούμε, αλλά ακόμα και τώρα είναι σε μια σχέση ενώ μένω μόνος μου. Η επιθυμία μου είναι αυτή. Όταν η Janey-Chan διαλύεται με τον τρέχοντα εραστή της, θα με προσκαλέσει σε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Skype. Ευτυχώς, θα είμαι σε απευθείας σύνδεση και θα απαντήσω. Όταν το κάνω, θα έχουμε συνομιλία μέσω βίντεο διάρκειας 90 λεπτών. Θα αρχίσει με τη Janey-Chan να δείχνει τη θλίψη και την απογοήτευση σχετικά με τη ρομαντική της ζωή. Θα την παρηγορήσω και θα συμμετάσχω σε μια συνομιλία μαζί της. Δεκαπέντε λεπτά μετά την έναρξή της, προκάλεσα τυχαία τη Janey-Chan να θυμάται τα ρομαντικά συναισθήματά της. Από εκεί, η συζήτηση θα γίνει πιο σεξουαλική και ρομαντική με την πάροδο του χρόνου και θα τελειώσει με τα αναπτυσσόμενα συναισθήματά της για μένα. Πέντε ημέρες αργότερα, η Janey-Chan και εγώ θα γίνουμε ρομαντικό ζευγάρι, η αγάπη μας συμφιλιώθηκε για πάντα. Θα είμαστε αδιάσπαστοι.
Jul 29 2014
Αγάπη
Votes
4
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι εντός 2 ημερών ότι το χρώμα των ματιών μου θα αλλάξει από το σημερινό μου χρώμα στο γαλάζιο και ότι το σημάδι μου στο μέτωπό μου θα εξαφανιστεί και ότι θα γίνω ένα φυσικό φλερτάρισμα γύρω από τα αγόρια.
Aug 26 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι ο Shannon Cummings να ερωτευτεί μαζί μου και να γίνει φίλη μου.
Sep 01 2014
Αγάπη
Votes
6
  ευχόμαστε τη φρίκη μου Travis έχει μια φλερτ για μένα, μου αρέσει, είναι ωραία για μένα, θυμάται με τη 2η τάξη, σκέφτεται για μένα, έχει συναισθήματα για μένα, φλερτάρει μαζί μου, με ονειρεύεται, με έρχεται σε επαφή με το facebook, με μιλάει και πάλι, και με ρωτάει να είμαι η φίλη του παρακαλώ.
Sep 06 2014
Αγάπη
Votes
4
  Ευχαριστω το νου μου να ζητησει αυτη και να μου πει οτι μου αγαπηει πολυ και οτι δεν θελει να χωριστει ποτε και να μην χωριστει και να αναβαινει αμφισβη αυριο..εψησ θελων οι διδασκοι να μου βαζουν συνεχεια 20 και να ειμαι παρα πολυ καλη μαθητρια ... οι γονείς μου να γίνουν πολύ πλούσιοι και να παραμείνουν πολύ στην adrianna lima ..
Sep 07 2014
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ένας πραγματικά, πολύ καλός και εξαιρετικά ευγενικός και αστείος τύπος να κινηθεί στο σχολείο μου και στη φόρμα μου, μόλις με δει ότι θα ερωτευτεί μαζί μου και θα μιλήσει μαζί μου και με τους φίλους μου και θα κρεμάσει έξω μαζί μας. Κάθε κορίτσι θα τον φανταστεί, ωστόσο θα με φανταστεί, θα φλερτάρει μαζί μου και θα με ζητήσει να είναι φίλη του με πολύ γλυκό τρόπο. Θα είμαστε ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι και θα είναι σε όλα μου τα μαθήματα και θα ζήσει στο δρόμο μου, όχι μόνο θα γνωρίσουμε, αλλά θα είμαστε επίσης καλύτεροι φίλοι και η οικογένειά μου θα τον λατρεύουν και η οικογένειά του θα με λατρεύει και θα έχει επίσης μερικούς χαριτωμένους φίλους και θα βγει μαζί με τους φίλους μου. Επίσης, θα γίνω όλο και πιο όμορφος καθώς μεγαλώνω και όταν γίνω ενήλικας θα γίνω άψογος.
Sep 07 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η αδελφή μου να με αγαπά και πάλι
Sep 07 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο Richard και εγώ να αναζωπυρώσουμε τη σχέση μας, αλλά καλύτερα. Δεν υπάρχουν άλλα ύπουλα πράγματα, αιφνίδια διαλείμματα, πιο ανοιχτό, μεγαλύτερη ωριμότητα όχι μόνο από τον ίδιο αλλά από τον εαυτό μου. Ακριβώς για μας να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί.
Sep 09 2014
Αγάπη
Votes
4
  ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΚΡΥΣΗ ΤΡΑΒΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
5
  ΘΕΩΓΟΥΜΕ ΤΡΑΒΙΣ Ο ΔΙΑΖ ΖΗΜΕΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η συντριβή μου Travis μιλάει, μου αρέσει και με ρωτάει να είμαι η φίλη του. παρακαλώ με ψήφο μου αυτή την ευχή. αυτό σημαίνει πολλά για μένα έχω αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα :( θέλω πραγματικά να της μια καλή ευχή! ευχαριστώ αν ψηφίσετε xo αυτός με κάνει ευτυχισμένο :)
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι η συντριβή μου Travis μου μιλά και πάλι, παρακαλώ ψηφίστε, ευχαριστώ αν το κάνετε! αγαπώ όταν μιλάει για μένα, με χαροποιεί, γι 'αυτό παρακαλώ με βοηθήστε ψηφίζοντας έτσι ώστε να μπορεί να συμβεί πιο συχνά που μου μιλάει :)
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η συντριβή μου Travis με ρωτάει να είμαι η φίλη του! παρακαλώ ψηφίστε, ευχαριστώ αν το κάνετε
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι ο Τράβις να με θυμάται από τη 2η τάξη, με σκέφτεται, με αγαπάει, έχει συναισθήματα για μένα, με έχει συντριβή, με ονειρεύεται, μιλάει ξανά στην τάξη, με έρχεται σε επαφή με και με ρωτάει ότι είναι φίλη του παρακαλώ. παρακαλώ ψηφίστε για αυτή την ευχή, θέλω πραγματικά να συμβεί. Τον αγαπώ τόσο πολύ
Sep 10 2014
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι για το κορίτσι των ονείρων μου.
Sep 13 2014
Αγάπη
Votes
10