Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 7484
Heidi
Change Wish Language:
 ΘΕΩΓΟΥΜΕ ΤΑ TRAVIS D ΜΟΥΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Oct 23 2014  |  Ψήφοι : 17
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 7484  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο Τάιλερ να χωρίσει με τη φίλη του και με φιλάει και με ρωτάει. Με αγαπάει και θέλει να περάσει όλη μου την ώρα μαζί μου. Πάντα βρίσκει έναν τρόπο να κάνει μαζί μου χωρίς να μας πιαστούν. Είναι πολύ προσεκτικός για τα συναισθήματα και την αγάπη μου. Κειμένων μου όλη την ώρα με γλυκά μηνύματα και δείχνει μακριά για μένα. Με καλεί παντού και θέλω να μείνω μαζί μου, αλλά δεν είναι προσκολλημένος. Μου αρέσει να αγκαλιάζω και είναι ένας freak όταν τον χρειάζομαι.
Oct 23 2014
Αγάπη
Votes
13
  Εύχομαι ο φίλος μου Jacorian N να χωρίσει με τον φίλο του για μένα και στη συνέχεια η αγάπη μας ανθίζει και αυτός με τον οποίο έχω σεξ.
Oct 23 2014
Αγάπη
Votes
12
  Θέλω πραγματικά τον Jamie να έρθει για μια επίσκεψη στις ημέρες της μακριά, να με φιλήσει και να μου στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Oct 23 2014
Αγάπη
Votes
17
  Εύχομαι ο Tyreese Tyler Pierce να πέσει βαθιά ερωτευμένος μαζί μου και να με ζητήσει να τον πάρω πίσω και να είναι φίλη του ξανά.
Oct 20 2014
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι ο Tyreese Tyler Pierce και εγώ να επανενωθούμε μαζί ως ζευγάρι που χρονολογείται και να έχουμε μια χαρούμενη, χαρούμενη και πιστή σχέση μαζί και να έχουμε ένα μέλλον μαζί.
Oct 20 2014
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι η συντριβή μου και εγώ να έχουμε μια καλή σχέση και κανείς δεν θα το βρει μόνο αν τους πω.
Oct 19 2014
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου, ο Tyreese P και εγώ να επανενωθούμε μαζί ως ζευγάρι που χρονολογείται και να γίνουμε ακόμα πιο ερωτευμένοι μεταξύ τους και να έχουμε μια ακόμα πιο υγιή, πιστή και πιστή σχέση που να επιτρέπει σε κανέναν να μας σπάσει ή να μας λυγίσει χώρια.
Oct 14 2014
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι το πρόσωπο που μου αρέσει θα με άρεσε πίσω.
Oct 14 2014
Αγάπη
Votes
18
  Εύχομαι ο Τζέρεμι Τ να μιλήσει μαζί μου και να είναι φίλος μου στο σχολείο. Γιατί κάθε φορά που λέω τον γεια σε αυτόν, πάντα με ενοχλεί !!!! και τώρα είμαι αναστατωμένος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.
Oct 13 2014
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι ο Aidan να αναπτύξει μια φυσική και συναισθηματική έλξη προς μένα. Μια τέτοια ισχυρή έλξη που ο Aidan επέλεξε να αναλάβει δράση σε αυτά τα αισθήματα έλξης. Αυτή η ενέργεια δεν θα είναι λεπτή, αλλά αρκετά προς τα εμπρός για να μπορέσω να καταλάβω τι συμβαίνει. Τα νέα αξιοθέατα / συναισθήματα του Aidans ελπίζουμε να αναπτυχθούν μέσα στις επόμενες ημέρες ακόμα και αν αυτά τα συναισθήματα / έλξη χρειάζονται λίγες μέρες για να τεθούν πλήρως στο προσκήνιο.
Oct 13 2014
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι ο άνθρωπος που αγαπώ άνευ όρων από το βάθος της καρδιάς μου να με αγαπά πίσω και να δώσει την ευκαιρία να είμαι μαζί του και να με διδάσκω πράγματα που πρέπει να ξέρω για χάρη μας, παρακαλώ.
Oct 12 2014
Αγάπη
Votes
13
  Εύχομαι ο καλός φίλος / αδερφός μου, με τον οποίο ζω, και η φίλη του να σπάσει. Και συνειδητοποιώ από βαθιά στην καρδιά του πόσο τον αγαπώ από την ημέρα που τον γνώρισα για πρώτη φορά, θα μου ζητήσει συγνώμη για όλα και θα μου ζητήσει να είναι ο συνεργάτης του για τη ζωή για να το αντισταθμίσει, τότε θα ζήσουμε μια μακρά και υγιή σχέση μαζί.
Oct 11 2014
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι ο Νώε Μαξφιλντ να με ρωτήσει.
Oct 10 2014
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι ο Τζέρεμι Τ να μιλήσει μαζί μου και να είναι φίλος μου στο σχολείο. Γιατί κάθε φορά που λέω τον γεια σε αυτόν, πάντα με ενοχλεί !!!! και τώρα είμαι αναστατωμένος !!! θέλω πραγματικά να τους αρέσει ME !!!!! :( σχολείο μου είναι το Γ Γυμνάσιο. Η διεύθυνσή μου είναι. Ακόμα και κάποιοι φίλοι μου είναι φίλοι με τον Jeremy. Εάν μόνο αν χρειάζομαι περισσότερο POWER για να κάνει την επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα !!!!!! έτσι ώστε ο καθένας ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάνει την επιθυμία μου πραγματικότητα !!!!! παρακαλώ ψηφίστε ΕΠΙΘΥΜΙΑ μΟΥ !!! περισσότερες ψήφους ILL, τόσο περισσότερο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα !! Σας καλωσορίζω τώρα! Από Janelle Locher Ηλικία 14.
Oct 09 2014
Αγάπη
Votes
11
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η συντριβή μου να ερωτευτεί μαζί μου και να με ρωτήσει αύριο στις 10:17 π.μ.
Oct 26 2014
Αγάπη
Votes
15
  Εύχομαι σήμερα στις 26/2/14 πριν από τη νύχτα να βρω ένα κείμενο στο facebook από αυτό το αγόρι που ονομάζεται John P λέγοντας ότι μου αρέσει και θέλει να είμαστε μαζί και την ίδια μέρα θα ήθελα ότι όταν συναντηθούμε ξεκινώ να αισθάνομαι τον εαυτό μου να χάσω πολύ βάρος που γίνονται κοκαλιάρικο και να έχουν ένα υγιές σώμα και να έχουν ακόμα μια μεγάλη λεία (αλλά όχι μεγάλη) και ότι ενώ περπατώ μπορώ να αισθανθώ τον εαυτό μου να περπατάω στα πόδια μου και ότι επίσης θέλω να γίνω ευέλικτος που μπορώ να κάνω οτιδήποτε χωρίζει κλπ. και ότι γίνω γυμναστικός άνθρωπος όπου μπορώ να κάνω πίσω flip, μπροστά flips κ.λπ. και ότι όταν βλέπω τον John με παρουσιάζει στη μητέρα του και ότι λέει ότι θέλει Ο Ιωάννης να μένει μαζί μου, ώστε να μπορούμε να περνάμε μαζί και για πάντα και η γιαγιά μου τον αφήνει να μείνει μαζί μας.
Oct 26 2014
Αγάπη
Votes
16
  Εύχομαι η συντριβή μου να ερωτευτεί μαζί μου και να με ρωτήσει έξω.
Oct 27 2014
Αγάπη
Votes
27
  Εύχομαι η Alexa Nikolas να είναι και πάλι ενιαία.
Oct 29 2014
Αγάπη
Votes
111
  ευχόμαστε τη συντριβή μου Travis με θυμάται από την 2η τάξη, σκέφτεται για μένα, με αγαπά, με φροντίζει για μένα, μου μοιράζει, μου μιλά και πάλι και θυμάμαι να με ρωτάς σύντομα και θέλω να μιλήσω ξανά στον Tony για το Travis φίλος του) για να με ενημερώσετε Travis είπε ναι να με ρωτήσει (Heidi) έξω και Heidi
Oct 31 2014
Αγάπη
Votes
18
  ο cameron θα με ρωτήσει έξω και θα είμαστε μαζί για πάντα και θα έχουμε 3 παιδιά
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
20
  Εύχομαι η περιουσία μου στο μπισκότο της τύχης μου να λέει "θα πάρετε ένα αρσενικό κουτάβι" και ότι έγινε πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
18
  Εύχομαι ότι ο Δαρείος θα αγαπούσε μόνο εμένα και ότι θα ήταν πιστός, πιστός, σεβαστός σε μένα. Θα είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Όλα τα όνειρά μου γι 'αυτόν θα γίνουν πραγματικότητα. Θα γίνω το ωραιότερο κορίτσι σε ολόκληρο το σχολείο με όμορφο πρόσωπο, μαλλιά, καθαρό δέρμα και σέξι σώμα.
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
41
  Bobbie μου γράψτε σήμερα
Nov 05 2014
Αγάπη
Votes
21
  Εύχομαι η E.M να με ρωτήσει.
Nov 07 2014
Αγάπη
Votes
21
  Θα ήθελα να μετατραπεί σε φίλη του Eleanor Calder, του Louis Tomlinson από τη μία κατεύθυνση σε 5 ημέρες, αλλά θα συνεχίσω να είμαι Ewurama Addo-Fening. Έτσι θα είμαι σε δύο κόσμους. Και ότι έχω τη ζωή του Eleanor Calder
Nov 08 2014
Αγάπη
Votes
16
  Χθες το βράδυ, ονειρεύτηκα με τον Oswald (το τυχερό κουνέλι). Με τον τρόπο Oswald ήταν μια διάσημη ταινία από το 1927, 1920 και 1930. Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα. Και από τον τρόπο που είμαι νέος σε αυτή την ιστοσελίδα. Και παρακαλώ να κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα και να τον κάνει να μιλήσει και έτσι μπορεί να είναι φίλος μου. :) Σας ευχαριστούμε www.i-makeawish.com
Nov 08 2014
Αγάπη
Votes
15
  Εύχομαι η μυστική μου θλίψη (δεν λέει το όνομά της για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής) θα φορέσει ένα φόρεμα ή μια φούστα (Never Skin σφιχτά) Κάθε φορά που την βλέπω Έτσι θα μπορούσα να θέλω να είναι γύρω της περισσότερο
Nov 09 2014
Αγάπη
Votes
48
  εύχομαι να μου αρέσει η φρικιά μου από το σχολείο και να χαμογελά σε μένα και εύχομαι να βρω έναν galaxy s2 που δεν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει συσκευαστεί με τα ακουστικά και το φορτιστή του με την τσάντα μου
Nov 10 2014
Αγάπη
Votes
19