Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 7623
Guitarnut
Change Wish Language:
 Εύχομαι η Alyona να έρθει να δει μαζί μου αυτό το Σαββατοκύριακο και να μου πείτε ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, δεν την έχω δει πάνω από μία εβδομάδα, θα ήθελα να με αγάπησε αληθινά, μου λείπει πολύ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Nov 11 2014  |  Ψήφοι : 16
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 7623  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η συντριβή μου με ρώτησε την Τετάρτη και δεν σκέφτηκε ότι ήμουν περίεργος και θα με προστατεύσει ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει και θα είναι εκεί δίπλα μου και μου μιλάει για οτιδήποτε
Nov 10 2014
Αγάπη
Votes
18
  Θα ήθελα να με παρατηρήσει ο Austin Mahone. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ ότι ο Austin Mahone θα χωρίσει με την Camila Cabello και θα πάει μαζί μου και θα με επισκεφθεί στο Coker College.
Nov 10 2014
Αγάπη
Votes
56
  εύχομαι να μου αρέσει η φρικιά μου από το σχολείο και να χαμογελά σε μένα και εύχομαι να βρω έναν galaxy s2 που δεν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει συσκευαστεί με τα ακουστικά και το φορτιστή του με την τσάντα μου
Nov 10 2014
Αγάπη
Votes
19
  Εύχομαι η μυστική μου θλίψη (δεν λέει το όνομά της για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής) θα φορέσει ένα φόρεμα ή μια φούστα (Never Skin σφιχτά) Κάθε φορά που την βλέπω Έτσι θα μπορούσα να θέλω να είναι γύρω της περισσότερο
Nov 09 2014
Αγάπη
Votes
48
  Χθες το βράδυ, ονειρεύτηκα με τον Oswald (το τυχερό κουνέλι). Με τον τρόπο Oswald ήταν μια διάσημη ταινία από το 1927, 1920 και 1930. Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα. Και από τον τρόπο που είμαι νέος σε αυτή την ιστοσελίδα. Και παρακαλώ να κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα και να τον κάνει να μιλήσει και έτσι μπορεί να είναι φίλος μου. :) Σας ευχαριστούμε www.i-makeawish.com
Nov 08 2014
Αγάπη
Votes
15
  Θα ήθελα να μετατραπεί σε φίλη του Eleanor Calder, του Louis Tomlinson από τη μία κατεύθυνση σε 5 ημέρες, αλλά θα συνεχίσω να είμαι Ewurama Addo-Fening. Έτσι θα είμαι σε δύο κόσμους. Και ότι έχω τη ζωή του Eleanor Calder
Nov 08 2014
Αγάπη
Votes
16
  Εύχομαι η E.M να με ρωτήσει.
Nov 07 2014
Αγάπη
Votes
21
  Bobbie μου γράψτε σήμερα
Nov 05 2014
Αγάπη
Votes
21
  Εύχομαι ότι ο Δαρείος θα αγαπούσε μόνο εμένα και ότι θα ήταν πιστός, πιστός, σεβαστός σε μένα. Θα είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Όλα τα όνειρά μου γι 'αυτόν θα γίνουν πραγματικότητα. Θα γίνω το ωραιότερο κορίτσι σε ολόκληρο το σχολείο με όμορφο πρόσωπο, μαλλιά, καθαρό δέρμα και σέξι σώμα.
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι η περιουσία μου στο μπισκότο της τύχης μου να λέει "θα πάρετε ένα αρσενικό κουτάβι" και ότι έγινε πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
18
  ο cameron θα με ρωτήσει έξω και θα είμαστε μαζί για πάντα και θα έχουμε 3 παιδιά
Nov 02 2014
Αγάπη
Votes
20
  ευχόμαστε τη συντριβή μου Travis με θυμάται από την 2η τάξη, σκέφτεται για μένα, με αγαπά, με φροντίζει για μένα, μου μοιράζει, μου μιλά και πάλι και θυμάμαι να με ρωτάς σύντομα και θέλω να μιλήσω ξανά στον Tony για το Travis φίλος του) για να με ενημερώσετε Travis είπε ναι να με ρωτήσει (Heidi) έξω και Heidi
Oct 31 2014
Αγάπη
Votes
18
  Εύχομαι η Alexa Nikolas να είναι και πάλι ενιαία.
Oct 29 2014
Αγάπη
Votes
111
  Εύχομαι η συντριβή μου να ερωτευτεί μαζί μου και να με ρωτήσει έξω.
Oct 27 2014
Αγάπη
Votes
27
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο Μάικλ να χωρίσει με την Ιβάνα μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2014. Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2015 ο Michaeland Alanis θα γίνει ζευγάρι.
Nov 13 2014
Αγάπη
Votes
17
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΚΑΙ Η ΜΟΥ MOM WASNT ΜΟΝΟ ΜΟΥ BEST FRIEND AISHA ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΚΑΙ Ήταν ο τύπος μου TAN BOY που πάντα ήθελα και μια μέρα να πέσουμε στην αγάπη.
Nov 14 2014
Αγάπη
Votes
20
  ΘΕΩΓΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΩΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και με φιλώνει καθημερινά και όλοι ήξεραν ότι με αγάπησε και κάναμε το τέλειο φίλο και φίλη.
Nov 14 2014
Αγάπη
Votes
15
  Εύχομαι ο Trevor Moran να ξυπνήσει αύριο το πρωί και να αισθανθεί σαν να τσακίζει φάρσα να καλέσει έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου. Έτσι κάλεσε τον αριθμό μου αύριο το πρωί, και στο τέλος του δέκα λεπτών τηλεφώνημα, θα μου έλεγε το όνομά του και θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Έτσι αποφάσισε να σώσει τον αριθμό του τηλεφώνου μου στο φωνητικό του και θα μου τηλεφώνησε κάθε δεύτερη μέρα γύρω στις 5:00 όταν δεν είναι απασχολημένος. Μετά από ένα χρόνο κλήσης, γραπτών μηνυμάτων και σκοινιού, θα με τηλεφώνησε στη μέση της παράστασης και θα με ρωτήσει. Φυσικά είπα ναι, έτσι για το Πάσχα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Παραμονή των Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, την Απόκριση, και σε άλλες ειδικές περιπτώσεις, θα πήγαινα είτε στο σπίτι του, είτε θα έρχονταν στο δικό μου. Μετά από 6 χρόνια χρονολόγησης, θα μου πρότεινε πράγματι με ένα όμορφο δαχτυλίδι, και φυσικά, και πάλι, θα έλεγα ναι
Nov 14 2014
Αγάπη
Votes
14
  Εύχομαι ο καλός μου φίλος / σύντροφος που ενεργεί ως ο μεγάλος αδελφός μου να με αγαπά πίσω με τον τρόπο που τον αγαπώ. Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς όπως τον αγαπώ, αλλά απλά θέλω να με αγαπά πίσω και να με ρωτήσει έξω και να είναι ο GF του. Κάνε να συμβεί.
Nov 15 2014
Αγάπη
Votes
23
  Εύχομαι να έχω πολλά δώρα την ημέρα των Χριστουγέννων. Και θα ήταν η καλύτερη μέρα στη ζωή μου. και όλοι σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν τα καλύτερα Χριστούγεννα ποτέ.
Nov 15 2014
Αγάπη
Votes
31
  θέλω να είμαι με το θείο σύντροφο ψυχής μου, ότι είναι όλα όσα ήθελα ποτέ σε έναν άνθρωπο και ότι είμαι οτιδήποτε θέλει και θέλει ποτέ σε μια γυναίκα. Αυτό που αγαπάμε και αυτό θα αγαπά και θα αγαπά ο ένας τον άλλον με όλες μας τις καρδιές και τις ψυχές μέχρι το τέλος του χρόνου και πέρα, σε τέλεια αγάπη. Ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα πιστοί, ευγενικοί, προσεκτικοί, αφοσιωμένοι, κατανοητοί και ανοιχτοί μεταξύ τους. Αυτή είναι η αγάπη και η αφοσίωση, που θα δείξουν στον κόσμο ένα παράδειγμα που θα ακολουθήσει, για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να καταλάβουν τι είναι πραγματικά η αγάπη . Ότι είμαστε πάντα όμορφα ο ένας στον άλλο? και να είμαστε μαζί σε ό, τι κάνουμε. Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δύο θαυμάσια παιδιά στο μέλλον, ένα ασφαλές σπίτι για να ζήσουμε και μια οικονομική σταθερότητα σε έναν κόσμο ειρήνης. Ότι είμαστε πάντα ο ένας τον άλλον, ακόμα κι όταν γερνάμε μαζί. Ότι θα συναντηθώ και θα είμαι μαζί του ερωτευμένος όταν θα πεταχτεί αυτή η επιθυμία. ^ _ ^
Nov 15 2014
Αγάπη
Votes
57
  Εύχομαι οι νέες καταστάσεις στο εγγύς μέλλον μου να οδηγήσουν σε μένα να βρω το ένα άτομο που θα αγαπήσει και θα με εκτιμήσει ακριβώς για ποιος είμαι. Το μόνο άτομο που θα με δεχτεί και θα μου δώσει αυτό το αίσθημα ασφάλειας που χρειαζόμαστε τόσο πολύ, για να νιώθω ευτυχία. Το πρόσωπο με το οποίο μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε είναι σημαντικό για μένα.
Nov 16 2014
Αγάπη
Votes
63
  Εύχομαι οι γονείς μου να μην πω στον άντρα που βλέπουν για το γάμο μου και η πρόταση από τον τύπο των ονείρων μου έρχεται πολύ σύντομα γιατί θέλω να παντρευτώ το είδος του ανθρώπου που όλα τα μυθιστορήματα γράφονται επειδή από την παιδική ηλικία δεν είχα όνειρα δεν θέλω μόνο αυτό που θα βρω τον Πρίγκιπα Καλαίσθητο και θα αξίζει τον πόνο που είχα όλο το πράγμα που ήθελα από τη ζωή θα γίνουν πραγματικότητα Θέλω και οι δυο μας να πέφτουμε τρελά ερωτευμένοι ο ένας τον άλλο και ότι θα αγαπούσε, σεβασμό, κατανόηση και φροντίδα για μένα. Εύχομαι η αίσθηση που σκέφτομαι γι 'αυτόν να γίνει πραγματικότητα και θα αισθανόμουν την ίδια πραγματικότητα. Εύχομαι να πάρω τη ζωή που νομίζω ότι άξιζε και η οικογένειά μου θα χαρεί πολύ και υπερήφανος για την απόφασή μου γιατί θέλω να αισθάνονται ευτυχισμένοι για μένα και ελπίζω ότι για μια στιγμή θα μπορούσα να τους ευχαριστήσω.
Nov 17 2014
Αγάπη
Votes
63
  Θα ήθελα να επιστρέψω εγκαίρως μέχρι τις 8 Ιουλίου 2014, την ημέρα που ζήτησα την προηγούμενη φίλη μου, ώστε να μπορώ να έχω μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία και επίσης να μπορώ να είμαι ο φίλος που ήθελε.
Nov 20 2014
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο Dane να ερωτευτεί μαζί μου την 1η Δεκεμβρίου 2014 και θα με ρωτήσει εκείνη την ημέρα και θα χρονολογηθεί για 3 χρόνια. Τότε μετά από αυτά τα τρία χρόνια διαλύουμε και ο Spencer με αρέσει και μετά με και Ο Spencer αρχίζει να χρονολογείται και θα έχουμε χρονολόγηση μέχρι να είμαι 17. Μετά από αυτό ο Niall θα γίνει ο καλύτερος φίλος μου και όταν είμαι 18 θα με ζητήσει να τον χτυπήσω. Όταν είμαι 19 ο Niall θα με ζητήσει να τον παντρευτώ και φυσικά θα πω ναι. Niall και εγώ θα γεράσει μαζί και θα με αγαπά να κομμάτια και να με κάνει να αισθάνομαι απολύτως όμορφη. Ζητήστε αυτή την επιθυμία.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
26
  Θα ήθελα να βρω και να είμαι πάντα χαρούμενος μαζί με το κορίτσι που είναι το καλύτερο για μένα. Αυτό το κορίτσι που με αγαπάει περισσότερο. Αυτό το κορίτσι που αγαπώ περισσότερο. Ευχαριστώ.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο Eric να με καλεί πολύ σύντομα, να με προσκαλεί να βγούμε μαζί του και να ξεκινήσουμε το ρομαντισμό και τη σχέση πολύ σύντομα και μένει στη ζωή μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
42
  Εύχομαι μια όμορφη κοπέλα να ερωτευτεί μαζί μου και θα αρχίσαμε να χρονολογούμε. Μακάρι να ήταν ακριβώς ο τύπος μου, και ότι θα είχε πολύ παρόμοια συμφέροντα και ότι θα ήταν πολύ συμβατό με μένα με κάθε τρόπο. Μακάρι να ήμουν ο πρώτος φίλος του κοριτσιού.
Nov 24 2014
Αγάπη
Votes
54