Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 7828
Anonymous
Change Wish Language:
 Θέλω να παντρευτώ τον Rahul M αλλά οι γονείς του δεν δέχτηκαν τη σχέση μας, προσπάθησε πολύ να πείσει τους γονείς του, αλλά τίποτα δεν συνέβη, τώρα δεν υπάρχει τίποτα στο χέρι του μόνο που ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα έτσι ώστε οι γονείς του Rahul να δώσουν την έγκρισή τους για το γάμο μας και σύντομα θα παντρευτώ με τον Rahul με την παρουσία τους. Παρακαλώ προσευχηθείτε.


Ημερομηνία : Dec 28 2014  |  Ψήφοι : 103
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 7828  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  θα ήθελα ένα χαριτωμένο αγόρι στο σχολείο μου όπως και εγώ και να βγούμε έξω, και επίσης εύχομαι πήρα το iphone 6 για τα Χριστούγεννα, και επίσης εύχομαι ότι ήμουν ο μόνος συν-καπετάνιος στην ομάδα βημάτων
Dec 14 2014
Αγάπη
Votes
69
  Εύχομαι ο πατέρας μου να επιστρέψει σε εμάς και μπορούμε να είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια χωρίς να αγωνιζόμαστε και πάλι και για να δει ότι χάνουμε τον και χρειαζόμαστε τον ελπίδα να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία bc Θα έκανα τίποτα για τα κορίτσια μου να είναι εκεί με τον μπαμπά που του λείπει και να χρειαστεί να συμβεί αυτό πριν να μετακομίσω εμένα και τα μικρά μου κορίτσια έξω σε μια εβδομάδα
Nov 25 2014
Αγάπη
Votes
116
  Εύχομαι στους γονείς του Lover να αποδεχτούν τη σχέση μας και να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε αυτόν για να με παντρευτεί. Και οι δύο θέλουμε να παντρευτούμε ο ένας με τον άλλον, αλλά με τη συγκατάθεση των γονιών μας, αλλά δεν δέχονται τη σχέση μας, γι 'αυτό παρακαλώ να ψηφίσω για την επιθυμία μου, ώστε να μπορώ να παντρευτώ τον Έρωτό μου με τη συγκατάθεση των γονιών μου και μετά τον γάμο, και να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή με τους γονείς του. Ευχαριστώ.
Nov 25 2014
Αγάπη
Votes
183
  ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, Η ΜΟΥ ΕΞ-ΜΠ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΩ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΜΟΥΣΕΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΩΝΕΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ME. ΚΑΙ ΖΗΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Θέλω να καλέσει στις 14 Δεκεμβρίου 2014.
Nov 25 2014
Αγάπη
Votes
109
  Εύχομαι πρώην μου και θα μπορούσα να επανέλθω μαζί. Ήμουν ηλίθιος για να διαλύσω μαζί του την πρώτη θέση. άκουσα τους φίλους μου και έσπασε μαζί του επειδή είπαν ότι ήταν κακός και μου εξαπάτησε, αλλά δεν τους πίστευα. έχω κουραστεί να ακούω τόσα πολλά ψέματα γι 'αυτό έσπασε απλά μαζί του αντί να μιλήσω μαζί του γι' αυτό. Το κατηγορώ όλα σε μένα και μισώ τον εαυτό μου γι 'αυτό. εξακολουθώ να μου αρέσει πολύ και ξέρω ότι μου αρέσει ακόμα. εξακολουθούμε να μιλάμε ο ένας στον άλλο και να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον στους διαδρόμους. Τον φίλησα μόνο μία φορά και θα κοσμήσω αυτό το φιλί γιατί ήταν και η πρώτη μου. θα μπορούσα να τον ρωτήσω, αλλά φοβάμαι για την απάντησή του
Nov 25 2014
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι να έχω μια όμορφη φίλη που είναι μερικά χρόνια νεαρότερη από μένα. Το όνομά της θα είναι Mandi. Είναι ένα λευκό κορίτσι με αρκετά σέξι βρώμικο ξανθό μαλλιά που μοιάζει σχεδόν ανοιχτό καφέ και σαγηνευτικά γαλάζια μάτια. Θέλω να έχει ένα ωραίο όμορφο λεπτό σώμα, ένα όμορφο πρόσωπο με ωραία ροζ χείλια, ωραία μακριά μαλλιά, ωραίο κώλο, όμορφα μεγέθη στήθους κυπέλλου C, ωραία γλυκιά φιλόξενη μαλακή φωνή, ωραία μακρά πόδια, όμορφα μαλακά χέρια και χέρια. Θέλω αυτό το κορίτσι να εμφανιστεί στη θέση μου φορώντας ένα όμορφο μαύρο και ροζ χειροποίητο σακάκι, ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια και με κάποια διάσπαση που δείχνει, σέξυ μπλε κοκτέιλ τζιν, σέξι μαύρες δερμάτινες μπότες, ωραίο ροζ παντελόνι κάτω, ωραίο κοριτσάκι. Θέλω να είναι τόσο ελκυστική, δεν θα μπορώ να αντισταθώ στην όμορφη ωραία ομορφιά της. Θα γνωρίσει τον αριθμό μου. Θα αγαπήσει και θα φροντίσει πάντα για μένα και για όλους που με νοιάζει για πάντα. Θέλω να είναι πάντα εκεί για μένα όποτε τη χρειάζομαι. Θα έχει τις ίδιες πεποιθήσεις με εμένα. Έχει ένα κόκκινο μουστάρδα.
Nov 25 2014
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι ο τελευταίος μου φίλος, θα μου γράψει σύντομα και θα μου πει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και θέλει να ξαναγυρίσει μαζί μου. Ότι δεν θα θέλει ποτέ να σπάσει ξανά.
Nov 24 2014
Αγάπη
Votes
74
  Εύχομαι ο Malik L και η φίλη του να διασπαστούν τον Δεκέμβριο του 2014 και στη συνέχεια λίγο αργότερα, αυτός και εγώ θα επανενωθούμε ως ζευγάρι. Ήταν τα πάντα μου όταν χρονολογείται και μου λείπει τόσο πολύ. Εύχομαι να με βλέπει όπως όλα όσα ήθελε και θέλει σε μια γυναίκα. Ότι αυτή τη φορά θα μείνουμε μαζί και θα δείξουμε ο ένας στον άλλο ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον με όλες μας τις καρδιές. Ότι αυτή τη φορά θα νικήσουμε όλες τις πιθανότητες και γνωρίζουμε ότι χτυπήσαμε όλα τα εμπόδια ΜΑΖΙ, ότι ξέρει ότι είμαστε η τέλεια ομάδα που ήμασταν από την ημέρα που χρονολογήσαμε πριν από δύο χρόνια. Του εύχομαι να με βλέπει εκείνη την ημέρα που συνειδητοποίησε αρχικά ότι με αγάπησε και πάντα θα το κάνει. Ότι σε όλα τα επιχειρήματα, γνωρίζουμε ότι η αγάπη μας αντισταθμίζει κάθε πειρασμό και τελικά ζητά συγγνώμη ο ένας στον άλλο δύο λεπτά αργότερα. Ελπίζω ότι θα το δει σύντομα και θα διασπαστεί με τη φίλη του. Αυτός και εγώ ήμασταν ψυχολόγοι και θα τον αγαπήσω μέχρι το τέλος του χρόνου. Εύχομαι να κάνει το ίδιο.
Nov 24 2014
Αγάπη
Votes
47
  Εύχομαι ο Malik L. και εγώ να επανενωθούμε σύντομα, κατά προτίμηση πριν από τα Νέα Χρόνια, και να έχουμε ξανά μια θαυμάσια και σοβαρή σχέση. Όσο έρχομαι μαζί του και χαμογελάω. Μου ΛΕΙΠΕΙ τοσο πολυ! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Nov 24 2014
Αγάπη
Votes
45
  Εύχομαι μια όμορφη κοπέλα να ερωτευτεί μαζί μου και θα αρχίσαμε να χρονολογούμε. Μακάρι να ήταν ακριβώς ο τύπος μου, και ότι θα είχε πολύ παρόμοια συμφέροντα και ότι θα ήταν πολύ συμβατό με μένα με κάθε τρόπο. Μακάρι να ήμουν ο πρώτος φίλος του κοριτσιού.
Nov 24 2014
Αγάπη
Votes
54
  Εύχομαι ο Eric να με καλεί πολύ σύντομα, να με προσκαλεί να βγούμε μαζί του και να ξεκινήσουμε το ρομαντισμό και τη σχέση πολύ σύντομα και μένει στη ζωή μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
42
  Θα ήθελα να βρω και να είμαι πάντα χαρούμενος μαζί με το κορίτσι που είναι το καλύτερο για μένα. Αυτό το κορίτσι που με αγαπάει περισσότερο. Αυτό το κορίτσι που αγαπώ περισσότερο. Ευχαριστώ.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο Dane να ερωτευτεί μαζί μου την 1η Δεκεμβρίου 2014 και θα με ρωτήσει εκείνη την ημέρα και θα χρονολογηθεί για 3 χρόνια. Τότε μετά από αυτά τα τρία χρόνια διαλύουμε και ο Spencer με αρέσει και μετά με και Ο Spencer αρχίζει να χρονολογείται και θα έχουμε χρονολόγηση μέχρι να είμαι 17. Μετά από αυτό ο Niall θα γίνει ο καλύτερος φίλος μου και όταν είμαι 18 θα με ζητήσει να τον χτυπήσω. Όταν είμαι 19 ο Niall θα με ζητήσει να τον παντρευτώ και φυσικά θα πω ναι. Niall και εγώ θα γεράσει μαζί και θα με αγαπά να κομμάτια και να με κάνει να αισθάνομαι απολύτως όμορφη. Ζητήστε αυτή την επιθυμία.
Nov 22 2014
Αγάπη
Votes
26
  Θα ήθελα να επιστρέψω εγκαίρως μέχρι τις 8 Ιουλίου 2014, την ημέρα που ζήτησα την προηγούμενη φίλη μου, ώστε να μπορώ να έχω μια πραγματική δεύτερη ευκαιρία και επίσης να μπορώ να είμαι ο φίλος που ήθελε.
Nov 20 2014
Αγάπη
Votes
30
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:00 π.μ. ο Chris Brown θα είναι στο δωμάτιό μου και κανείς δεν θα με νοιάζει αν δει Chris.Ian θα είναι στο σπίτι του φίλου του για πέντε ώρες.Chris Brown woulndn το πόσο χρονών είμαι και θα με αγαπάει ακόμα.
Dec 28 2014
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι η συντριβή μου να μου άρεσε και να με ρωτήσει έξω και θα πήγαινα στις ταινίες και να έχουμε ένα ρομαντικό δείπνο μαζί και θα έφτανε στο σπίτι μου κάθε μέρα και θα μου έλεγε πώς αισθάνεται και ότι θα έκανα το πρώτο μου φιλί αυτόν.
Jan 07 2015
Αγάπη
Votes
46
  Στις 11 Ιανουαρίου 2015 θα ζυγίσω 133 κιλά. Επίσης, στις 11 Ιανουαρίου 2015 ο Taylor Swift θα ήθελε 2 από τις θέσεις του Instagram μου και το DM μου για να μπορέσουμε να συναντηθούμε.
Jan 10 2015
Αγάπη
Votes
30
  θα ήθελα ο πρώην Orestis μου θα έρθει πίσω σε μένα γιατί τον αγαπώ τόσο much.i ευχόμαστε ότι με αγαπά τόσο πολύ όσο κάνω και ότι θα είμαστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και happy.i ξέρουν ότι είμαστε τέλειοι για κάθε άλλο και κοστούμι μαζί τόσο well.i εύχομαι τα κείμενα μου αύριο ώστε να μπορούμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για τη σχέση μας με όλη μου την καρδιά.
Jan 12 2015
Αγάπη
Votes
62
  Θα ήθελα να έχω Taylor Swift και Austin Mahone σαν πέντε από τις θέσεις μου στο Instagram και οι δύο DM μου να κρεμάσω έξω. Στη συνέχεια, ο Austin Mahone θα με ακολουθήσει στο Instagram.
Jan 12 2015
Αγάπη
Votes
33
  Εύχομαι ο Hao Wen και εγώ σύντομα να είμαστε σε μια σχέση. Θέλω να σκαρφαλώσει μαζί μου, να μου τηλεφωνήσει και να μου γράψει κείμενο, λέγοντάς μου ότι μου αρέσει και με αγαπάει και θέλει να είναι σε σχέση μαζί μου.
Jan 14 2015
Αγάπη
Votes
34
  Εύχομαι ότι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 το αγόρι που είναι στον ίδιο βαθμό με εμένα και βόλτα με το ίδιο λεωφορείο το όνομά του είναι ο Miles Ramen / Raman [Δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να σημάνει το επώνυμό του αλλά του αρέσει να ονομάζεται Ιορδανία] μου ζήτησε να είναι φίλη του και πραγματικά με αγαπάει !!!
Jan 16 2015
Αγάπη
Votes
43
  Σε λίγες μέρες. Ο φίλος μου Brenden θα με ρωτήσει ως νύφη του. Έχουμε την ίδια ηλικία. 19Πάρα θα ζήσουμε μαζί. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα μου δώσει τριαντάφυλλα.
Jan 17 2015
Αγάπη
Votes
39
  Επιθυμώ ότι κάθε μέρα να κοιμάμαι, κάθε βράδυ Έχω όνειρα για Ένας έφηβος ηλικίας έφηβος ηλικίας σκηνή αγόρι που έχει κόκκινα μαλλιά που είναι κάπως Usui Takumi από την καθαριότητα sama, ανοιχτό καφέ μάτια, Προσωπικότητα κάπως σαν ikuto tsukiyomi και λίγο κομμάτι sasuke uchiha, το δέρμα του είναι λίγο ελαφρύ, είναι Αμερικανός και ήρθε από το Παρίσι της Γαλλίας με ελαφριά γαλλική προφορά. μερικές μέρες Θα αισθανθεί σαν να είναι δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι περισσότερο. Μέχρι να γίνει 25 Ιανουαρίου 2015 το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα, θα συναντηθούμε τελικά.
Jan 18 2015
Αγάπη
Votes
31
  1:) Επιθυμώ ότι φέτος (2015) θα συναντηθώ με την Lilly Singh AKA iisuperwomanii (το youtuber) και θα την υπογράψω για κάτι μου, και θα πάρω μια selfie μαζί της και θα της δώσω μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά :)
Jan 20 2015
Αγάπη
Votes
29
  Θα ήθελα να συναντηθώ με τον φίλο μου στην Ουάσινγκτον, τον S John. Θέλω πραγματικά να τον συναντήσω αυτό το καλοκαίρι και θέλω πραγματικά να μπορώ γιατί μπορώ πραγματικά να τον δω. Νομίζω ότι ζει στον Άγιο Ιωάννη δεν είμαι αυτός Σίγουρα ξέχασα (oops)
Jan 21 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι η συντριβή μου στο νηπιαγωγείο να με έρχεται σε επαφή με κίκ ή μηνύματα και να με έρχεται σε επαφή με και πραγματικά με αγαπά. Μου ζητάει να είμαι η φίλη του και κάθε μέρα να γράφουμε ο ένας τον άλλο. Όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλον είναι ψηλότερος από μένα και πραγματικά νοιάζεται για μένα και η μαμά και ο μπαμπάς μας μας δέχονται μαζί
Jan 21 2015
Αγάπη
Votes
31
  Επιθυμώ ότι σε 5 λεπτά θα έχω ένα κείμενο από Jason Demond Provost λέγοντας "Σ 'αγαπώ και μόνο εσύ. Θα βγεις μαζί μου και θα είναι για πάντα; Θα σβήσω το Destiny Lewis και την Aysja Rochon μόνο για εσάς. Σας παρακαλούμε? <3 "
Jan 25 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου πάνω από 2 χρόνια να μου πει ότι σύντομα λέει ότι μου λείπει και με αγαπάει και θέλει να ξαναγυρίσει για πάντα. Κάνετε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Jan 27 2015
Αγάπη
Votes
81