Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 8112
Please
Change Wish Language:
 Πραγματικά επιθυμώ να μπορέσω να συναντήσω τον Quinn. Θα ήθελα να αρχίσει να με γράφει περισσότερο και να με ζητάει να συνεργαστεί μαζί του πρώτα μέσα σε αυτό το μήνα. Θα ήθελα να καταλήξουμε μαζί, παρακαλώ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Feb 10 2015  |  Ψήφοι : 66
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 8112  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να μπορώ να πάρω τη σχέση και την φιλία μου πίσω με τον πρώην Λυμνούντζο μου και αυτή μου κειμένων για να μπορέσουμε να κάνουμε το 2015 να είναι η χρονιά μας, όπως είπε και να έχει ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί φέρνοντας μια αγαπημένη σχέση φροντίδας μαζί της και τα αγόρια
Feb 09 2015
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω με τον πρώην Λίν Ντέημ, για να μπορώ να φροντίσω για τον τρόπο που έκανα πάντα και μπορούμε να έχουμε μια ευτυχισμένη σχέση από κοινού κάνοντας πάλι το 2015 το έτος μας.
Feb 09 2015
Αγάπη
Votes
37
  Εύχομαι ο φίλος μου για ένα χρόνο να σταματήσει να μιλάει για αυτή την παρέμβαση ενός κοριτσιού με την ονομασία Vanessa και να με ζητήσει να τον παντρευτώ σαν να έμενε στα Χριστούγεννα.
Feb 08 2015
Αγάπη
Votes
35
  Παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου να γίνω πραγματικότητα θέλω να παντρευτώ τον εραστή μου Rahul M με τη συγκατάθεση του γονέα του αλλά λόγω του κοινωνικού ζητήματος και του γάμου μεταξύ των caste δεν του δίνουν τη συγκατάθεσή τους να με παντρευτούν και τώρα και οι γονείς μου με αναγκάζουν να παντρευτώ με κάποια άλλα αγόρι. λοιπόν, θέλω μόνο σύντομα οι γονείς του να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε αυτόν για να με παντρευτούν και μέχρι να πάρουν οι γονείς του τη συγκατάθεσή μου να παντρευτούν, μέχρι τότε κανένα άλλο αγόρι τότε Rahul M δεν θα έρθει να με παντρευτεί. Παρακαλώ εκπληρώστε την ευχή μου παρακαλώ
Feb 06 2015
Αγάπη
Votes
52
  Εύχομαι να μου ζητήσει αυτό το αγόρι Riley. Είχα μια μεγάλη συντριβή σε αυτόν γιατί ο άρχοντας ξέρει πόσο καιρό. Θέλω για μένα και τη Ράιλι να γίνει ζευγάρι δύναμης. Πάντα ήθελα να είμαι σε ένα ζευγάρι δύναμης, αλλά ποτέ δεν βρίσκω τον σωστό τύπο. Νομίζω ότι η Riley είναι αυτή.
Feb 05 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου, ο μεγαλύτερος αδελφός της Frida, ο Mario Jr. να μου στείλει ένα λουλούδι την Παρασκευή 13,2015 και όταν φτάσω σπίτι μου κείμενα μου και με ρωτάει ότι είμαι φίλη του και πραγματικά με αγαπά και η Frida δεν με νοιάζει αν μου χρονολογεί τον αδελφό της.
Feb 04 2015
Αγάπη
Votes
24
  Επιθυμώ ότι όλα θα είναι εντάξει μεταξύ του Brennan και του Ι. Θα ήθελα να μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο πώς είχαμε και πάλι πίσω στην αγκαλιά. Μακάρι να μπορούσαμε ακόμα να κοιμηθούμε ο ένας με τον άλλο.
Feb 01 2015
Αγάπη
Votes
55
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να περάσω τουλάχιστον δύο νύχτες με τον Max. Θα ήθελα να μπορούμε να αγκαλιάζουμε και να είμαστε ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον. Θα ήθελα να έρθει να με επισκεφθεί, ώστε να το κάνουμε αυτό.
Feb 01 2015
Αγάπη
Votes
54
  Επιθυμώ η Suganya να δείξει την αγάπη, τη φροντίδα και την αγάπη μου σε μένα από την καρδιά της ... Και επιθυμούν να παντρευτούν και να ζήσουν για πολλά χρόνια με παιδιά και καλή υγεία, πλούτο και χαρά. Ο ΘΕΟΣ, παρακαλώ με βοηθήστε να το πετύχω αυτό. Ευχαριστώ για αυτή τη ζωή.
Feb 01 2015
Αγάπη
Votes
33
  Θα ήθελα να έχω κάτι με το quinn. Συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ τους. Επιθυμώ ότι αυτό το πράγμα τελικά θα μετατραπεί σε πραγματική σχέση. Σας παρακαλούμε.
Jan 28 2015
Αγάπη
Votes
51
  Εύχομαι ο πρώην φίλος μου πάνω από 2 χρόνια να μου πει ότι σύντομα λέει ότι μου λείπει και με αγαπάει και θέλει να ξαναγυρίσει για πάντα. Κάνετε αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Jan 27 2015
Αγάπη
Votes
81
  Επιθυμώ ότι σε 5 λεπτά θα έχω ένα κείμενο από Jason Demond Provost λέγοντας "Σ 'αγαπώ και μόνο εσύ. Θα βγεις μαζί μου και θα είναι για πάντα; Θα σβήσω το Destiny Lewis και την Aysja Rochon μόνο για εσάς. Σας παρακαλούμε? <3 "
Jan 25 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι η συντριβή μου στο νηπιαγωγείο να με έρχεται σε επαφή με κίκ ή μηνύματα και να με έρχεται σε επαφή με και πραγματικά με αγαπά. Μου ζητάει να είμαι η φίλη του και κάθε μέρα να γράφουμε ο ένας τον άλλο. Όταν βλέπουμε ο ένας τον άλλον είναι ψηλότερος από μένα και πραγματικά νοιάζεται για μένα και η μαμά και ο μπαμπάς μας μας δέχονται μαζί
Jan 21 2015
Αγάπη
Votes
31
  Θα ήθελα να συναντηθώ με τον φίλο μου στην Ουάσινγκτον, τον S John. Θέλω πραγματικά να τον συναντήσω αυτό το καλοκαίρι και θέλω πραγματικά να μπορώ γιατί μπορώ πραγματικά να τον δω. Νομίζω ότι ζει στον Άγιο Ιωάννη δεν είμαι αυτός Σίγουρα ξέχασα (oops)
Jan 21 2015
Αγάπη
Votes
30
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι ο Clement L από τις Strolling Strings μου 6η ώρα ορχήστρας στην αποστολή shawnee north θα με αγαπούσε και θα με ρωτούσε αύριο κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Feb 10 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο Clement Lee από την Strolling Strings μου 6η ώρα ορχήστρας στην αποστολή shawnee north θα με αγαπούσε και θα με ρωτούσε αύριο κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Feb 11 2015
Αγάπη
Votes
28
  Μια άλλη προσθήκη για να ευχηθούμε 8086, μπορεί να Selena Linsalato ηλικία 19 έχουν την περίοδο αυτή τον μήνα ή τον επόμενο μήνα και το πνεύμα του μωρού πηγαίνει στη μήτρα ενός τυχερού θηλυκού.
Feb 12 2015
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι η συντριβή μου Η Τζούλια θα ερωτευτεί μαζί μου. Ποτέ δεν είχα μια φίλη και ποτέ δεν φίλησα ένα κορίτσι. Θέλω πραγματικά την επιθυμία μου να γίνω πραγματικότητα.
Feb 14 2015
Αγάπη
Votes
31
  Θα ήθελα να είμαι καταπληκτικός στο κρεβάτι και να δώσω στις γυναίκες μια καλή στιγμή που θα απολάμβαναν, για να μπορέσω να δημιουργήσω μια θαυμάσια εμπειρία γι 'αυτούς σεξουαλικά, κάτι που θα έκανε μια μεγαλύτερη για τον εαυτό μου
Feb 15 2015
Αγάπη
Votes
43
  Θέλω να συναντήσω την αγάπη της ζωής μου προσωπικά, είμαστε καλύτεροι φίλοι για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είμαστε επίσημα μαζί, αλλά είναι μεγάλη απόσταση. Απλώς θέλω να τον κρατήσω κοντά και να τον ενημερώσω ότι δεν θα αφήσω ποτέ την πλευρά του. Χρειάζομαι τον εδώ δίπλα μου, είναι για πάντα και μέρα. <3
Feb 16 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι να αφήσω τελικά τον Kristoffer T τώρα, γιατί είναι το σωστό για μένα. Είναι τώρα έξω από το μυαλό μου, το σώμα, την καρδιά και την ψυχή - είμαι εντελώς πάνω του και απαλλαγμένος από αυτόν. Είμαι τόσο ευχαριστημένος:) Έτσι, είναι γεμάτο!
Feb 17 2015
Αγάπη
Votes
22
  Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι σε μια ρομαντική ερωτική σχέση με έναν όμορφο άντρα. Είναι όλα όσα αγαπώ και θέλω σε έναν άνθρωπο. Είναι ψηλός, με πανέμορφα σέξι μάτια. Είναι έξυπνος και πολύ αστείο - το χιούμορ του είναι συμβατό με το δικό μου. Είναι αρσενικό. Είναι υγιής ψυχικά και σωματικά. Με καταλαβαίνει και με αγαπά ειλικρινά. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι μεταξύ μας και πολύ ελκυστικοί ο ένας στον άλλο. Είμαστε τώρα σε μια υπέροχη ρομαντική σχέση. Κάντε αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα .... παρακαλώ.
Feb 17 2015
Αγάπη
Votes
43
  Εύχομαι ο Clement John από την Strolling Strings μου 6η ώρα ορχήστρα στην αποστολή shawnee north θα με αγαπούσε και θα με ρωτούσε αύριο κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Feb 17 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι ότι ο Demetrice G. με ακολουθεί στο IG στη συνέχεια ρωτά για το kik μου. Τότε θα με ρωτήσει για το oovoo μου και τα πράγματα θα συνεχιστούν. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες συνεχούς επαφής, θα με ρωτήσει.
Feb 18 2015
Αγάπη
Votes
41
  Η μεγαλύτερη μου επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι για τον Austin Mahone να συνειδητοποιήσει τα συναισθήματά του για μένα και να μιλήσει σε μένα αμέσως. Θέλω να γίνει ο φίλος μου και να είναι ευχαριστημένος μαζί. Κάνε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα μια μέρα στην άλλη, παρακαλώ.
Feb 19 2015
Αγάπη
Votes
49
  θα ήθελα να συναντηθώ με τον Ethan και τον Grayson Dolan αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι ο Grayson και εγώ άρχισε να κρέμεται και άρχισε να με συμπαθεί τότε μετά από λίγο με ρώτησε έξω και πήρα να περάσω χρόνο μαζί του και πλησιάσαμε ακόμα πιο κοντά.
Feb 20 2015
Αγάπη
Votes
26
  Εύχομαι η συντριβή μου Julia Peek θα ήταν φίλη μου. Θα ήθελα να μου μιλήσει, να με μιλήσει, να με τηλεφωνήσει, να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να βγάλει μια μέρα. Ψηφίστε.
Feb 20 2015
Αγάπη
Votes
39
  Εύχομαι ο συντηρητικός μου Reed Schaefer στο Tarkanian middle school να με ρώτησε τη Δευτέρα το πρωί ενώ περίμενε να πάει μέσα στα ντουλάπια μας. Και TOMARROW θα μου δώσει το oovoo του και θα συζητήσουμε. Ελπίζω επίσης ότι θα με γράψει πολύ περισσότερο από ό, τι είναι τώρα και μιλήσαμε πολύ στο σχολείο και μερικές μέρες θα καθίσει μαζί μου κατά το γεύμα.
Feb 21 2015
Αγάπη
Votes
31