Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 8252
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 θα ήθελα να μου kunle να με αρέσει και να με ρωτάει στο σχολείο να είναι φίλη του. Θέλω να με αγαπά, να με φιλάει και να φεύγει στο σχολείο χωρίς να ντρέπεται για να το κάνει.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Mar 07 2015  |  Ψήφοι : 20
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 8252  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Παρακαλώ παρακαλώ! Παρακαλώ ότι αυτή η ευχή που έχω να κάνω θα γίνει πραγματικότητα. Εύχομαι ο Joseph.M να με βρει πολύ ελκυστικός. Θέλω να ερωτευτεί βαθιά μαζί μου. Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι παιδί αλλά η αγάπη της ζωής του. Θα με ντρέψει με στοργή. Οι φίλοι και η οικογένεια δεν θα ενοχλούν το χάσμα ηλικίας. Joseph.M και εγώ θα είμαστε πολύ παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον. Ποτέ δεν θα αγνοήσουμε το ένα το άλλο και θα παραμείνουμε 100% ειλικρινείς και πιστούς ο ένας στον άλλο. Θα έχουμε μια μυστική σχέση μέχρι να είμαστε έτοιμοι να ομολογήσουμε την αγάπη μας προς τους άλλους. Θέλω επίσης μια μακροχρόνια χαρούμενη σχέση μαζί του.
Mar 05 2015
Αγάπη
Votes
60
  Εύχομαι ένα νέο πανέμορφο αγόρι που ήρθε στο σχολείο μου στην 10η τάξη και είχε μια μεγάλη συντριβή για μένα και μόνο εγώ. Ήμασταν μαζί σε όλο το γυμνάσιο και ήταν σε όλες μου τις τάξεις. Μακάρι να ήμουν ειδικός σόφτμπολ, σημαία ποδοσφαίρου και τενίστας και ότι ήμουν σούπερ μεγαλοφυία. Και ότι οι μηροί μου ήταν σφιχτοί και όχι γκρίνια.
Mar 05 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι ο dima deaton να με ερωτευτεί για πάντα, ανεξάρτητα από το τι και τι θα με χρονολογεί και ότι θα με παντρευτεί. ότι νοιάζεται για μένα. Και εύχομαι να με φιλήσει αύριο
Mar 03 2015
Αγάπη
Votes
35
  Ο Ντεέο με τους φίλους του καζίνο και τους φίλους του, ο Ντερεο ... έβγαλε και μου άρεσε να αγαπώ, έχω μπροστά μου, είμαι μαζί μου ... το κοίταγμα του κόσμου, το ταξίδι και το καλοκαίρι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ... και είναι ένα ρομαντικό ζευγάρι που είναι μοναχικός και δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτό το κομμάτι.
Mar 01 2015
Αγάπη
Votes
24
  Εύχομαι η μεγαλύτερη μου συντριβή, Α.Μ. θα έρθει πίσω στη ζωή μου. Θα μου δοθούν κάποιες από τις πληροφορίες επικοινωνίας του ASAP και θα αρχίσω να το κείμενο. Θα αρχίσουμε να μιλάμε μαζί και τελικά θα μου πει ότι είχε και μια φρίκη για μένα. Σύντομα θα συναντήσαμε ο ένας τον άλλον αυτοπροσώπως. Θα είμαστε ευτυχείς σε μια αγάπη, φροντίδα, μακροχρόνια σχέση που θα εγκρίνουν όλοι οι γονείς μας. Θα μεταφέρει επίσης στο σχολείο μου το επόμενο εξάμηνο.
Feb 28 2015
Αγάπη
Votes
30
  Επιθυμώ ότι ο Quinn θα μου έστειλε πρώτα μήνυμα και θα με ρωτήσει στο hangout. Σας παρακαλούμε. Σας παρακαλούμε. Σας παρακαλούμε. Σας παρακαλούμε. Θα ήθελα να με ρωτήσει να κουνηθώ και να καπνίσω και να παρακολουθήσω το netflix μαζί του.
Feb 27 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι η ζωή μου να είναι χαρέμι ​​για περίπου μισό χρόνο. Μήπως τα κορίτσια που με ενδιαφέρουν, βγαίνουν ανοιχτά σε μένα και κάνουν τη ζωή μου χαρέμι ​​απλά έτσι μπορώ να έχω την εμπειρία. Μετά το χαρέμι ​​μπορώ να συναντήσω τη δική μου φλόγα και να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.
Feb 26 2015
Αγάπη
Votes
35
  Εύχομαι ο συντηρητικός μου Reed Schaefer στο Tarkanian middle school να με ρώτησε τη Δευτέρα το πρωί ενώ περίμενε να πάει μέσα στα ντουλάπια μας. Και TOMARROW θα μου δώσει το oovoo του και θα συζητήσουμε. Ελπίζω επίσης ότι θα με γράψει πολύ περισσότερο από ό, τι είναι τώρα και μιλήσαμε πολύ στο σχολείο και μερικές μέρες θα καθίσει μαζί μου κατά το γεύμα.
Feb 21 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι η συντριβή μου Julia Peek θα ήταν φίλη μου. Θα ήθελα να μου μιλήσει, να με μιλήσει, να με τηλεφωνήσει, να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να βγάλει μια μέρα. Ψηφίστε.
Feb 20 2015
Αγάπη
Votes
39
  θα ήθελα να συναντηθώ με τον Ethan και τον Grayson Dolan αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι ο Grayson και εγώ άρχισε να κρέμεται και άρχισε να με συμπαθεί τότε μετά από λίγο με ρώτησε έξω και πήρα να περάσω χρόνο μαζί του και πλησιάσαμε ακόμα πιο κοντά.
Feb 20 2015
Αγάπη
Votes
26
  Η μεγαλύτερη μου επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι για τον Austin Mahone να συνειδητοποιήσει τα συναισθήματά του για μένα και να μιλήσει σε μένα αμέσως. Θέλω να γίνει ο φίλος μου και να είναι ευχαριστημένος μαζί. Κάνε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα μια μέρα στην άλλη, παρακαλώ.
Feb 19 2015
Αγάπη
Votes
49
  Εύχομαι ότι ο Demetrice G. με ακολουθεί στο IG στη συνέχεια ρωτά για το kik μου. Τότε θα με ρωτήσει για το oovoo μου και τα πράγματα θα συνεχιστούν. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες συνεχούς επαφής, θα με ρωτήσει.
Feb 18 2015
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο Clement John από την Strolling Strings μου 6η ώρα ορχήστρα στην αποστολή shawnee north θα με αγαπούσε και θα με ρωτούσε αύριο κατά τη διάρκεια του γεύματος.
Feb 17 2015
Αγάπη
Votes
31
  Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι σε μια ρομαντική ερωτική σχέση με έναν όμορφο άντρα. Είναι όλα όσα αγαπώ και θέλω σε έναν άνθρωπο. Είναι ψηλός, με πανέμορφα σέξι μάτια. Είναι έξυπνος και πολύ αστείο - το χιούμορ του είναι συμβατό με το δικό μου. Είναι αρσενικό. Είναι υγιής ψυχικά και σωματικά. Με καταλαβαίνει και με αγαπά ειλικρινά. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι μεταξύ μας και πολύ ελκυστικοί ο ένας στον άλλο. Είμαστε τώρα σε μια υπέροχη ρομαντική σχέση. Κάντε αυτή την ευχή να γίνει πραγματικότητα .... παρακαλώ.
Feb 17 2015
Αγάπη
Votes
43
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα να γίνω φυσικά όμορφος και άψογος με κάθε τρόπο, και η συντριβή μου θα αρχίσει να με φανταστεί και αυτός θα με νοιάζει πραγματικά και πώς αισθάνομαι ότι θα με κουδουνίσει αύριο έτσι ώστε να μπορεί να ακούσει τη φωνή μου, δεν θα είναι αμήχανος, θα σταματήσει να φλερτάρει με άλλα κορίτσια αλλά θα συνεχίσει να φλερτάρει μαζί μου και την Τρίτη η συντριβή μου και ο φίλος μου θα έρθει στο σπίτι μου και στο hangout, θα έχουμε υπέροχο χρόνο και θα είναι τέλεια. Η συντριβή μου θα με ρωτήσει έξω και θα ξεκινήσουμε κρυφά μια σχέση και μόνο οι στενοί φίλοι μας θα ξέρουν, θα είμαστε ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι και θα κάνουμε πολλά χαριτωμένα πράγματα μαζί, θα πέσουμε τρελά ερωτευμένοι με το ένα το άλλο. Επίσης θα γίνει ακόμα πιο όμορφος και όλοι οι φίλοι μου θα τον αρέσουν και θα γίνουν φίλοι του και θα γίνω φίλοι με τους φίλους του.
Mar 07 2015
Αγάπη
Votes
30
  Εύχομαι να έχω λευκά μαλλιά, κόκκινα μάτια και ότι μιλάω ιαπωνικά και αγγλικά πολύ καλά και ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι στο Akiba της Ιαπωνίας και θα έχω ένα όμορφο δωμάτιο και θα έχω μια τέλεια ζωή με τη μαμά και τον μικρό αδερφό μου και θα είχα φορτία ψυχής Soul τα πράγματα anime στο δωμάτιό μου και ότι έχω πολλά φίλους anime για να μιλήσω και ο φίλος μου θα είναι ένα χαριτωμένο cosplayer anime που θα μπορούσα να cosplay με και θα ήταν 13
Mar 08 2015
Αγάπη
Votes
32
  Εύχομαι όλα τα αρκουδάκια και οι κούκλες να είναι σαν καινούργια και το πρόσωπό τους είναι όπως ακριβώς έγινε από την πρώτη φορά που αγαπώ το πρώτο μου αρκουδάκι τόσο χαριτωμένο και με κάνει ευτυχισμένο.
Mar 09 2015
Αγάπη
Votes
14
  Εύχομαι αύριο, όταν πηγαίνω κολυμπώντας ο τύπος που θέλω να φλερτάρουν μαζί μου και θα περάσουμε πολύ καλά, θα προσπαθήσει να με εντυπωσιάσει και θα φανώ θαυμάσιος, θα φανώ πιο όμορφος από οποιονδήποτε άλλο. Θα φανώ φυσικά όμορφο και το σώμα μου θα μοιάζει με σχήμα κλεψύδρας και το δέρμα μου θα φαίνεται μαυρισμένο. Θα με ρωτήσει σύντομα μετά και θα έχουμε μια πραγματικά χαριτωμένη σχέση μαζί
Mar 13 2015
Αγάπη
Votes
26
  θα ήθελα να μου καλέσει ο Τζέρυμς Williams και να κάνει μερικούς ελεύθερους χρόνους για να έρθει να με δει, να μας πετύχει, να πειραματιστούμε και να αρχίσω να χρονολογώ, να μπω σε σχέση. να μπει σε κατοικίες, να βοηθήσει με τα έπιπλα και όλα όσα χρειάζομαι. πάρτε άρρωστος μου. κρατικό φόρο εισοδήματος. πάρτε το διαζύγιο. κάνουμε και πάνω από το sex. νέο φίλο, νέα ζωή. νέα ρούχα. καινούριο αυτοκίνητο. όλοι, οι επιθυμίες και οι προσευχές μου γίνονται πραγματικότητα. να πάρω μια άλλη γάτα. καλή επιτυχία έρχεται ο δρόμος μου. Ο Θεός στείλει το σημάδι σε μένα . Θέλω να είμαι με το jerry Williams. im τον λατρεύω. πάρτε τα χρήματα από τον μπαμπά και την linda.
Mar 13 2015
Αγάπη
Votes
39
  Δεν θα ήθελα να μείνω και μόνος μου. μαζί μας. σχέση. πρέπει να έρθει να πεινασμένος άρρωστος. αρχίζουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. παρακαλώ θεέ μου, εγώ να μπω στη στέγαση. ένα υπνοδωμάτιο ανοίγει στη μπάλα του Fredrick. και να λάβω τον κρατικό έλεγχο φόρου εισοδήματος μου στο ταχυδρομείο. πάρτε τα χρήματα από τον μπαμπά και την linda. βγείτε από αυτή την αναμονή. προχωρήστε προς τα εμπρός. πάρτε το διαζύγιο. πάρτε το αυτοκίνητο. νέα ρούχα. νέα πράγματα που χρειάζομαι. επίσης να επιδιορθώσετε περιφράξεις με τη μαμά. φέρνουν νέο φίλο. πάρτε μια άλλη γάτα. θέλουν να είναι με το jerry Williams. τον αγαπώ. χρειάζονται θαύματα για να συμβούν. όλες οι προσευχές απάντησαν. πάρτε ό, τι θέλω. jerry break up με κορίτσι που βλέπει τώρα. επανενώστε μας. στείλτε σημάδι από το Θεό.
Mar 16 2015
Αγάπη
Votes
41
  Εύχομαι ο Λίνους στην τάξη μου να με κοιτάζει πάντα στα μαθήματα και να με βοηθάει πολύ στην τάξη και μερικές φορές θα με ακολουθήσει στο σπίτι ή θα περπατήσει μαζί μου στο σχολείο, θα ήθελε επίσης anime και θα με παρακολουθήσει μερικές φορές μαζί μου και θα διαβάσει μαζί και τα φορτία των πραγμάτων παρά μετά από λίγο θα μου ζητήσει να είμαι η φίλη του όταν είμαστε μόνοι και εγώ woll λέω ναι και θα είμαστε ευτυχείς και πάντα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ή να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο. Θα κάναμε μερικές φορές cosplay ή να δημιουργήσουμε ή να δούμε cosplay.
Mar 20 2015
Αγάπη
Votes
24
  Εύχομαι όταν έχω ηλικία 14 χρονών το σώμα μου να αρχίσει να σχηματίζεται σαν το michele της Draya. Μακάρι να έχω το ακριβές σπίτι που έχει όταν έχω μεγαλώσει. Εύχομαι να εργαστώ στην ίδια καριέρα με αυτήν και δεν το ήξερα. Εύχομαι να είχα μια μεγάλη ζωή, έναν πιστό σύζυγο και ευθεία αρκετά καλά παιδιά και να μην πάρει λίπος. Εύχομαι ο σύζυγός μου να μην μου εξαπατήσει ποτέ και ποτέ δεν θα πάρουμε διαζύγιο. Εύχομαι η ζωή μου να είναι τέλεια με τον Θεό σε αυτό. Ψηφίστε! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει αυτή η ψηφοφορία και δεν θα το ξέρω.
Mar 22 2015
Αγάπη
Votes
25
  Θέλω να έχω σεξ με τον Sebastian T. χωρίς να το βρω κανείς. Μου αρέσει και είναι πολύ ελκυσμένος σε μένα .......... έτσι θα είναι! ...........
Mar 23 2015
Αγάπη
Votes
25
  Εύχομαι ο Max και ο Quinn να μου μιλήσουν πρώτα. Θα ήθελα να ήθελαν και οι δύο να είναι μαζί μου και θα μου μιλούσαν συνεχώς. Μακάρι να θέλουν και οι δύο να συναντήσουν μαζί μου.
Mar 24 2015
Αγάπη
Votes
26
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου Kelly να χάσει τα φορτία του βάρους και να φανεί όμορφος και να έχει έναν όμορφο άντρα να έρθει στο κολέγιο μας που είναι ακριβώς ο τύπος του που θα την ερωτευτεί και θα την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.
Mar 27 2015
Αγάπη
Votes
35
  Επιθυμώ ότι το παρελθόν θα μπορούσε να αλλάξει έτσι δεν έστειλα αυτό το φρικτό κείμενο στον Kane, έριξε εκείνο το ξόρκι αγάπης που ανακάτωσε ή χτύπησε στον Kane όταν σκέφτηκα ότι είχε σπάσει με τον Shannell. Θέλω να είμαι σαν αδερφέ για τον Kane και τον matey, γι 'αυτό δεν προδίδω την εμπιστοσύνη του και δεν θα με μισήσει.
Mar 27 2015
Αγάπη
Votes
32
  Εύχομαι ο Jamie να έρθει για μια επίσκεψη για μερικές ημέρες. Κάνετε σεξ με μαζί μου φιλί μου απροσδόκητα να μου στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να είναι φίλη της. Να αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον
Mar 29 2015
Αγάπη
Votes
31
  Θέλω έναν φίλο που μοιάζει με την ηλικία μου. 19Α αγόρι θα πρέπει να είναι κοκαλιάρικο και ζεστό looking.Someday θα παντρευτούμε.Ο γάμος μας θα είναι εκκλησία.Το κέικ μας θα πρέπει να είναι όμορφο.
Mar 30 2015
Αγάπη
Votes
40