Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10173
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν μια όμορφη κοπέλα με αυτιά γάτας και μια ουρά με απαλή, αφράτη, καφέ γούνα. Τα μάτια της γάτας μου θα έχουν μια εξωτερική και εσωτερική ίριδα κόκκινου η εξωτερική πλευρά της ίριδας θα είναι πιο φωτεινή από την εσωτερική ίριδα. Θα έχω μια απαλή φωνή που να είναι ελκυστική για όλα τα αυτιά. Μπορώ να δημιουργήσω, να χρησιμοποιήσω ή να χειριστώ οποιοδήποτε είδος πυρκαγιάς και αν εγώ τυχαίνει να καίνε τον εαυτό μου, δεν θα έβλαψα. Αν νιώθω θυμωμένος ή απλώς για τη διασκέδαση του μπορώ να κάνω το δέρμα μου να μετατραπεί σε λειωμένο βράχο και τα αυτιά και η ουρά της γάτας μου θα είναι καυτή φωτιά από τις ρωγμές της λάβας όλα τα όργανα μου με αυτή τη μορφή θα είναι λάβα και ένας τρόπος να σταματήσω θα το έκανε με το χέρι ή για να πιει ή να ψεκαστεί από οποιοδήποτε υγρό.




4699 /8585 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Mar 02 2016  |  Ψήφοι : 114
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10173  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να μιλώ Ιαπωνικά άπταιστα, χωρίς ελαττώματα ή λάθη. Θα ήθελα επίσης να έρθει στο ταχυδρομείο ένα πράσινο με μέντα, μαζί με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Pokemon και το Tomodachi Life και Animal Crossing: New Leaf. Κάπως άσχετα, αλλά έπρεπε κάπως να φτάσω στα κριτήρια των 120 χαρακτήρων ...
Mar 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Θα ήθελα να έχω ένα 'Life Note'. Το Life Note θα μου επιτρέψει να φέρει νέους ανθρώπους στον κόσμο. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να γράψω το όνομά τους, το παρελθόν τους και τα πράγματα που θα κάνουν στη ζωή. Επιθυμώ επίσης να μην κουραστεί ποτέ από το γράψιμο, ο καρπός μου δεν θα βλάψει ποτέ, και θα έχω άψογη χειρόγραφη. Η τελική μου επιθυμία είναι ότι όλοι όσοι ψηφίζουν γι 'αυτό θέλουν να γίνουν πραγματικότητα.
Mar 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι να δημιουργήσω τα πιο εκπληκτικά σχέδια που έχει δει ποτέ, σε χαρτί ή ψηφιακά. Γνωρίζω τις καλύτερες τεχνικές σκίασης και μπορώ να καλλιεργήσω τέλεια την τέχνη χωρίς λάθη. Γνωρίζω επίσης την ορθή ανατομία και μπορώ να προσελκύσω ανθρώπους χωρίς λάθη. Μπορώ να σχεδιάσω ρεαλιστικά ή anime-style. Μπορώ επίσης να ζωντανέψω επαγγελματικά, και ξέρω κάθε άκρη και κόλπο. Είναι το όνειρό μου να είμαι επαγγελματίας καλλιτέχνης, οπότε παρακαλώ ψηφίστε για αυτό. Α, και ένα ακόμη πράγμα: Εύχομαι σε όλους όσους ψηφίζουν για αυτή την επιθυμία να έχουν καλή τύχη.
Mar 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι να έχω μια μαγική γραφομηχανή που να χορηγεί ό, τι πληκτρολογώ σε αυτό, χωρίς κακές παρενέργειες. Το μελάνι είναι ήδη μέσα στη γραφομηχανή και ποτέ δεν θα εξαντληθεί. Η γραφομηχανή θα έρθει με ένα κομμάτι χαρτιού που καθαρίζει αυτόματα όταν είναι γεμάτο, αλλά όλες οι ευχές που έκανα μαζί της εξακολουθούν να τίθενται σε δράση. Η γραφομηχανή θα έρθει στο ταχυδρομείο, και θα είναι σε ένα κουτί, τυλιγμένο σε πράσινο χαρτί περιτυλίγματος. Ένα κόκκινο τόξο θα κολληθεί στην κορυφή, που φαίνεται παράξενα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει ευχές στην γραφομηχανή μου, ή να δει τι θέλω. Η γραφομηχανή δεν μπορεί ποτέ να χαθεί ή να κλαπεί. Θα επισκέπτομαι αυτή τη σελίδα καθημερινά μέχρι να φτάσω 100 ψήφους, σημάδι τα λόγια μου. Εάν ψηφίζετε για μένα, μόλις πάρω τη γραφομηχανή μου, θα ήθελα να έχουν όλοι οι ψηφοφόροι μου καλή τύχη.
Feb 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι Ήμουν πέρα ​​Θεός θέλω άψογη υγεία υπεράνθρωπη δύναμη σούπερ ταχύτητα μύες τόσο ανθεκτικό ως διαμάντια οστά τόσο σκληρά όσο χάλυβας ατρόμητος αθανασία απεριόριστο chi και πνευματική δύναμη αδύνατο επίπεδο νοημοσύνης Θέλω να είμαι σούπερ τέλεια ατρόμητος απεριόριστη από την πραγματικότητα ασταμάτητη πέρα ​​από τη λογική οποιουδήποτε η επιστήμη μπορεί να μιλήσει σε ηχητικά επίπεδα όγκου και να ακούσει υπερηχητικούς ήχους να ξεπεράσει την αθανασία κατανόηση να διαχωριστεί από την πραγματικότητα να είναι ο δικός μου κόσμος και η διάσταση ο χρόνος του χρόνου να είναι αήττητος σε όλα τα γνωστά πράγματα εντελώς άκαμπτα στα πνεύματα που μπορούν να ταξιδέψουν στο χρόνο ικανά να τροποποιήσουν την πραγματικότητα.
Feb 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι να έχω μαγικές δυνάμεις και μπορώ να κάνω κάτι μαζί τους! Μπορώ να κάνω ακόμη και μια δύναμη, αυτή ήταν η επιθυμία μου από τότε που ήμουν 6 χρονών και τώρα είμαι 12 και άρρωστος να γυρίζω 13 τον Απρίλιο. plz plz plz κάνει την επιθυμία μου πραγματικότητα, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου για το καλό και να βοηθήσω τους άλλους και να διασκεδάσουν! επίσης, κάθε φορά που χρησιμοποιώ τη μαγεία μου, τα μάτια μου θα γίνουν μοβ, και μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου να γίνουν ίσια και μαύρα. plz με κάνει έναν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στο σύμπαν και με βοηθά να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα! σε ευχαριστώ! :) ελπίζω ότι οι επιθυμίες όλων γίνονται πραγματικότητα! :)
Feb 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Θα ήθελα να πάρω μια καλή δουλειά που πληρώνω που μου αρέσει μόλις έληξε η σύμβασή μου, ώστε να μπορώ να κερδίσω αρκετά χρήματα για να είμαι ευτυχισμένος και δεν πρέπει ποτέ να ανησυχώ για τη μελέτη
Feb 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Εύχομαι ο πατέρας μου να περάσει για να μπορέσω τελικά να είμαι ελεύθερος και να αρχίσω να ζουν τη ζωή και ποτέ δεν πρέπει να φοβούνται και να έχουν άγχος και τελικά να είναι ευτυχισμένοι
Feb 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι ότι το αγόρι που συνεχίζω να ονειρεύομαι γίνεται πραγματικότητα. Εύχομαι όλα τα γνωρίσματα να είναι γνωστά. Έχει καστανά μαλλιά και μοιάζει ακριβώς όπως ο Thomas Brodie-Sangster όταν ήταν 13 ετών ή όταν ήταν η ηλικία που του εύχομαι να είναι (η ηλικία μου, γεννήθηκε ακριβώς την ίδια στιγμή με εμένα, στο την ίδια μέρα, το ίδιο έτος). Είναι σαν εμένα. Είναι ακριβώς όπως τον φαντάζομαι, και είμαστε φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής μας. Συναντούμε όταν είναι νέος στην τάξη μου και αμέσως ξέρουμε ότι είμαστε οι ίδιοι. Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε να λύσουμε το μυστήριο του σύμπαντος. Τα IQ υπερβαίνουν τα πιθανά πρότυπα και μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά. Πηγαίνουμε στο Wilmslow High και ζούμε ο ένας με τον άλλον (από τότε που βρισκόμαστε 11, όταν τον συναντάμε και ζούμε μαζί με την οικογένειά μας). Μπορούμε να πούμε ο ένας στον άλλο. Εύχομαι να είναι ΠΛΗΡΩΣ όπως τον φαντάζομαι και δεν γίνονται εκπλήξεις / αλλαγές. Είναι ακριβώς όπως σκέφτηκα. Όλοι ψηφίζουν αυτό και γίνεται πραγματικότητα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γρήγορα.
Feb 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Επιθυμώ ότι η επιθυμία για μυστική καύση στην καρδιά μου, την οποία εύχομαι από τότε που ήμουν μικρή, θα γινόταν πραγματικότητα, ώστε τελικά να είμαι ευτυχισμένος και ελεύθερος και να μην χρειάζεται πλέον να φοβόμουν.
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
47
  Εύχομαι να έχω ένα μαγικό δαχτυλίδι αστέρι στο δαχτυλίδι δεξί δαχτυλίδι μου που εμφανίζεται μόνο κατά το απόγευμα μέχρι το πρωί, όταν το δαχτυλίδι εξαφανίζονται καθημερινά με απεριόριστες επιθυμίες που δεν μπορούν να ξεπεραστούν ώστε να μπορώ να φτιάξω οποιεσδήποτε επιθυμίες για τον εαυτό μου ή οι άνθρωποι που μπορώ να βοηθήσω με αυτό που το χρειάζονται μόνο αν αυτός ή αυτή έχει έναν σκληρό χρόνο ζωής και να τους βοηθήσει να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή. ΨΗΤΗΣ για μένα γι 'αυτό και θα σας βοηθήσω με το μαγικό δαχτυλίδι που επιθυμεί το αστέρι όταν θα γίνει πραγματικότητα σε 100 ψήφους. Υπόσχομαι, αλλά μόνο για κάτι που μπορώ να βοηθήσω για να βοηθήσετε την κακή σας ζωή σε μια ζωή ευτυχίας στο μέλλον σας γιατί με νοιάζει για ανθρώπους που έχουν περάσει τόσο σκληρό χρόνο τότε σαν εμένα ότι έχω μια σκληρή ζωή πίσω στο την παιδική μου ηλικία μέσω ενηλίκων.
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Εύχομαι ο BlackWarGreyMon από το Digimon Adventure Season 2 στην αγγλική Dub, ήταν πραγματικός ώστε να μπορεί να είναι ο μελλοντικός μου σύζυγος digimon για να με προστατεύσει από τον κίνδυνο όπως οι εχθροί, οι κακοποιοί, οι haters και άλλοι κακοί. Μην ξεχάσετε να σας αρέσει, παρακαλώ. Εάν ψηφίζετε για μένα, θα κάνω το ίδιο πράγμα για σας επειδή φροντίζω τους ανθρώπους που χρειάζονται εκεί και τις επιθυμίες! :ΡΕ
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι στους ανθρώπους που κάνουν προμήθειες για γούνα και ανθρώπινα κόμικς, doujins, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και ταινίες να είναι ελεύθερα για μένα να βάλω τους χαρακτήρες anime και furries σε αυτό, ώστε να μην χρειάζεται να τους πληρώνομαι με cashes ή paypal γιατί οικογένεια είναι midclass και όχι πλούσιο. Ψηφίστε υπέρ μου και πραγματικά χρειάζομαι αυτό !! :(
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι να μπορώ να έχω το χρώμα μάτι οργής όταν θυμώνω, μπλε χρώμα των ματιών του ωκεανού όταν είμαι λυπημένος και ανοιχτό πράσινο χρώμα ματιών όταν μπερδεύω ή σκέφτομαι. Ψηφίστε υπέρ μου! :ΡΕ
Feb 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω δει για πρώτη φορά ένα αστέρι σκοποβολής. Κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη, και τελικά πήρα και μια άλλη πανσέληνο.
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι Μια εβδομάδα οικογένεια ήταν realOne παιδί θα αλλάξει οικογένειες για μια εβδομάδα. Το παιδί θα περάσει από τη διαδικασία μετασχηματισμού το παιδί θα αναβιώσει: τον τόνο του δέρματος Μπάρες των μπουκαλιών Χρώμα των ματιών Χρώμα των μαλλιών Μορφή μύτης Το στόμα των άλλων παιδιών που αλλάζουν παιδιά. Στο τέλος της εβδομάδας τα παιδιά θα αναζωογονήσουν τα παλιά χαρακτηριστικά τους πίσω. Το παιδί θα μείνει με την οικογένεια αυτή για μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αρχική οικογένειά του για μία εβδομάδα.
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι να περάσω αυτό το έτος βαθμού και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι το IQ μου να ανέλθει στο 185. Και εύχομαι ότι ήμουν πραγματικά καλός σε κάθε θέμα στο σχολείο, οπότε δεν χρειάζεται να σπουδάσω για εξετάσεις. Μπορώ να πάρω αναθέσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορώ να απομνημονεύσω όλα όσα πρέπει να απομνημονεύσω για εργασία μνήμης. Θέλω να φτάσω σε όλα τα θέματα. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθώ δεν μπορώ να πάρω ένα καλό βαθμό στα μαθηματικά μου χάλια πραγματικά στα μαθηματικά. Θέλω να περάσω την 7η τάξη και να πάω στο 8ο και ούτω καθεξής. Δεν πήρα ποτέ ξανά πίσω και δεν θέλω! Ψηφίστε, θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα!
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Εύχομαι να φτιάξω μεγάλες μπλε φτερά και ότι μπορώ να έχω οποιαδήποτε δύναμη θέλω και επίσης για τα μάτια μου να είναι σκοτεινό πράσινο φουντουκιά και θέλω επίσης να γίνουν πραγματικότητα όλοι όσοι επιθυμούν αυτό το site. Παρακαλώ ψηφίστε για την επιθυμία μου πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι οι επιθυμίες πραγματικά έρχονται άρρωστος ψήφος για ya'll πολύ thnks !!
Mar 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι να μάθω την ιαπωνική γλώσσα. Και πώς να διαβάζετε και να γράφετε ιαπωνικά. Πήρα να μετακομίσω στην Ιαπωνία και να ζήσω στο Τόκιο και να έχω μια υπέροχη δουλειά και ένα αξιοπρεπές σπίτι. Και ότι ξέρω πώς να φτιάξω πολλά νόστιμα φαγητά.
Mar 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά με τη γλυκιά και την ωραιότερη φωνή που έγινε ποτέ. Επιθυμώ να μπορώ να χρησιμοποιώ τόσο φλας όσο και τη θωρακική φωνή. Θέλω επίσης η μητέρα μου να με αφήσει να φωνητική εκπαίδευση για να βοηθήσω στην επίτευξη της επιθυμίας μου παραπάνω.
Mar 05 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η Εσθονία να κερδίσει το Eurovision 2016. Τελικά κέρδισε το 2001 - τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουν ξανά με αυτό το απίστευτο τραγούδι. ' Πήγαινε ' - Jüri PootsmannΕσθονία αξίζει να κερδίσει !! Ps: ακούγεται κάτι σαν ..... η ταινία James Bond θα είχε (intro / theme song)
Mar 05 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Επιθυμώ ότι κάθε ξεχωριστό ξόρκι που θα βάλω στο www.changeyourlifespells.com θα γίνει πραγματικότητα την επόμενη μέρα. Εύχομαι ο καθένας που γνωρίζει το site και έχει προβλήματα με αυτό να δουλέψει θα το δουλέψει πολύ γρήγορα.
Mar 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
111
  Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ ψήξτε την επιθυμία μου, σας παρακαλώ, σας εύχομαι από τότε που ήμουν 7 ή 8 idk αλλά παρακαλώ να ψηφίσετε για τη δική μου. Κάθε μέρα πηγαίνω εδώ και βλέπω αν κάποιος έχει μια επιθυμία που θέλει να ψηφιστεί, παρακαλώ ψάξτε την επιθυμία μου. Το αναγνωριστικό μου επιθυμίας είναι 9767, παρακαλώ να το ευχηθώ από το FOREVER, ευχαριστώ για τους ανθρώπους που ψήφισαν.
Mar 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  "Θέλω το κύριο χρώμα των ματιών μου να είναι σμαραγδένιο πράσινο, αλλά θέλω τα μάτια μου να αλλάξουν το χρώμα μαζί με τις διαθέσεις μου μπλε για λυπηρό πράσινο για άσχημο κόκκινο για θυμό ροζ για αγάπη φουντουκιά για χαρά κλπ. όλα τα χρώματα πηγαίνουν με όλα τα συναισθήματα παρακαλώ και ευχαριστώ ^ ^ ^
Mar 07 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι τα μαλλιά μου θα γινόταν στο στήθος μου, ώστε τελικά να είμαι σίγουρος στο δέρμα μου
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι να κάνω πραγματικά καλά στα συμβούλια μου φέτος με 100 στους 100 στο PCMB και επίσης να πάρω ιατρική θέση στο Ιατρικό Κολλέγιο St.John και επίσης ότι ο τύπος τον οποίο σκέφτομαι o θα πρέπει να αρχίσει να με αρέσει και να είναι ο πλησιέστερος μου και αγάπη με .... pls παραχωρήσω την επιθυμία μου
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Θα ήθελα να είχα όμορφα λευκά φτερά Πήγασος να Fly γύρω και να επισκεφθείτε μέρη παρακαλώ Κάντε αυτή την επιθυμία έγινε πραγματικότητα ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν λίγο παρακαλώ να ψηφίσετε.
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Εύχομαι να έχω μακρύ ανοιχτό καφέ κούμπωμα που φτάνει μέχρι το μέσον της πλάτης μου, με ωραία μεγάλα χείλη, χοντρά τοξωτά φρύδια, καθαρό ακόμη και δέρμα, ανοιχτό καστανά μάτια, μεγάλες φυσικές καμπύλες βλεφαρίδες και ένα καμπύλο σώμα που είναι κοκαλιάρικο .
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31