Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10202
Ellie
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να είχα όμορφα λευκά φτερά Πήγασος να Fly γύρω και να επισκεφθείτε μέρη παρακαλώ Κάντε αυτή την επιθυμία έγινε πραγματικότητα ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν λίγο παρακαλώ να ψηφίσετε.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4712 /8585 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Mar 08 2016  |  Ψήφοι : 52
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10202  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να κάνω πραγματικά καλά στα συμβούλια μου φέτος με 100 στους 100 στο PCMB και επίσης να πάρω ιατρική θέση στο Ιατρικό Κολλέγιο St.John και επίσης ότι ο τύπος τον οποίο σκέφτομαι o θα πρέπει να αρχίσει να με αρέσει και να είναι ο πλησιέστερος μου και αγάπη με .... pls παραχωρήσω την επιθυμία μου
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι τα μαλλιά μου θα γινόταν στο στήθος μου, ώστε τελικά να είμαι σίγουρος στο δέρμα μου
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  "Θέλω το κύριο χρώμα των ματιών μου να είναι σμαραγδένιο πράσινο, αλλά θέλω τα μάτια μου να αλλάξουν το χρώμα μαζί με τις διαθέσεις μου μπλε για λυπηρό πράσινο για άσχημο κόκκινο για θυμό ροζ για αγάπη φουντουκιά για χαρά κλπ. όλα τα χρώματα πηγαίνουν με όλα τα συναισθήματα παρακαλώ και ευχαριστώ ^ ^ ^
Mar 07 2016
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ ψήξτε την επιθυμία μου, σας παρακαλώ, σας εύχομαι από τότε που ήμουν 7 ή 8 idk αλλά παρακαλώ να ψηφίσετε για τη δική μου. Κάθε μέρα πηγαίνω εδώ και βλέπω αν κάποιος έχει μια επιθυμία που θέλει να ψηφιστεί, παρακαλώ ψάξτε την επιθυμία μου. Το αναγνωριστικό μου επιθυμίας είναι 9767, παρακαλώ να το ευχηθώ από το FOREVER, ευχαριστώ για τους ανθρώπους που ψήφισαν.
Mar 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Επιθυμώ ότι κάθε ξεχωριστό ξόρκι που θα βάλω στο www.changeyourlifespells.com θα γίνει πραγματικότητα την επόμενη μέρα. Εύχομαι ο καθένας που γνωρίζει το site και έχει προβλήματα με αυτό να δουλέψει θα το δουλέψει πολύ γρήγορα.
Mar 06 2016
Άλλες Ευχές
Votes
111
  Εύχομαι η Εσθονία να κερδίσει το Eurovision 2016. Τελικά κέρδισε το 2001 - τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουν ξανά με αυτό το απίστευτο τραγούδι. ' Πήγαινε ' - Jüri PootsmannΕσθονία αξίζει να κερδίσει !! Ps: ακούγεται κάτι σαν ..... η ταινία James Bond θα είχε (intro / theme song)
Mar 05 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά με τη γλυκιά και την ωραιότερη φωνή που έγινε ποτέ. Επιθυμώ να μπορώ να χρησιμοποιώ τόσο φλας όσο και τη θωρακική φωνή. Θέλω επίσης η μητέρα μου να με αφήσει να φωνητική εκπαίδευση για να βοηθήσω στην επίτευξη της επιθυμίας μου παραπάνω.
Mar 05 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι να μάθω την ιαπωνική γλώσσα. Και πώς να διαβάζετε και να γράφετε ιαπωνικά. Πήρα να μετακομίσω στην Ιαπωνία και να ζήσω στο Τόκιο και να έχω μια υπέροχη δουλειά και ένα αξιοπρεπές σπίτι. Και ότι ξέρω πώς να φτιάξω πολλά νόστιμα φαγητά.
Mar 04 2016
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι να φτιάξω μεγάλες μπλε φτερά και ότι μπορώ να έχω οποιαδήποτε δύναμη θέλω και επίσης για τα μάτια μου να είναι σκοτεινό πράσινο φουντουκιά και θέλω επίσης να γίνουν πραγματικότητα όλοι όσοι επιθυμούν αυτό το site. Παρακαλώ ψηφίστε για την επιθυμία μου πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι οι επιθυμίες πραγματικά έρχονται άρρωστος ψήφος για ya'll πολύ thnks !!
Mar 03 2016
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι να περάσω αυτό το έτος βαθμού και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι το IQ μου να ανέλθει στο 185. Και εύχομαι ότι ήμουν πραγματικά καλός σε κάθε θέμα στο σχολείο, οπότε δεν χρειάζεται να σπουδάσω για εξετάσεις. Μπορώ να πάρω αναθέσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορώ να απομνημονεύσω όλα όσα πρέπει να απομνημονεύσω για εργασία μνήμης. Θέλω να φτάσω σε όλα τα θέματα. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθώ δεν μπορώ να πάρω ένα καλό βαθμό στα μαθηματικά μου χάλια πραγματικά στα μαθηματικά. Θέλω να περάσω την 7η τάξη και να πάω στο 8ο και ούτω καθεξής. Δεν πήρα ποτέ ξανά πίσω και δεν θέλω! Ψηφίστε, θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα!
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Εύχομαι Μια εβδομάδα οικογένεια ήταν realOne παιδί θα αλλάξει οικογένειες για μια εβδομάδα. Το παιδί θα περάσει από τη διαδικασία μετασχηματισμού το παιδί θα αναβιώσει: τον τόνο του δέρματος Μπάρες των μπουκαλιών Χρώμα των ματιών Χρώμα των μαλλιών Μορφή μύτης Το στόμα των άλλων παιδιών που αλλάζουν παιδιά. Στο τέλος της εβδομάδας τα παιδιά θα αναζωογονήσουν τα παλιά χαρακτηριστικά τους πίσω. Το παιδί θα μείνει με την οικογένεια αυτή για μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αρχική οικογένειά του για μία εβδομάδα.
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι να έχω δει για πρώτη φορά ένα αστέρι σκοποβολής. Κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη, και τελικά πήρα και μια άλλη πανσέληνο.
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Μακάρι να ήμουν μια όμορφη κοπέλα με αυτιά γάτας και μια ουρά με απαλή, αφράτη, καφέ γούνα. Τα μάτια της γάτας μου θα έχουν μια εξωτερική και εσωτερική ίριδα κόκκινου η εξωτερική πλευρά της ίριδας θα είναι πιο φωτεινή από την εσωτερική ίριδα. Θα έχω μια απαλή φωνή που να είναι ελκυστική για όλα τα αυτιά. Μπορώ να δημιουργήσω, να χρησιμοποιήσω ή να χειριστώ οποιοδήποτε είδος πυρκαγιάς και αν εγώ τυχαίνει να καίνε τον εαυτό μου, δεν θα έβλαψα. Αν νιώθω θυμωμένος ή απλώς για τη διασκέδαση του μπορώ να κάνω το δέρμα μου να μετατραπεί σε λειωμένο βράχο και τα αυτιά και η ουρά της γάτας μου θα είναι καυτή φωτιά από τις ρωγμές της λάβας όλα τα όργανα μου με αυτή τη μορφή θα είναι λάβα και ένας τρόπος να σταματήσω θα το έκανε με το χέρι ή για να πιει ή να ψεκαστεί από οποιοδήποτε υγρό.
Mar 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
114
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να μιλώ Ιαπωνικά άπταιστα, χωρίς ελαττώματα ή λάθη. Θα ήθελα επίσης να έρθει στο ταχυδρομείο ένα πράσινο με μέντα, μαζί με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Pokemon και το Tomodachi Life και Animal Crossing: New Leaf. Κάπως άσχετα, αλλά έπρεπε κάπως να φτάσω στα κριτήρια των 120 χαρακτήρων ...
Mar 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω μακρύ ανοιχτό καφέ κούμπωμα που φτάνει μέχρι το μέσον της πλάτης μου, με ωραία μεγάλα χείλη, χοντρά τοξωτά φρύδια, καθαρό ακόμη και δέρμα, ανοιχτό καστανά μάτια, μεγάλες φυσικές καμπύλες βλεφαρίδες και ένα καμπύλο σώμα που είναι κοκαλιάρικο .
Mar 08 2016
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Εύχομαι η νάνα μου να με πάρει το τυχερό κρύσταλλο να φτιάξω ένα περιδέραιο επιθυμίας πριν από την 16η Μαρτίου και κάθε ευχή που λέω, ενώ η φθορά θα γινόταν πραγματικότητα αμέσως.
Mar 10 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να έχω πάρτι Mario 7 για το GameCube.
Mar 10 2016
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω αμάξια, bri flips, ομπρέλες, φωτοβολίδες και πολλά άλλα στο σκούτερ μου. Έχετε επίσης την δύναμη να αναγεννηθείτε όπως η Claire Bennett στους ήρωες. Επίσης να μπορώ να επαναλάβω τον εαυτό μου. Και να είναι σε θέση να ραπ πραγματικά καλό όπως Jcole, και Eminem και να είναι ένας άλφα λυκάνθρωπος ακριβώς όπως Scott σε έφηβος λύκος. Και να είστε πολύ έξυπνοι στο σχολείο. Επίσης, να είναι δημοφιλείς στο σχολείο και επίσης να μην ενοχλούνται εύκολα. Επίσης να χρηματοδοτείται από apex scooters. Και για να έχεις τέλεια ματιά στα μάτια. Επίσης, ελπίζω ότι σύντομα θα είμαι ο αδελφός μου θα με αγαπά. Αχ, και ακόμη περισσότερο ότι όλο αυτό το πράγμα θα ψηφιστεί για παρακαλώ. 471
Mar 12 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Θα ήθελα να έχω ένα μαύρο και ροζ βιβλίο σύνθεσης με ένα στυλό. Και το στυλό δεν τρέχει ποτέ από μελάνι. Επίσης, το βιβλίο σύνθεσης δεν παίρνει ποτέ σχισμένο ή τρέχει έξω από τις σελίδες. Και κάθε πράγμα που έχει γραφτεί σε αυτό το βιβλίο γίνεται πραγματικότητα και όλα τα σχέδια έρχονται στη ζωή
Mar 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι ότι ο Σάκι και η Λούνα και εγώ θα έχουμε όλες τις δυνάμεις ύδρευσης. Μπορούμε να τον ελέγξουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Θα υπήρχε ένα εκατομμύριο για να το κάνει. Μπορούμε να παίξουμε μαζί του, να το χρησιμοποιήσουμε ως προστασία, να πολεμήσουμε, ό, τι θέλουμε. Μπορούμε ακόμη να σπάσουμε κάτι με την ισχύ του νερού μας. Μπορώ να το ελέγξω. Το Saki μπορεί να το παγώσει και ο Luna μπορεί να κάνει τα πράγματα έξω από αυτό. Ελέγχω όλα όσα κάνουν, αν θέσει σε κίνδυνο.
Mar 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω ένα πρωί θα βρω ένα μαύρο σημειωματάριο με χρυσή τριαντάφυλλο στο κάλυμμα κάτω από το μαξιλάρι μου. Ο τίτλος του φορητού υπολογιστή θα λέει τις "επιθυμίες της Karianna" και θα μπορώ να γράψω τις επιθυμίες μου στο σημειωματάριο. Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να δώσει ένα άπειρο ποσό επιθυμιών που γράφω. Κανείς δεν θα μπορέσει να ανοίξει το φορητό υπολογιστή χωρίς την άδειά μου.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Μακάρι να μπορεί να πετάξει και όταν θέλω να πω πια να με σηκώσει και να με σηκώσει Θα πετάξω στον αέρα και όταν θέλω κάτω θα πω να με σηκώνεις και θα γυρίσω στο έδαφος
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι να μπορώ να ορίσω ένα παγκόσμιο ρεκόρ Gunniuse για το γρηγορότερο πρόσωπο origami. Όταν ένα άτομο σπάσει το αρχείο μου, θα το σπάσω, αλλά πραγματικά γρήγορα. Θα εγγραφώ στο YouTube. Θα έχω να δείξω τη δική μου τάξη πιστοποιητικό μου και τα πράγματα.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  θέλω να μοιάζω ακριβώς όπως το mika abdalla. Είναι ηθοποιός αν δεν την γνωρίζετε. Θα ήθελα επίσης να έχω τηλεκινησία. Μισώ να πειράζω ότι ήταν άσχημος, γι 'αυτό η επιθυμία σημαίνει πολλά για μένα.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι το στήθος μου να μεγαλώσει σε μέγεθος κυπέλλου 34D. Θα ήθελα να αρχίσουν να αυξάνονται μετά την υποβολή αυτής της επιθυμίας και ότι μπορώ να λάβω 100 ψήφους γι 'αυτό, ώστε να είμαι σίγουρος με τον εαυτό μου.
Mar 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
61
  Εύχομαι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μαγεία και θα τηλεφωνούσα στο hetalia, το anime και θα ήμουν Αγγλία και ο φίλος του Καναδά απόψε θα τηλεμεταδώσω μετά ξυπνήσω και μπορώ να χρησιμοποιήσω μαγεία.
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Η επιθυμία μου είναι να είναι ο καλύτερος παίκτης του χόκεϊ και πληρούν Patrick Kane και Gretzky και να είναι ισχυρή και να μην πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο και να είναι φίλοι με όλους και έχουν απεριόριστη χρήματα
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι να έχω μια πραγματική γαλάζια χρυσή μαγεία λάμπα που έχουν αγκαλιάσει το λαγουδάκι σαν τζίνι. Διαθέτει απεριόριστες επιθυμίες στους οπαδούς του HTF και στους fanboys.No επιθυμεί να HTF Haters και Hateboys.
Mar 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38