Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10296
Kristen McDermott
Change Wish Language:
 Εύχομαι (μια μέρα) να σώσω το Μπρόντγουεϊ και η εγκυκλοπαίδεια μου στο Μπρόντγουεϊ θα είναι επιτυχημένη, θα ήθελα επίσης να δω και πάλι τον John Lloyd Young και ελπίζω ότι θα του μιλήσω περισσότερο από μία φορά, εύχομαι επίσης καλή τύχη έρχεται ο τρόπος μου, εύχομαι ότι κάποιος θα μπορούσε να με πάρει για να δει το "Les Mis" πριν εγκαταλείψει το Broadway το Σεπτέμβριο, εύχομαι όλες οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα όταν τους λέω στις 11 π.μ. Κάνετε αυτές τις πραγματικές!




4730 /8585 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Mar 21 2016  |  Ψήφοι : 108
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10296  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να ήμουν yukari yakumo από touhou ένα από τα παιχνίδια που μου αρέσει. Εύχομαι να ξέρω ήδη πώς να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις της όταν την γίνω, αν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να επιλέξω να πάω σε αυτόν τον κόσμο και το gensokyo όποτε θέλω όταν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να αλλάξω τον πρώην εαυτό μου και να επιστρέψω στο yukari όποτε θέλω.
Mar 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Εύχομαι η μαμά μου να με έχει ονομάσει Devin, επέλεξε το μεσαίο μου όνομα να είναι ο Marvin, ότι έχω ένα Afro, ένα Afro χτένα, ένα τρίχωμα για τα μαλλιά και το τριχωτό τρίψτε και ψεκάστε και ότι θα μπορούσα να πηδήσω ψηλότερα, 10 πόδια ποδοσφαίρου.
Mar 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
113
  Θα ήθελα im ένα πραγματικά πλούσιο κορίτσι με μια μεγάλη οικογένεια και ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο. και ο καθένας με αγαπάει για ποιοι είμαι. Και ο φίλος μου να ζήσει μαζί μου και παντρευόμαστε και ζουν ευτυχισμένοι.
Mar 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι να έχω μια πραγματική γαλάζια χρυσή μαγεία λάμπα που έχουν αγκαλιάσει το λαγουδάκι σαν τζίνι. Διαθέτει απεριόριστες επιθυμίες στους οπαδούς του HTF και στους fanboys.No επιθυμεί να HTF Haters και Hateboys.
Mar 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Η επιθυμία μου είναι να είναι ο καλύτερος παίκτης του χόκεϊ και πληρούν Patrick Kane και Gretzky και να είναι ισχυρή και να μην πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο και να είναι φίλοι με όλους και έχουν απεριόριστη χρήματα
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μαγεία και θα τηλεφωνούσα στο hetalia, το anime και θα ήμουν Αγγλία και ο φίλος του Καναδά απόψε θα τηλεμεταδώσω μετά ξυπνήσω και μπορώ να χρησιμοποιήσω μαγεία.
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι το στήθος μου να μεγαλώσει σε μέγεθος κυπέλλου 34D. Θα ήθελα να αρχίσουν να αυξάνονται μετά την υποβολή αυτής της επιθυμίας και ότι μπορώ να λάβω 100 ψήφους γι 'αυτό, ώστε να είμαι σίγουρος με τον εαυτό μου.
Mar 15 2016
Άλλες Ευχές
Votes
61
  θέλω να μοιάζω ακριβώς όπως το mika abdalla. Είναι ηθοποιός αν δεν την γνωρίζετε. Θα ήθελα επίσης να έχω τηλεκινησία. Μισώ να πειράζω ότι ήταν άσχημος, γι 'αυτό η επιθυμία σημαίνει πολλά για μένα.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Εύχομαι να μπορώ να ορίσω ένα παγκόσμιο ρεκόρ Gunniuse για το γρηγορότερο πρόσωπο origami. Όταν ένα άτομο σπάσει το αρχείο μου, θα το σπάσω, αλλά πραγματικά γρήγορα. Θα εγγραφώ στο YouTube. Θα έχω να δείξω τη δική μου τάξη πιστοποιητικό μου και τα πράγματα.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Μακάρι να μπορεί να πετάξει και όταν θέλω να πω πια να με σηκώσει και να με σηκώσει Θα πετάξω στον αέρα και όταν θέλω κάτω θα πω να με σηκώνεις και θα γυρίσω στο έδαφος
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω ένα πρωί θα βρω ένα μαύρο σημειωματάριο με χρυσή τριαντάφυλλο στο κάλυμμα κάτω από το μαξιλάρι μου. Ο τίτλος του φορητού υπολογιστή θα λέει τις "επιθυμίες της Karianna" και θα μπορώ να γράψω τις επιθυμίες μου στο σημειωματάριο. Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να δώσει ένα άπειρο ποσό επιθυμιών που γράφω. Κανείς δεν θα μπορέσει να ανοίξει το φορητό υπολογιστή χωρίς την άδειά μου.
Mar 14 2016
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι ότι ο Σάκι και η Λούνα και εγώ θα έχουμε όλες τις δυνάμεις ύδρευσης. Μπορούμε να τον ελέγξουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Θα υπήρχε ένα εκατομμύριο για να το κάνει. Μπορούμε να παίξουμε μαζί του, να το χρησιμοποιήσουμε ως προστασία, να πολεμήσουμε, ό, τι θέλουμε. Μπορούμε ακόμη να σπάσουμε κάτι με την ισχύ του νερού μας. Μπορώ να το ελέγξω. Το Saki μπορεί να το παγώσει και ο Luna μπορεί να κάνει τα πράγματα έξω από αυτό. Ελέγχω όλα όσα κάνουν, αν θέσει σε κίνδυνο.
Mar 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Θα ήθελα να έχω ένα μαύρο και ροζ βιβλίο σύνθεσης με ένα στυλό. Και το στυλό δεν τρέχει ποτέ από μελάνι. Επίσης, το βιβλίο σύνθεσης δεν παίρνει ποτέ σχισμένο ή τρέχει έξω από τις σελίδες. Και κάθε πράγμα που έχει γραφτεί σε αυτό το βιβλίο γίνεται πραγματικότητα και όλα τα σχέδια έρχονται στη ζωή
Mar 13 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω αμάξια, bri flips, ομπρέλες, φωτοβολίδες και πολλά άλλα στο σκούτερ μου. Έχετε επίσης την δύναμη να αναγεννηθείτε όπως η Claire Bennett στους ήρωες. Επίσης να μπορώ να επαναλάβω τον εαυτό μου. Και να είναι σε θέση να ραπ πραγματικά καλό όπως Jcole, και Eminem και να είναι ένας άλφα λυκάνθρωπος ακριβώς όπως Scott σε έφηβος λύκος. Και να είστε πολύ έξυπνοι στο σχολείο. Επίσης, να είναι δημοφιλείς στο σχολείο και επίσης να μην ενοχλούνται εύκολα. Επίσης να χρηματοδοτείται από apex scooters. Και για να έχεις τέλεια ματιά στα μάτια. Επίσης, ελπίζω ότι σύντομα θα είμαι ο αδελφός μου θα με αγαπά. Αχ, και ακόμη περισσότερο ότι όλο αυτό το πράγμα θα ψηφιστεί για παρακαλώ. 471
Mar 12 2016
Άλλες Ευχές
Votes
20
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Πήγα για την 4η συνέντευξή μου για ένα Job 6 νεογνική νοσοκόμα Job χθες. Η επιθυμία μου είναι ότι αυτή τη φορά είμαι επιτυχής και παίρνω τη δουλειά. Οποιαδήποτε καλή δονήσεις και ψηφοφορίες θα είναι ευγνώμονες
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να έχω τη δυνατότητα να συρρικνωθώ και να μεγαλώσω το σώμα μου. Πλαζ, αυτό είναι το μόνο που ήθελα πραγματικά !! αν κάποιος ψηφίσει αυτή την επιθυμία, τότε θα πω "ψηφίστε για το καρπούζι waluigi!"
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι ο Jacob Sartorius να με ρωτήσει να είμαι και η φίλη του, επίσης, ότι έχω τον αριθμό του, θέλω επίσης να συναντήσω τον Mark Thomas και να γίνω καλός φίλος μαζί του. Θα ήθελα να είμαι αρκετά διάσημος στο musical.ly
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Προσεύχομαι και θα ήθελα να κοιτάξω, ήχο, μυρωδιά και να αισθάνομαι ακριβώς όπως ο Tom Welling όταν ήταν νεότερος ως μοντέλο για το abercrombie και το fitch. Θέλω να έχω το ίδιο ακριβές ύψος, πρόσωπο, μυ, μαλλιά, γραμμή μαλλιών, τρίχα σώματος, τρίχα προσώπου, όλα, όλα από τη στιγμή που θα γυρίσω 16 και 1/2 ετών. Καθώς μεγαλώνω, θέλω να αλλάξω και να γίνω ηλικία όπως έκανα, όπως το μοντέλο φωτογράφησης με την καφετιά μπλούζα ελάφιας μικρής εποχής 1 και τέλος το φωτογράφηση του αυτοκινήτου με το λευκό μπλουζάκι. Δεν θέλω να έχω κάποια άσχημη στάση στη ζωή μου, ώστε να μην είμαι δυσαρεστημένος για τον εαυτό μου. Προσεύχομαι επίσης και ευχόμαστε να έχω όλες τις υπερδυνάμεις του όταν έπαιξε ως Clark Kent / Superman από την εποχή των μικρών 10, αφού πήρε την εξουσία να πετάξει.
Mar 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι μόλις αυτή η επιθυμία να πάρει 100 ψήφους, θα πάρω την πολύ πραγματική ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΑΚΤΥΛΙΑ ΚΥΚΛΟΥ και ΡΟΖ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ. Θα είμαι ένα καλό κίτρινο φανάρι που δημιουργεί κατασκευές σκληρού φωτός, πετούν πολύ γρήγορα, πετούν στο διάστημα και είναι ασταμάτητες. Θα είμαι ο πρώτος κίτρινος φανάρι. Ο όρκος μου θα είναι, ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΥΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.
Mar 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
115
  θέλω να είμαι το πιο όμορφο καφέ δέρμα κορίτσι με όμορφα μαλλιά και τέλεια τα πάντα (σώμα, χαμόγελο, δόντια, δέρμα, μαλλιά, μυρωδιά), αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο πρόσωπο και ένα τέλειο σώμα και να βγαίνω με ποιον θέλω ποτέ να πηγαίνει johnson γυμνάσιο huntsville alabama και θέλω να έχουν τα πάντα ο τρόπος μου και εύχομαι οτιδήποτε άλλο θα μείνει το μερικά τίποτα δεν θα αλλάξει εκτός από τον τρόπο που βλέπω και θέλω να έχω 3 περισσότερες ευχές
Mar 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Θα ήθελα να πάρω πλήρη, όμορφα φρύδια και όλα τα ανεπιθύμητα μαλλιά μου θα φύγουν μόνιμα (όλα τα μαλλιά μου εκτός από τα μαλλιά στο κεφάλι μου, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες).
Mar 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να πάρω πλήρη, όμορφα φρύδια και όλα τα μαλλιά μου θα φύγουν μόνιμα (όλα τα μαλλιά μου, εκτός από τα μαλλιά στο κεφάλι μου, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες).
Mar 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Η επιθυμία μου είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες από τη σειρά Junior της Disney που ονομάζονται, "Henry Hugglemonster" και τη διάσημη σειρά διαδικτύου που ονομάζεται "Happy Tree Friends". Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες θα εκδηλωθούν μέσα στο βιομηχανικό δήμο και την τοποθεσία στο σπίτι, Pittsburg California. Εγώ, όλοι οι φίλοι μου, και όλοι αυτοί οι χαρακτήρες να έχουν ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό χρόνο μεταξύ τους σε ένα αρχοντικό κοντά στο Πίτσμπουργκ, για να προσθέσω μέσα στην επιθυμία μου. Προσπάθησα να δοθεί αυτή η επιθυμία, προσπάθησα ακόμη και αυτό Real-Wishes.com. Οπότε δίνω εμπιστοσύνη σε όλους όσους ενδιαφέρονται ή (ενδεχομένως) φροντίζουν για αυτή την επιθυμία και ψηφίζουν συνεχώς έως ότου τελικά η επιθυμία εκπληρωθεί και γίνει μόνιμα πραγματικότητα.
Mar 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι ότι ήμουν επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ, ώστε εγώ και η μαμά μου να έχουμε μια καλύτερη ζωή και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για τίποτα άλλο στη ζωή μας
Mar 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Επιθυμώ να έχω ένα κολιέ που δίνει τουλάχιστον 30 ευχές. Θέλω να παραχωρήσουν πολλές επιθυμίες, ακόμη και πιθανές ευχές. Και βγαίνει πάνω από το συρτάρι μου με όλα μου τα αρώματα. Παρακαλώ κάτι να ψηφίσει για μένα, καθένας, με πάρτε στο 100!
Mar 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Η επιθυμία μου είναι ... Να πετάξει, να θεραπεύσει ΚΑΝΕΝΑ ένα, δεν μπορώ να πεθάνω και μπορώ να κάνω άλλους να μην πεθαίνουν, για Ειρήνη, Δυνάμεις. Αυτή είναι η επιθυμία μου γι 'αυτό είναι !!
Mar 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι να μπορέσω να διαμορφώσω στροφή σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και πίσω στον κανονικό εαυτό μου και να είμαι κοκαλιάρικο και για την παγκόσμια ειρήνη και θα ήθελα να έχω ένα μεγαλύτερο σπίτι
Mar 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι για 30 φτερά πόδια που έχουν κοίλα οστά για να πετάω. Θα είχαν λευκά και καφέ φτερά και θα μπορούσα να τα καταστήσω να εισέρχονται και να βγαίνουν από την ύπαρξη όποτε ήθελα.
Mar 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16