Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10324
Ryan
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να πάρω πλήρη, όμορφα φρύδια και όλα τα μαλλιά μου θα φύγουν μόνιμα (όλα τα μαλλιά μου, εκτός από τα μαλλιά στο κεφάλι μου, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες).


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4738 /8585 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Mar 25 2016  |  Ψήφοι : 29
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10324  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να πάρω πλήρη, όμορφα φρύδια και όλα τα ανεπιθύμητα μαλλιά μου θα φύγουν μόνιμα (όλα τα μαλλιά μου εκτός από τα μαλλιά στο κεφάλι μου, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες).
Mar 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
19
  θέλω να είμαι το πιο όμορφο καφέ δέρμα κορίτσι με όμορφα μαλλιά και τέλεια τα πάντα (σώμα, χαμόγελο, δόντια, δέρμα, μαλλιά, μυρωδιά), αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο πρόσωπο και ένα τέλειο σώμα και να βγαίνω με ποιον θέλω ποτέ να πηγαίνει johnson γυμνάσιο huntsville alabama και θέλω να έχουν τα πάντα ο τρόπος μου και εύχομαι οτιδήποτε άλλο θα μείνει το μερικά τίποτα δεν θα αλλάξει εκτός από τον τρόπο που βλέπω και θέλω να έχω 3 περισσότερες ευχές
Mar 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι μόλις αυτή η επιθυμία να πάρει 100 ψήφους, θα πάρω την πολύ πραγματική ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΑΚΤΥΛΙΑ ΚΥΚΛΟΥ και ΡΟΖ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ. Θα είμαι ένα καλό κίτρινο φανάρι που δημιουργεί κατασκευές σκληρού φωτός, πετούν πολύ γρήγορα, πετούν στο διάστημα και είναι ασταμάτητες. Θα είμαι ο πρώτος κίτρινος φανάρι. Ο όρκος μου θα είναι, ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΗ ΝΥΧΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΥΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.
Mar 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
115
  Προσεύχομαι και θα ήθελα να κοιτάξω, ήχο, μυρωδιά και να αισθάνομαι ακριβώς όπως ο Tom Welling όταν ήταν νεότερος ως μοντέλο για το abercrombie και το fitch. Θέλω να έχω το ίδιο ακριβές ύψος, πρόσωπο, μυ, μαλλιά, γραμμή μαλλιών, τρίχα σώματος, τρίχα προσώπου, όλα, όλα από τη στιγμή που θα γυρίσω 16 και 1/2 ετών. Καθώς μεγαλώνω, θέλω να αλλάξω και να γίνω ηλικία όπως έκανα, όπως το μοντέλο φωτογράφησης με την καφετιά μπλούζα ελάφιας μικρής εποχής 1 και τέλος το φωτογράφηση του αυτοκινήτου με το λευκό μπλουζάκι. Δεν θέλω να έχω κάποια άσχημη στάση στη ζωή μου, ώστε να μην είμαι δυσαρεστημένος για τον εαυτό μου. Προσεύχομαι επίσης και ευχόμαστε να έχω όλες τις υπερδυνάμεις του όταν έπαιξε ως Clark Kent / Superman από την εποχή των μικρών 10, αφού πήρε την εξουσία να πετάξει.
Mar 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι ο Jacob Sartorius να με ρωτήσει να είμαι και η φίλη του, επίσης, ότι έχω τον αριθμό του, θέλω επίσης να συναντήσω τον Mark Thomas και να γίνω καλός φίλος μαζί του. Θα ήθελα να είμαι αρκετά διάσημος στο musical.ly
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι να έχω τη δυνατότητα να συρρικνωθώ και να μεγαλώσω το σώμα μου. Πλαζ, αυτό είναι το μόνο που ήθελα πραγματικά !! αν κάποιος ψηφίσει αυτή την επιθυμία, τότε θα πω "ψηφίστε για το καρπούζι waluigi!"
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Πήγα για την 4η συνέντευξή μου για ένα Job 6 νεογνική νοσοκόμα Job χθες. Η επιθυμία μου είναι ότι αυτή τη φορά είμαι επιτυχής και παίρνω τη δουλειά. Οποιαδήποτε καλή δονήσεις και ψηφοφορίες θα είναι ευγνώμονες
Mar 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι (μια μέρα) να σώσω το Μπρόντγουεϊ και η εγκυκλοπαίδεια μου στο Μπρόντγουεϊ θα είναι επιτυχημένη, θα ήθελα επίσης να δω και πάλι τον John Lloyd Young και ελπίζω ότι θα του μιλήσω περισσότερο από μία φορά, εύχομαι επίσης καλή τύχη έρχεται ο τρόπος μου, εύχομαι ότι κάποιος θα μπορούσε να με πάρει για να δει το "Les Mis" πριν εγκαταλείψει το Broadway το Σεπτέμβριο, εύχομαι όλες οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα όταν τους λέω στις 11 π.μ. Κάνετε αυτές τις πραγματικές!
Mar 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
108
  Μακάρι να ήμουν yukari yakumo από touhou ένα από τα παιχνίδια που μου αρέσει. Εύχομαι να ξέρω ήδη πώς να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις της όταν την γίνω, αν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να επιλέξω να πάω σε αυτόν τον κόσμο και το gensokyo όποτε θέλω όταν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να αλλάξω τον πρώην εαυτό μου και να επιστρέψω στο yukari όποτε θέλω.
Mar 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Εύχομαι η μαμά μου να με έχει ονομάσει Devin, επέλεξε το μεσαίο μου όνομα να είναι ο Marvin, ότι έχω ένα Afro, ένα Afro χτένα, ένα τρίχωμα για τα μαλλιά και το τριχωτό τρίψτε και ψεκάστε και ότι θα μπορούσα να πηδήσω ψηλότερα, 10 πόδια ποδοσφαίρου.
Mar 20 2016
Άλλες Ευχές
Votes
113
  Θα ήθελα im ένα πραγματικά πλούσιο κορίτσι με μια μεγάλη οικογένεια και ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο. και ο καθένας με αγαπάει για ποιοι είμαι. Και ο φίλος μου να ζήσει μαζί μου και παντρευόμαστε και ζουν ευτυχισμένοι.
Mar 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι να έχω μια πραγματική γαλάζια χρυσή μαγεία λάμπα που έχουν αγκαλιάσει το λαγουδάκι σαν τζίνι. Διαθέτει απεριόριστες επιθυμίες στους οπαδούς του HTF και στους fanboys.No επιθυμεί να HTF Haters και Hateboys.
Mar 18 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Η επιθυμία μου είναι να είναι ο καλύτερος παίκτης του χόκεϊ και πληρούν Patrick Kane και Gretzky και να είναι ισχυρή και να μην πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο και να είναι φίλοι με όλους και έχουν απεριόριστη χρήματα
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μαγεία και θα τηλεφωνούσα στο hetalia, το anime και θα ήμουν Αγγλία και ο φίλος του Καναδά απόψε θα τηλεμεταδώσω μετά ξυπνήσω και μπορώ να χρησιμοποιήσω μαγεία.
Mar 16 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Η επιθυμία μου είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες από τη σειρά Junior της Disney που ονομάζονται, "Henry Hugglemonster" και τη διάσημη σειρά διαδικτύου που ονομάζεται "Happy Tree Friends". Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες θα εκδηλωθούν μέσα στο βιομηχανικό δήμο και την τοποθεσία στο σπίτι, Pittsburg California. Εγώ, όλοι οι φίλοι μου, και όλοι αυτοί οι χαρακτήρες να έχουν ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό χρόνο μεταξύ τους σε ένα αρχοντικό κοντά στο Πίτσμπουργκ, για να προσθέσω μέσα στην επιθυμία μου. Προσπάθησα να δοθεί αυτή η επιθυμία, προσπάθησα ακόμη και αυτό Real-Wishes.com. Οπότε δίνω εμπιστοσύνη σε όλους όσους ενδιαφέρονται ή (ενδεχομένως) φροντίζουν για αυτή την επιθυμία και ψηφίζουν συνεχώς έως ότου τελικά η επιθυμία εκπληρωθεί και γίνει μόνιμα πραγματικότητα.
Mar 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι ότι ήμουν επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ, ώστε εγώ και η μαμά μου να έχουμε μια καλύτερη ζωή και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για τίποτα άλλο στη ζωή μας
Mar 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Επιθυμώ να έχω ένα κολιέ που δίνει τουλάχιστον 30 ευχές. Θέλω να παραχωρήσουν πολλές επιθυμίες, ακόμη και πιθανές ευχές. Και βγαίνει πάνω από το συρτάρι μου με όλα μου τα αρώματα. Παρακαλώ κάτι να ψηφίσει για μένα, καθένας, με πάρτε στο 100!
Mar 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Η επιθυμία μου είναι ... Να πετάξει, να θεραπεύσει ΚΑΝΕΝΑ ένα, δεν μπορώ να πεθάνω και μπορώ να κάνω άλλους να μην πεθαίνουν, για Ειρήνη, Δυνάμεις. Αυτή είναι η επιθυμία μου γι 'αυτό είναι !!
Mar 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι να μπορέσω να διαμορφώσω στροφή σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και πίσω στον κανονικό εαυτό μου και να είμαι κοκαλιάρικο και για την παγκόσμια ειρήνη και θα ήθελα να έχω ένα μεγαλύτερο σπίτι
Mar 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Εύχομαι για 30 φτερά πόδια που έχουν κοίλα οστά για να πετάω. Θα είχαν λευκά και καφέ φτερά και θα μπορούσα να τα καταστήσω να εισέρχονται και να βγαίνουν από την ύπαρξη όποτε ήθελα.
Mar 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι για ένα αγόρι που είναι σούπερ χαριτωμένο, γεννήθηκε για να είναι πραγματικά πλούσιος, έχει την ευγενέστερη καρδιά, είναι ισχυρή, είναι η ηλικία μου ή ένα έτος μεγαλύτερης ηλικίας, έχει φυσικό κόκκινο μαλλιά λευκό με ωραίο μαύρισμα, θα με αγαπάει όσο Ζω, έχει την ίδια θρησκεία με μένα, με αγαπάει για ποιοι είμαι, φροντίζω για όλα τα ζωντανά πράγματα, δεν είμαι υπερβολικά εγωιστικός, με αγαπά μόνο, θα πεθάνω μετά από μένα, είναι υγιής αλλά μου αρέσει junk food, πακέτο, αγαπά αθλήματα, ξέρει πώς να με θεραπεύσει καλά, είναι δροσερό και εκπληκτικό σε ό, τι προσπαθεί, είναι πολύ δημοφιλές, ξέρει πώς να οδηγήσει και να εκπαιδεύσει άλογα, δίνει τις καλύτερες αγκαλιές, είναι ένας απόλυτος εργαζόμενος θαύμα, θα με προστατεύσει, θα αγαπά μουσική, δεν έχει κάνει ποτέ ή θα κάνει τα ναρκωτικά, αγαπά το anime, είναι έξυπνο, μπορεί να με κάνει έξυπνο, έχει ένα υπέροχο χαμόγελο, θα είναι ένας μεγάλος οικογενειακός άνθρωπος, θα είναι παθιασμένος, θα ερωτευτεί μαζί μου τη στιγμή με βλέπει, θα συναντηθούμε στο σχολείο όταν μετακομίζει εδώ και θα φλερτάρουν μέχρι να με ζητήσει μια εβδομάδα μετά από να μετακομίσει εδώ και θα αρχίσει να πηγαίνει στο σχολείο μου πριν ξεκινήσει αυτό το καλοκαιρινό διάλειμμα.
Mar 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Θα ήθελα να πάρω 10 ή Α σε κάθε εξέταση στο σχολείο (δευτεροβάθμια) δεν θα χρειαστεί να σπουδάσω αφού θα ξέρω κάθε ερώτηση ή άσκηση από τις εξετάσεις. Θέλω επίσης να είμαι ο καλύτερος βιντεοπαιχνιδέας στο σχολείο (δευτεροβάθμια) Κάθε κορίτσι στην τάξη μου θα με αγαπάς για αυτό που είμαι. PLS ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ !!
Mar 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Μακάρι να ήμουν SUPER έξυπνος στο Kumon. Μόλις ενημερώσετε την κυρία Cathy ότι θέλω να δοκιμάσω το επίπεδο Κ και θα με αφήσει και εγώ περάσουμε τη δοκιμασία! Έτσι το επίπεδο μου θα είναι υψηλότερο από τις αδερφές μου. Όταν κάνω την δουλειά μου στην τάξη και την εργασία μου δεν θα είμαι αργή, θα είμαι γρήγορος. Το μαθημα θα ειναι 5 λεπτα. ανεξάρτητα από το πόσα σελίδες μου δίνουν. Η ανάγνωση θα ήταν επίσης επίπεδο Κ και 5 λεπτά. ανεξάρτητα από το πόσο σελίδες μου δίνουν. Θα ήμουν έτσι σε όλη τη διαδρομή.
Mar 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Θα ήθελα οι άνθρωποι εδώ σε αυτή την ιστοσελίδα να ψηφίσουν για την επιθυμία μου στο Crowdwish.com ή στην εφαρμογή. Παρακαλώ τους ανθρώπους, στηρίξτε την επιθυμία μου. BTW, η επιθυμία μου στο πλήθος επιθυμούν είναι να έχει ένα κολιέ που δίνει 50 ευχές. Παρακαλώ τους ανθρώπους, αν δεν έχετε twitter ή Facebook λογαριασμό, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ME ME ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Χρειάζομαι κάτι τέτοιο για να έρχομαι στους αληθινούς ανθρώπους, και θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσετε πολύ. ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Mar 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Θα ήθελα να μεταμορφώσω με μαγικό τρόπο στην όμορφη νεαρή γυναίκα των ονείρων μου. Θέλω να έχω μακρύς σκούρο καστανά μαλλιά και υπέροχα καστανά μάτια. Θέλω να έχω ένα εξαιρετικά ελκυστικό όμορφο πρόσωπο και ένα όμορφο παχουλό σώμα με μεγάλα στήθη και ένα ωραίο μεγάλο στρογγυλό άκρο. Η όλη μου ζωή έχω ζήσει ως άνθρωπος που πάντα ήθελε να αλλάξει μαγεία σε γυναίκα για όσο διάστημα θυμάμαι. Παρακαλώ βοηθήστε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα είναι αυτό που η καρδιά μου επιθυμεί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ευχαριστώ :)
Mar 31 2016
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι ήμουν ένα όμορφο Πουέρτο Ρίκο κορίτσι με μακρύ παχύ μαύρο ίσια μαλλιά είδος πράσινα μάτια ένα ωραίο στρογγυλό άκρη κοντό σαν subrina ξυλουργός ωραία γύρο μεγάλα boobies ευθεία φοιτητής Jennifer Lopez τόνος του δέρματος μικρά ομαλά χείλη ωραία υγιή δόντια και ανεπιθύμητη τρίχα του σώματος θα εξαφανιστούν και όμορφα μάγουλα
Apr 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
23
  ευχόμαστε ότι έχω τις σούπερ δυνάμεις και ένα Xbox ένα με Pvz κήπο πολέμου 2 και madden 16 και δεν μπορώ ποτέ να πεθάνω ή να πληγωθεί παρακαλώ im ικετεύει σας hi hi hi hi hi hi gigigu
Apr 01 2016
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Εύχομαι να μετακομίσω από τη μικρή μου πόλη και να μετακομίσω στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας και να ζήσω ως καλλιτέχνης και να μπορέσω να βρω δουλειά κάτω από την ψυχαγωγία του JYP στη Νότια Κορέα και να συναντήσω τη Day6 μια μπάντα που πραγματικά θαυμάζω. Θέλω επίσης να φτιάξω αρκετά χρήματα για να φροντίσω την οικογένειά μου, κάνοντας αυτό που είμαι παθιασμένος για αυτό δεν απαιτεί να ολοκληρώσω ένα πτυχίο κολλεγίων που θα με βάλει σε χρέη.
Apr 02 2016
Άλλες Ευχές
Votes
107